Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ο Κώστας Οικονομάκης ..ενώνει !

Ο γάμος του ποδοσφαιριστή των Ασιτών Κώστα Οικονομάκη ήταν το γεγονός της χθεσινής μέρας για τον ποδοσφαιρόκοσμο και όχι μόνο. Στο πολύ όμορφα στολισμένο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων στην Αμουδάρα Γαζίου, ο Κώστας και η Αναστασία επισημοποιούσαν την έναρξη μιας καινούργιας ζωής.

 .

Κοντά τους αρκετός κόσμος που μοιράστηκε το ευτυχές γεγονός και μέχρι τις πρωινές ώρες στο κατάμεστο Olympia Palace οι πάντες έδωσαν τα ρέστα τους. Συγκινητικό και λεβέντικο το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων  (από μικροφώνου) από τη μητέρα του Κώστα και εκπληκτική ερμηνεία από τον πατέρα του ενός παραδοσιακού τραγουδιού που καταχειροκροτήθηκαν.

Το παρόν έδωσαν, η διοίκηση και οι συμπαίκτες του Κώστα Οικονομάκη απ΄ τις Ασίτες, ο μάνατζερ της ΠΑΕ Εργοτέλης και φίλος απ΄τα παλιά Σταύρος Λαμπράκης, ο πρώην πρόεδρος του γαμπρού Πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης και αρκετοί από τους κατά καιρούς προπονητές του στις ομάδες που έχει αγωνιστεί.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το ποδοσφαιρικό πηγαδάκι που δημιουργήθηκε έξω απ΄ την εκκλησία που για τους γνωρίζοντες είχε εκπληκτική σύνθεση. Παρέα ήταν: Ο πρόεδρος των Ασιτών Μανόλης Ζαχαριουδάκης, ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Λεκάκης, ο πρώην προπονητής των Ασιτών Αντώνης Καλογεράκης και ο επίσης πρώην των Ασιτών και νυν του ΠΑΟ Κρουσώνα Βασίλης Καραϊσκος. Έλειπε μόνο ο Γιάννης Σχοιναράκης για να συμπληρωθεί το πάνελ. Ο Κώστας ...ενώνει !!
ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου