Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΑ - Φόβοι για κάταγμα του Πολεμαρχάκη

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται στον ΠΟΑ εξαιτίας ενός τραυματισμού του Μανώλη Πολεμαρχάκη στη  προπόνηση. Ο έμπειρος αμυντικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο, με την αρχική διάγνωση να παραπέμπει σε σοβαρό διάστρεμμα αλλά με τους ανθρώπους των «πρασίνων» να μην κρύβουν την ανησυχία τους για κάταγμα. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σήμερα που ο ποδοσφαιριστής θα εξεταστεί από τον ορθοπεδικό Γιώργο Στεφανουδάκη.

Ο Πολεμαρχάκης αποτελεί μια από τις πλέον πολύτιμες μονάδες για την ομάδα του Ατσαλένιου και στο παιχνίδι με τις Ασίτες εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Επισκοπή.

Δύσκολα θα δώσει το “παρών” στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Αλέξης Χαλκιαδάκης παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας.

Το ευχάριστο για τον Μανώλη Πατεμτζή είναι ότι δεν αργεί η επιστροφή στην ενεργό δράση του Γιακουμακη Γ.Ν. ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς και τίθεται πλέον στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και οι Χατζηανδρέου, Κατσούλης.


Ικανοποίηση για τους μικρούς


Ενθαρρυντικό μήνυμα για το μέλλον άφησαν οι νεαροί παίκτες της ομάδας Μαθιουδάκης και Τριχάκης που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι των Ασιτών. Ο κ. Πατεμτζής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία τους στο γήπεδο δείχνοντας ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας.(πηγή: patris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου