Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Κουράκης: Ευχαριστώ την Επισκοπή αλλά δεν αφήνω τον ΠΑΟΚ

Επίσημη πρόταση κατέθεσε η Επισκοπή στο Νίκο Κουράκη για να τον ντύσει στα "μπλε".Δυσαρέσκεια στον Κρουσώνα για την προσέγγιση.

Ο Ρεθυμνιώτικος σύλλογος πήγε να κάνει το "μπαμ" στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να ενισχυθεί σημαντικά στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του τίτλου.

Ωστόσο, ο Νίκος Κουράκης απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε εκφράζοντας την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Κρουσσώνα.

Πάντως, η κίνηση της Επισκοπής να προσεγγίσει τις προθέσεις του Νίκου Κουράκη είχε ως αποτέλεσμα την έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην διοίκηση της ομάδας του Κρουσσώνα κάνουν λόγο για λάθος συμπεριφορά και ότι από την στιγμή που ο παίκτης δεσμεύεται με τον ΠΑΟΚ, όφειλαν στην Επισκοπή να ενημερώσουν πρώτα τον σύλλογο και στην συνέχεια τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Για την πρόταση της Επισκοπής αλλά και για το «όχι» που είπε, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Νίκος Κουράκης.
Ο αρχισκόρερ της ομάδας του Κρουσσώνα μίλησε στην εκπομπή «Αθλητικό Μεσημέρι» με τον Μανόλη Χρονάκη δηλώνοντας κολακευμένος για την κρούση του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου.

Παράλληλα, ο Νίκος Κουράκης αποκάλυψε και τους λόγους που απάντησε αρνητικά πλέκοντας το εγκώμιο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Κουράκη στον Athletic Radio 104,2

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Στην αρχή της χρονιάς πίστευα ότι ο ΠΟΑ θα ήταν μεγαλύτερος διεκδικητής του τίτλου όμως πλέον δεν πιστεύω ότι μπορούν να καλυφθούν οι 10 βαθμοί που είναι η διαφορά με την Επισκοπή. Νομίζω πως αυτή η ομάδα μαζί με τον Ρούβα θα διεκδικήσουν την άνοδο. Η Επισκοπή έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα καθώς μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές παίζει στην Ιεράπετρα, στον Κρουσσώνα και την Γέργερη. Σαν ομάδες είναι εξίσου δυνατές και οι δύο με καλό ρόστερ και έμπειρους παίκτες».

Για την πρόταση της Επισκοπής: «Με τιμά η πρόταση της Επισκοπής γιατί πρόκειται για μια οργανωμένη ομάδα και διαθέτει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έκαναν μια πρόταση για να τους βοηθήσω τους έξι επόμενους μήνες. Εγώ απάντησα αρνητικά γιατί δεν θα φύγω από την ομάδα τους χωριού μου για πολλούς λόγους. Θεωρώ τιμή μου το ενδιαφέρον της Επισκοπής και αν ήμουν 25 χρονών τότε θα σκεφτόμουν και την επόμενη μέρα».

Για τους λόγους που απάντησε αρνητικά: «Ένας από αυτούς είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και έφυγα ήδη μια φορά, δεν θα το ξανακάνω. Η οικονομική προσφορά της Επισκοπής ήταν πολύ καλή αλλά μιλώντας με την ομάδα μου είπαν και εκείνοι να μην το συζητήσω. Αλλά δεν το θέλω και εγώ. Θέλω να παίξω μπάλα στον ΠΑΟΚ έναν χρόνο ακόμα και να σταματήσω μετά».

Για τη νίκη επί του Ηροδότου: «Ίσως κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, όχι μόνο για φέτος αλλά δεν έχω δει ξανά ομάδα του περιφερειακού να πιέζει τόσο πολύ και να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα. Όταν στην αρχή της χρονιάς η ομάδα δεν πήγαινε καλά, είχα πει ότι δεν ήταν μόνο θέμα προπονητή αλλά και θέμα ποδοσφαιριστών. Έπρεπε να καταλάβουμε και εμείς ότι έπρεπε να ανεβάσουμε την απόδοση μας και να εμφανίσουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας και ο μεγαλύτερος παράγοντας του. Με την οικονομική ενίσχυση που δίνει στην ομάδα, της παρέχει την δυνατότητα να βρίσκεται ψηλά και να πρωταγωνιστεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα».

Για την φετινή πορεία του συλλόγου: «Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες νίκες στην έδρα μας και να είμαστε ψηλότερα στην βαθμολογία. Εμείς είμαστε μια ομάδα που μας αρέσει να βρούμε αντιπάλους που παίζουν ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα καθώς ακολουθεί ένα βατό πρόγραμμα και θέλω να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η τετράδα. Διαθέτουμε νεαρούς παίκτες όπως ο Μπινιχάκης, ο Πουλάκης, ο Μπινιχάκης, ο Οικονόμου που διαθέτουν μεγάλο ταλέντο προκειμένου να παίξουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες».(www.athleticradio.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου