Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Δεδελετάκης:''Xρειάζεται πάθος και ψυχή''


Για το παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο μίλησε ο τεχνικός της Ιεράπετρας Ν.Δεδελετάκης ο οποίος περιμένει τη νίκη από τους παίκτες του.



Ο προπονητής της Ιεράπετρας F.C. Νίκος Δεδελετάκης  μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το  παιχνίδι της Κυριακής με το Ρέθυμνο, τονίζοντας:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία σε κάποια διαστήματα του πρωταθλήματος έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Μάλιστα διαθέτει κάποιους παίκτες, οι οποίοι μπορούν με κάποιες ενέργειες να καθορίσουν την τύχη ενός παιχνιδιού. Χρειάζεται συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια σε όλο τον αγώνα. Ικανότητα έχουμε, ωστόσο για να φανεί θα πρέπει να έχουμε πάθος και ψυχή για να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ελπίζω  να μην έχουν πάρει τα μυαλά των παικτών μου αέρα μετά την νίκη στο Ρούβα».

Έτοιμος ο Αλευράς

Στην διάθεση του τεχνικού της Ιερέπετρας έχει τεθεί ο Αργύρης Αλευράς ο οποίος μετατέθηκε στην Κρήτη και έτσι ο Νίκος Δεδελετάκης θα έχει ακόμα μία λύση στο "οπλοστάσιο" του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου