Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Βασιλείου: «Δεν φέρθηκε σωστά ο Καρύμπας»

Μπορεί ο Χρήστος Βασιλείου να έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την μεγαλειώδη νίκη απέναντι στον Ακρίτα με 5-0, ωστόσο ο τεχνικός της Επισκοπής σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «ΤΟΛΜΗ» αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη υπόθεση Καρύμπα, δηλώνοντας έξω φρενών με την συμπεριφορά του παίκτη: 
«Όταν σου προσφέρουν τόσα πολλά και αυτά δεν αναγνωρίζονται τότε δεν υπάρχει λόγος για συνεργασία. Ο Καρύμπας δεν φέρθηκε σωστά. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπέρα, απλά το μόνο που θα πω είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ανήκε σε μια ομάδα –πρότυπο- την οποία δύσκολα θα ξαναβρεί.
Ο Αγρινιώτης τεχνικός αναφέρθηκε για την πορεία της Επισκοπής την οποία χαρακτήρισε επιτυχημένη. Νιώθω τυχερός που βρίσκομαι στην Επισκοπή. Πρόκειται για μια ομάδα που σε οργάνωση ξεπερνά τα δεδομένα της κατηγορίας. Από εκεί και πέρα, εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε με το ίδιο πάθος έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Έχουμε κάνει μια επιτυχημένη πορεία όμως ακολουθούν ακόμη δεκατρία παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου