Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ασφάλεια για τους ποδοσφαιριστές των Ασιτών

Σε μια πρωτότυπη οργανωτική κίνηση για τα δεδομένα της Δ’ Εθνικής, προχώρησε σήμερα η διοίκηση των Ασιτών, εξασφαλίζοντας ιδιωτική ασφάλιση για τους ποδοσφαιριστές της. 

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Interamerican, ο πρόεδρος των «λιονταριών», Μανώλης Ζαχαριουδάκης, έκλεισε συμφωνία για ασφαλιστικό συμβόλαιο  για όλους τους παίκτες που θα φορέσουν φέτος τα κιτρινοπράσινα. Η κάλυψη της Interamerican αφορά θεραπεία  και αποζημίωση σε τυχόν τραυματισμούς.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ασφαλιστικός σύμβουλος στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, είναι ο τερματοφύλακας των Ασιτών, Μιχάλης Ζαχαριουδάκης, που εργάζεται  στην Interamerican και εκτός από τη σιγουριά που προσφέρει κάτω από τα γκολπόστ στους συμπαίκτες του, από φέτος θα τους προσφέρει και ..ασφάλεια.




Asion Lithos: Η παράδοση συναντά την άνεση και την πολυτέλεια στις παραδοσιακές βίλες που βρίσκονται στον οικισμό των Κάτω Ασιτών, μόλις 20 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Ηρακλείου (Κρήτης). Σε ένα χώρο φυσικής ομορφιάς, ένα συγκρότημα από 2 αυτόνομες βίλες πλήρως εξοπλισμένες, που συνδυάζουν την πέτρα και το ξύλο και όλα όσα ένας επισκέπτης επιθυμεί για ησυχία, φυσικό περιβάλλον, υπέροχη θέα, πολυτέλεια και παράδοση.. Έτοιμοι για κράτηση; Επιλέξτε δωμάτιο
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου