Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Άφησε βαθμούς η Επισκοπή στην Ιεράπετρα

image
Νέα τροπή παίρνει το περιφερειακό πρωτάθλημα Κρήτης, μετά τη λευκή ισοπαλία της Επισκοπής στην Ιεράπετρα, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
Οι μέχρι πρότινος μοναχοί πρωτοπόροι στην βαθμολογία απέκτησαν συγκάτοικο, καθώς ο Ρούβας εκμεταλλεύτηκε την απώλεια αυτή των Ρεθυμνιωτών και τους έφτασε στους 33 βαθμούς.
Σε ότι έχει να κάνει με τον αγώνα στην Ιεράπετρα, στο 21’ ο Μιχάλης Κατσαμάς εκτέλεσε  φάουλ, άστοχη έξοδος του Αλευρά, ο Βασίλης Κατσαμάς έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 37’ μετά από σέντρα του Αντιασβίλι από αριστερά και προβολή του Νικολάου από κοντά, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία, ενώ στο 40’ έπειτα από σέντρα του Καψαλάκη από δεξιά, ο Μιχελακάκης με διπλή προσπάθεια προσπάθησε να απειλήσει τον Αλευρά όμως η μπάλα κόντραρε πάνω στους αμυντικούς και έφυγε μακριά.
Ιεράπετρα: Αλεβράς, Μαστοράκης, Τοψιδέλης, Τσελέπης, Καζάκης, Παϊσανίδης, Χατζηγιαννάκης (62' Γκινής), Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης, Σκύβαλος (85' Λαγουδάκης), Δασκαλάκης (75' Βαρδάκης)
Επισκοπή: Κελαϊδης, Καψαλάκης, Μανταδάκης, Κατσαμάς Β., Πετράκης, Φραντζεσκάκης, Αντιασβίλι (46' Γασπαράκης), Χαρατσής, Νικολάου (68' Βελονάκης), Μιχελακάκης, Κατσαμάς Μ. (87' Σουμπασάκης)
(πηγή:sporfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου