Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Στο Γιούχτα ο Σκουλούδης- κοντά και ο Καρβελάς

Παίκτης του Γιούχτα θα είναι από την ερχόμενη σεζόν ο Δημήτρης Σκουλούδης, καθώς πριν από λίγο, η διοίκηση του Αρχανιώτικου συλλόγου, ανακοίνωσε την απόκτηση του βραχύσωμου επιθετικού. 

  Εσύ,πόσο πληρώνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;
Ο Σκουλούδης προέρχεται από μία πολύ δύσκολη χρονιά για την καριέρα του, καθώς μεσούσης της περιόδου, ο Ανταγόρας Κω που τον είχε αποκτήσει, αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς ομάδα για έξι περίπου μήνες. Η προσπάθεια του να αγωνιστεί στον Πλατανιά δεν έπιασε τόπο καθώς, η δοκιμή του για ένα μικρό διάστημα, δεν έπεισε τους ιθύνοντες των ερυθρόλευκων. Πέρσι τον Ιανουάριο είχε συμφωνήσει με τον Γιούχτα αλλά τελικά δεν είχε δικαίωμα ν’ αγωνιστεί στο Περιφερειακό, αφού για να κάνει τη μεταγραφή έπρεπε να έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία του συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Πάντως, τους περασμένους μήνες είχε κάνει αρκετές προπονήσεις με την ομάδα των Αρχανών και ουσιαστικά από τότε είχαν μπει οι βάσεις για τη συνεργασία.
Έτοιμοι για κράτηση; Επιλέξτε δωμάτιο
Συνάντηση θα έχει σε λίγη ώρα η διοίκηση του Γιούχτα με τον Νίκο Καρβελά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, έχει πάρει τις εγγυήσεις που θέλει από επιχειρηματία της περιοχής και κατά πάσα πιθανότητα, από το βράδυ και μετά θα είναι παίκτης του Γιούχτα.
Ανανέωσε ο Γιακουμάκης
Παίκτης του Γιούχτα θα είναι και την ερχόμενη περίοδο ο Μύρων Γιακουμάκης, καθώς πριν από λίγη ώρα, ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα των Αρχανών.(topikokritis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου