Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ενισχύσεις για Πανακρωτηριακό και Ακρίτα

 Σήμερα το φιλικό ΑΟΧ-Πανακρωτηριακού στο εθνικό στάδιο Χανίων.





Στην πρώτη του μεταγραφή όπως είναι γνωστό προχώρησε ο Πανακρωτηριακός, αποκτώντας έναν παίκτη που έχει την εμπειρία της κατηγορίας. Η ομάδα του Ακρωτηρίου απέκτησε τον 19χρονο ακραίο αμυντικό μέσο Γιώργο Μυκονιάτη που ανδρώθηκε στον Απόλλωνα Αθηνών και πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καλλονής Λέσβου με την οποία πανηγύρισε και την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία. Ο Μυκονιάτης βρίσκεται ήδη στα Χανιά και σήμερα  Τετάρτη θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟΧ στο εθνικό στάδιο Χανίων.
Από κει και πέρα η χανιώτικη ομάδα που κυνηγάει την παραμονή της στην κατηγορία βρίσκεται σε προχωρήμενες συζητήσεις με επιθετικό που αγωνιζόταν φέτος σε ομάδα του Νοτίου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και έμεινε ελεύθερος προ ολίγων ημερών. Αν αποκτηθεί ο συγκεκριμένος παίκτης τότε η ομάδα του Ακρωτηρίου θα έχει ενισχυθεί σημαντικά. Επιπλέον, ο Πανακρωτηριακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του μέσου Μποτωνάκη από τον Άρη Σούδας και ενός ακόμα παίκτη της ΑΕ Κυδωνίας.

Ο Ακρίτας από την άλλη απέκτησε ως ελέυθερο τον έμπειρο Χανιώτη αμυντικό Μανώλη Θεοδωρογλάκη, που φέτος δεν αγωνιζόταν σε κάποια ομάδα. Η ομάδα του Αποκόρωνα βολιδοσκοπεί δύο αμυντικούς από ομάδες του Βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, τους οποίους όμως θα χρειαστεί πρώτα να δοκιμάσει για να διαπιστωθεί αν μπορούν να βοηθήσουν τη χανιώτικη ομάδα.
Γιο την ομάδα του Ακρίτα αποτελεί μεταγραφή και ο επιθετικός Κατσούλης που ανήκε στην ομάδα αλλά έλειπε από τις φετινές υποχρεώσεις επειδή ήταν στρατευμένος. Ο Κατσούλης αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα τον επόμενο μήνα. (neatv.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου