Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ιεράπετρα F.C : Έφυγε ο Χρηστάκης ,ήρθε ο Τσελέπης.



Ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς μέσους στο Λασίθι ο Γιώργος Χρηστάκης είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του. Την Δευτέρα στο συμβούλιο που έλαβε χώρα μεταξύ των ανθρώπων της Ιεράπετρας αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναίνεση η συνεργασία των δύο πλευρών και ο 22χρονος ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από την ομάδα αναζητώντας τη καινούργια "γη της επαγγελίας".

Έκλεισε ο Τσελέπης!

Με τα χρώματα της Ιεράπετρας θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Γιάννης Τσελέπης ενώ ο Νίκος Δεδελετάκης θα έχει στην διάθεση του και τον Αλευρά.
Ο Τσελέπης ήδη προπονείται με την Ιεράπετρα και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, είναι η ελευθέρας του από τον Ναυπακτιακό όπου αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο.Ο Γιάννης Τσελέπης βρέθηκε στο ανοιχτό συμβούλιο που έλαβε χώρα την Δευτέρα στο Δημαρχείο Ιεράπετρας συζήτησε με την διοίκηση της ομάδας για την επικείμενη μεταγραφή του και χωρίς κανένα πρόβλημα όλα ξεκαθάρισαν. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος συμφώνησε σε όλα και πλέον το μόνο που απομένουν είναι τα τυπικά για να ντυθεί φορέσει την φανέλα των «νερατζούρι». Μπορεί ο 28χρονος ποδοσφαιριστής να είναι με το ένα πόδι στο ρόστερ της Ιεράπετρας F.C. και να γίνονται προσπάθειες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή σύντομα και αν είναι δυνατόν να έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί την Κυριακή με την ΠΕ Ρεθύμνου όμως για να έρθει η θετική εξέλιξη είχαμε διάφορα επεισόδια.
Όπως είχε γράψει  το anatolh.com ο Γιάννης Τσελέπης έγινε «πόλος έλξης» και από άλλη ομάδα όταν το όνομα του είχε διέρρευσε στον τύπο με αποτέλεσμα την ύπαρξη μιας μικρής ανησυχίας στην Ιεράπετρα. Το γεγονός ότι ο παίκτης είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με την διοίκηση για να έρθει στην Ιεράπετρα σίγουρα δεν άφηνε πολλά περιθώρια για ναυάγιο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το στρατόπεδο της Ιεράπετρας ομάδα από το Ηράκλειο, η οποία έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο περιφερειακό πλησίασε τον Γιάννη Τσελέπη εκείνο το διάστημα αλλά χωρίς να υπάρξει τελικά πρόβλημα για την Λασιθιώτικη ομάδα.(By:anatolh.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου