Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Με Τσελέπη η Ιεράπετρα κόντρα στις Ασίτες

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, η οποία έλαβε χώρα στο Πέτρος Βουζουνεράκης και εστιάστηκε περισσότερο στην τακτική και στον τρόπο παιχνιδιού. Ο Νίκος Δεδελετάκης προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές όσο καλύτερα μπορούσε για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τις Ασίτες με τα προβλήματα σε ότι αφορά τις απουσίες να είναι αρκετά. 


Καταρχήν δεν θα έχει στην διάθεση του, δύο παίκτες κλειδιά στην άμυνα, τον Γιώργο Μαστοράκη στο αριστερό άκρο και τον Γιώργο Χατζηγιαννάκη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Το θετικό όμως για την ομάδα της Ιεράπετρας είναι ότι ο Τσελέπης έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, συμμετέχοντας χωρίς πρόβλημα και στο διπλό όπου εκεί ο έμπειρος τεχνικός τον χρησιμοποίησε στους βασικούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο Νίκος Δεδελετάκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Αλευράς(τερματοφύλακα) Χατζάκη-Κουγιουμουτζάκη(κεντρικοί αμυντικοί), Δασκαλάκη(αριστερό μπακ)Τοψιδέλη(δεξιά μπακ) Τσελέπη-Χατζηανδρέου(αμυντικά χαφ) Σκύβαλος (επιτελικό μέσο) Γκινής(αριστερό χαφ), Τσαμπανάκης(δεξί χαφ), Δεδελετάκης(επιθετικός).
Δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες αλλαγές και στην θέση του Κουγιουμουτζάκη να χρησιμοποιηθεί ο Παισανίδης και να αλλάξει με τον Τσελέπη, ο οποίος να μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας όπως και ο Τσαμπανάκης να αλλάξει ρόλους είτε με τον Τοψιδέλη, είτε με τον Δασκαλάκη.(anatolh.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου