Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Στον Ακρίτα δανεικός από τον Πλατανιά ο Κομπογεννιτάκης

Αλλάζει ομάδα, κατηγορία, αλλά όχι πόλη ο Ζαχαρίας Κομπογεννιτάκης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα στον Ακρίτα, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, με τη μορφή δανεισμού από τον Πλατανιά.
Ο Ζαχαρίας Κομπογεννιτάκης
Ο Τίμος Καβακάς υπολογίζει στο ταλέντο του Κομπογεννιτάκη και προκειμένου να μην μένει αγωνιστικά ανενεργός, αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία του στα γήπεδα του περιφερειακού, προκειμένου να πάρει αγώνες. Από την πλευρά της η ομάδα του Ακρίτα που ήθελε εξ αρχής τον παίκτη, ενισχύεται σημαντικά.
Στην ανακοίνωσή της για το δανεισμό του παίκτη η διοίκηση του Πλατανιά, αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Κομπογεννιτάκη στην ομάδα του Ακρίτα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η παραχώρησή του προέκυψε ύστερα από σχετικό αίτημα του φίλου σωματείου του Αποκόρωνα, το οποίο η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ έχει την βεβαιότητα ότι ο Κομπογεννιτάκης μπορεί να βοηθήσει ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Η προσδοκία είναι το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Κομπογεννιτάκης, για τον οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, να επιστρέψει πλούσιος από εμπειρίες και ο δανεισμός του να λειτουργήσει ευεργετικά για τον ίδιο».(sporfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου