Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Επιστροφή στο γήπεδο...τέλος οι διακοπές

ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ



Διακοπές τέλος για τις ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος, οι οποίες ξεκινούν την προσπάθεια τους για να παραταχθούν όσο γίνεται πιο έτοιμες στη σέντρα της διοργάνωσης που θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου.
Ήδη οι μισές από τις 14 άρχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, ενώ και οι υπόλοιπες βρίσκονται στο τελικό στάδιο για να μπουν στο γήπεδο .
Από το Ηράκλειο έχουν ήδη ξεκινήσει Χερσόνησος, Ηρόδοτος, Πατούχας, ΠΟΑ, και Ασίτες, ενώ σε θέσεις εκκίνησης βρίσκονται ο ΠΑΟΚ (ξεκινάει στις 30/7), και οι Γιούχτας, Ζαρός (ξεκινάνε την 1η Αυγούστου).
Η φετινή διοργάνωση έχει την ιδιομορφία ότι για να παραμείνεις στην κατηγορία πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Ο ακριβής αριθμός των σωματείων που θα υποβιβασθούν θα προσδιοριστεί μετά την οριστική κατάρτιση των ομίλων, όμως από τον όμιλο της Κρήτης που από τον επόμενο χρόνο θα ενσωματωθεί και με ομάδες από άλλα νησιά θα πέσουν στο τοπικό 8 ή 9 ομάδες.




Στη Χερσόνησο που ήταν η πρώτη που άρχισε την προετοιμασία της το προηγούμενο Σάββατο, επικρατεί αισιοδοξία ότι η επόμενη χρονιά θα τη βρει ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Κι αυτό γιατί κατάφερε να κρατήσει το βασικό «κορμό» από την περυσινή ομάδα με καθοριστική την παρουσία και φέτος του Κίτσα, ενώ ενισχύθηκε με τον Πατελή ο οποίος χθες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, και τους Γουργιώτη, Χαλκιαδάκη. Παράλληλα περιμένει απάντηση από τον Πυθαρούλη ενώ θα αποκτήσει και έναν εκ των Ανδρέου, Πουλάκη για τη θέση του τερματοφύλακα..

Με αισιοδοξία ξεκίνησε την προετοιμασία του και ο Ηρόδοτος ο οποίος ενισχύθηκε με τους Χαρίτο, Κώττη, Πετράκη, Σπανό ενώ προωθήθηκαν και οι Στρατάκης, Τσομπανάκης, Μαγάκης.

Στον Πατούχα που άρχισε την προηγούμενη Δευτέρα νέα πρόσωπα είναι οι Σούρσος, Μαυρουδής, Παπαδάκης, Ζαφείρης, Καστελλιανάκης, Τρουλάκης, Καλυκάκης, Μπουρμπουδάκης με τους ανθρώπους της ομάδας να ελπίζουν ότι θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια για παραμονή.
Χθες ξεκίνησαν ΠΟΑ και Ασίτες με την ομάδα του Ατσαλένιου να θέτει φέτος ως στόχο την επιστροφή στη Γ’ Εθνική, και τις Ασίτες να θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς που τους έφεραν πέρυσι στην 6η θέση.
Στην ομάδα των Ασιτών εντάχθηκαν οι Ορφανουδάκης, Ανδρεαδάκης, Μπαμπουλάκης, Μιχελιδάκης, Κοτζαδάκης.
Μεθαύριο θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ ο οποίος θέλει στην «πρώτη» να έχει στη διάθεση του τον Τσούκλη με τον οποίο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα παραταχθούν στην εκκίνηση οι Γιούχτας που έχει εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τους Καρβελά, Γενιτσαρίδη, Σκουλούδη, Γιαλαμά, Καλομοίρη, Σταυρακάκη, Σεληνιωτάκη, Σηφάκη, Παπαδάκη, Χαλκιαδάκη, και ο νεοφώτιστος Ζαρός ο οποίος έχει αποκτήσει τους Προβιδάκη, Πλίγκο, Ανδριαδάκη, Δαριβιανάκη, Αναγνωστάκη, Λουλιάδη, Καλεμάκη, Διγενή, Καλαφάτη.


Εσύ,πόσο πληρώνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;


Οι εκτός Ηρακλείου


Δυο ομάδες του Ρεθύμνου έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα. Πρόκειται για την Ασή Γωνιά που έκανε πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου, και την Επισκοπή που μπήκε χθες στα ...βάσανα αποκτώντας παράλληλα τον Μιχάλη Αργυράκη από τον Ρούβα. Την 1η Αυγούστου θα γίνει η «πρώτη» για τους Μινώταυρο, και Π.Ε.Ρεθύμνου, ενώ στις 3 του ερχόμενου μήνα θα ξεκινήσει ο ΑΟΑΝ.
Τέλος αβεβαιότητα υπάρχει για την έναρξη της προετοιμασίας της Ιεράπετρας καθώς εξαιτίας της διοικητικής αβεβαιότητας τα αγωνιστικά θέματα έχουν μείνει πίσω, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής της ομάδας στο νέο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Κείμενο: patris.gr
Φωτογραφίες: topikokritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου