Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Με δυό πέναλτι "καθάρισε" ο Ηρόδοτος τον Αετό

image
Μετά από πολύ καιρό, έστω και δύσκολα ο Ηρόδοτος επικράτησε 2-0 του Αετού Ανωγείων, χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι του Παπαδάκη στο 51ο και 89ο λεπτό της αναμέτρησης.
Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού με εξαίρεση κάποια καλά δεκάλεπτα που είχε στον αγώνα, σε γενικές γραμμές κινήθηκε στην μετριότητα, και αν δεν έπαιρνε τα δύο πέναλτι που προήλθαν από λάθη της άμυνας των Ανωγείων, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ηρόδοτος είχε ένα δοκάρι με τον Κοντοζή στο 7΄ενώ αποβλήθηκε και ο Ζαφείρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Φωτόπουλο στο 54’ και Κοζυράκη στο 67’ενώ ο Αετός θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Βλαστό όταν βρέθηκε απέναντι στον Καρλή αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Ηρόδοτος: Καρλής, Κοζυράκης, Κοντοζής (83’ Προβιδάκης), Μαυρίδης, Δροσάκης, Μπαλάφας, Φωτόπουλος (62’ Ζαφείρης), Καραφωττιάς, Μωραϊτης, Παπαδάκης, Ανδρεαδάκης (73’ Μαγάκης)
Αετός Ανωγείων: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Γεωργαλής, Μανιαδάκης (74’ Χαραλαμπάκης), Κλωνάρης, Χαλικιόπουλος, Σπαχής, Σφακιανάκης, Χροστοφής, Σούρσος, Βλαστός.
(πηγή:sporfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου