Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Κιοσσές: «Η απόφαση και ο θυμός των προπονητών είναι απόλυτα δικαιολογημένος»



Για την κατάσταση που επικρατεί την άποψη του κατέθεσε ο εκ των αρχηγών του Ρεθύμνου, Βαγγέλης Κιοσσές, φιλοξενούμενος στο πρωινό αθλητικό μαγκαζίνο «Παίξε Μπάλα» στον ΗΧΟ FM

«Σίγουρα απασχολεί και εμάς αυτή η υπόθεση, μας προβληματίζει η κατάσταση και ψάχνουμε να βρούμε λύσεις. Για αυτή την ομάδα (είτε ως Ρέθυμνο τώρα, είτε ως Αστέρας Ρεθύμνου πιο πριν) προπονητές και παίκτες έχουμε κάνει πολλά. Έχουμε καταθέσει «ψυχή», συναίσθημα και έχουν γίνει θυσίες, όλα αυτά τα χρόνια. Η απόφαση και ο θυμός των προπονητών θεωρώ ότι είναι απόλυτα δικαιολογημένος», δήλωσε αρχικά ο Κιοσσές, για να σταθεί στην συνέχεια στους λόγους που ήρθαν αυτές οι εξελίξεις.
«Η αλήθεια είναι ότι πέρα από τους προπονητές, το οικονομικό δεν είναι το μείζον πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς υπάρχουν στην ομάδα κάποια προβλήματα οργάνωσης, με την διοίκηση να μην δείχνει το απαιτούμενο ενδιαφέρον προς εμάς, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί αυτή η κακή ατμόσφαιρα στην ομάδα».Μάλιστα, ο έμπειρος πορτιέρο, δεν απέκλεισε τις επόμενες ώρες – το έχουν κάνει ήδη (βλ. σχετικά) – να κάνουν κάποια κίνηση και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

«Αρχικά θέλω να διευκρινίσω ότι εκφράζω προσωπική μου άποψη. Θεωρώ λοιπόν, ότι εμείς ως ποδοσφαιριστές έχουμε λόγο και θέσεις και μπορούμε να εκφέρουμε τη γνώμη μας. Δεν έχουμε κάνει κάποια συνάντηση ως ποδοσφαιριστές, αλλά δεν αποκλείω να κάνουμε κάποια κίνηση συλλογικά σαν παίκτες. Όμως αν δεν μιλήσουμε όλα τα παιδιά μαζί, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο».
Πάντως, ο Κιοσσές κλείνοντας, είπε μία ακόμη μεγάλη αλήθεια, «Οι άνθρωποι που είναι στο Δ.Σ. ίσως να αισθάνονται εγκλωβισμένοι σε αυτή την κατάσταση. Δυστυχώς, το Ρέθυμνο έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να στηρίξει μία ομάδα ακόμη και σε Δ’ Εθνική. Αλλά θα μου επιτρέψετε να πω, ότι δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν υπάρχουν 10 άνθρωποι, που να έχουν μεράκι και διάθεση να ασχοληθούν με την ομάδα. Τα ποσά για τα οποία μιλάμε δεν είναι απαγορευτικά. Και αυτό θα συντελέσει στον αφανισμό του ποδοσφαίρου και είναι κρίμα γιατί υπάρχουν πολλά ταλέντα και στο Ρέθυμνο και στο Ρέθυμνο 2010.(hxosfm.gr )





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου