Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Μανταδάκης: Πιό γρήγορη η Επισκοπή χωρίς Καρύμπα

Για την αποχώρηση του Καρύμπα αλλά και για το δύσκολο παιχνίδι που έχει η Επισκοπή με αντίπαλο τον ΠΟΑ μίλησε ο Μανταδάκης στην ιστοσελίδα της ομάδας του

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μανταδάκη

Ο έμπειρος αμυντικός ερωτώμενος για την απομάκρυνση του Παναγιώτη Καρύμπα από την ομάδα είπε: «Δεν είμαι εγώ που θα κρίνω μια απόφαση που παίρνει η διοίκηση της ομάδας. Οι άνθρωποι του ΔΣ. ξέρουν καλύτερα από τον κάθε ένα τι ακριβώς συνέβη με τον Καρύμπα, αλλά για να πάρουν μια τέτοια απόφαση πρέπει να ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε και να καλύψουμε το κενό που άφησε, νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ο Καρύμπας έχει πλεονεκτήματα αλλά και κάποια μειονεκτήματα όπως όλοι μας. Στο πρώτο παιχνίδι χωρίς αυτόν, φάνηκε ότι η ομάδα είχε πιο γρήγορη ανάπτυξη ενώ είχαμε και καλύτερα μαρκαρίσματα. Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια»


Για το Κυριακάτικο παιχνίδι στο Ηράκλειο με τον ΠΟΑ δήλωσε: «Ο Ατσαλένιος είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν για αρκετά χρόνια στη Γ’ εθνική. Το παιχνίδι αυτό θα είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου