Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Γιούχτας: Πολλοί οι υποψήφιοι για τον πάγκο


Η θέση στον πάγκο του Γιούχτα έμεινε… ορφανή μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ταουσιάνη, που πλέον ανήκει στο τεχνικό τιμ του Αστέρα Τρίπολης, ως βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη. Στην ομάδα των Αρχανών, το θέμα του νέου προπονητή και το πρίσμα υπό το οποίο θα λειτουργήσουν, βρίσκεται σε φάση… επεξεργασίας.

Ουσιαστικά, πολλά θα κριθούν στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο, όπου οι διοικούντες θα αποφασίσουν με ποιο σκεπτικό θα κινηθούν για τον επόμενο τεχνικό της ομάδας. Ήδη υπάρχει μια λίστα με υποψήφιους και ουσιαστικά περιλαμβάνονται ονόματα προπονητών, που δε δουλεύουν σε κάποια ομάδα αυτή την περίοδο και αυτομάτως το γεγονός αυτό δημιουργεί σκέψεις.
Πρόκειται για τους Μανόλη Παπαματθαιάκη, Δημήτρη Βολονάκη, Γιώργο Βλαστό, Θανάση Κολιτσιδάκη και Αντώνη Καλογεράκη, όμως πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία επαφή. Η άλλη προοπτική είναι να συνεχίσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γιάννη Ταουσιάνη (αλλά και προηγούμενων τεχνικών), Πάρης Χατζηιωάννου ως προπονητής. Το γεγονός ότι απομένουν ακόμη δέκα αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος, σίγουρα θα παίξει το ρόλο του, ενόψει της σημερινής απόφασης που θα παρθεί.(neakriti.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου