Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ο Ακρίτας απέκτησε τον Ημήτ Μουμίν από τον Ορφέα Ξάνθης

Παίκτης του Ακρίτα είναι ο Ημήτ Μουμίν ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι.

O 26χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στον Ορφέα Ξάνθης και πλέον θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν της ομάδος. Στον Ακρίτα κάνουν αγώνα δρόμο ώστε το δελτίο του παίκτη να έρθει άμεσα και να τεθεί στην διάθεση της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πατούχα. Ο Ημήτ Μουμίν υπήρξε συμπαίκτης πριν δύο χρόνια του Μπαρή Αλήογλου στην ίδια ομάδα της Ξάνθης.
Ομως οι προσπάθειες του σωματείου του Αποκόρωνα δεν σταματούν εδώ αφού στο στόχαστρο υπάρχει και ένας νεαρός αμυντικός. Ο συγκεκριμένος είναι 20 ετών αγωνίζεται σε ομάδα του... νοτίου ομίλου της Γ' Εθνικής και φέτος έχει 5 συμμετοχές, τις δύο στην αρχική 11άδα. Επειδή όμως η συγκεκριμένη ομάδα έκανε αρκετές μεταγραφές την χειμερινή περίοδο γίνονται προσπάθειες ο αμυντικός αυτός να αποκτηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι έτσι ώστε να έχει αγώνες στα πόδια του κάτι που είναι και προς το συμφέρον του συλλόγου του.

Στον Ακρίτα ετοιμάζουν και άλλες κινήσεις. Μία από αυτές αναμένεται να είναι ο 19χρονος Δραγάτης Αλέξης ο οποίος αγωνιζόταν στην Νίκη Βόλου και τις τελευταίες μέρες προπονείται με τον Ακρίτα. Επίσης στον Ακρίτα κοιτάνε και από την "γειτονιά" τους καθώς αναμένεται να αποκτηθεί παίκτης από τον Πλατανιά αν αυτός μείνει ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου