Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

12η αγωνιστική: Επισκοπή, Ρούβας και Πατούχας τις νίκες της ημέρας.

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Επισκοπή που συνέτριψε τον Ακρίτα με 5-0 παραμένοντας στην πρώτη θέση.Από δύο γκολ πέτυχαν οι Χαρατσής (19',65') Νικολάου (44' πέν., 60') και ένα ο Μιχελακάκης (72')

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ρούβας κερδίζοντας μέσα στον Κρουσσώνα τον ΠΑΟΚ με 3-1 . Στο 13' άνοιξε το σκορ ο Γιάννης Φουκαράκης με κοντινό πλασέ  Στο 42' ο Κουράκης από  30 μέτρα έκανε το 1-1.Ο Κουτσάκης στο 53' έκανε το 2-1 και ο Φουκαράκης στο 76' το τελικό 1-3.

Ασίτες-ΠΟΑ 0-0
Ασίτες και ο ΠΟΑ έμειναν στο 0-0 σε ένα πολύ καλό ματς που μέχρι το τελευταίο λεπτό κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Συσκάκης που σημάδεψε τρεις φορές τα δοκάρια του Μιχάλη Ζαχαριουδάκη. Ο Αντώνης Λεκάκης έκανε το προπονητικό του ντεμπούτο απέναντι στην ομάδα που φόρεσε την φανέλα της για 7 ολόκληρα χρόνια και θα μπορούσε να φύγει  νικητής αν ο Ποτηράκης στο 75' σε κενή εστία ήταν εύστοχος. Στο 22' ακυρώθηκε  κακώς γκολ του Ποτηράκη σαν οφ σάιντ για τις Ασίτες.

Ο Γιούχτας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στις Αρχάνες αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την πολύ καλή άμυνα του Ηροδότου παρά τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και έμεινε στο 0-0 .

Ο Δεδελετάκης στο 90' στην Ιεράπετρα ισοφάρισε 2-2 το Ρέθυμνο που κρατούσε μέχρι τότε μια σημαντική νίκη. Στο 49' με αυτογκόλ του Τσακάλη άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι και ένα λεπτό αργότερα έγινε  το 1-1 με πέναλτι του Χνάρη που κέρδισε ο Κουρνιανός. Ο τελευταίος στο 88' έδωσε το προβάδισμα στο Ρέθυμνο και στην εκπνοή ο Δεδελετάκηςισοφάρισε σε 2-2.

Ο Πατούχας έσπασε το ΄ρόδι και πήρε την πρώτη του νίκη και μάλιστα μέσα στα Ανώγεια απέναντι σε μιά ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Το 2-1 διαμορφώθηκε με γκολ για τον Πατούχα των Σαπαλίδη (30') και Τσαγκαράκη (58').Ο Σπαχής ισοφάρισε ενδιάμεσα σε 1-1 με κοντινό πλασέ..

Ο Πανακρωτηριακός είχε ρεπό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου