Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Τα φώτα σε Ατσαλένιο και Ασίτες

Το περιφερειακό πρωτάθλημα έχει φέτος μια... άγρια ομορφιά, αφού λόγω των μόλις 13 ομάδων που συμμετέχουν σ' αυτό, στην ημερήσια διάταξη υπάρχει πάντα ένα (ή και περισσότερα) ντέρμπι. Έτσι και αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, γίνεται ένα... σούπερ ματς, το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη "μάχη" της κορυφής. 

Όλα τα φώτα, επομένως, πέφτουν στο Ατσαλένιο, που ο ΠΟΑ, ο οποίος είναι τρίτος στη γενική κατάταξη, θα υποδεχτεί την Επισκοπή, που "κατοικεί" στο ρετιρέ. Οι "πράσινοι" φιλοδοξούν να βάλουν "φωτιά" στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και οι "κυανόλευκοι" θέλουν να κάνουν άλλο ένα βήμα για τον τίτλο. 
Από 'κει και πέρα, μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στις Ασίτες, όπου η τοπική ομάδα θα κοντραριστεί με το Γιούχτα, σ' ένα ματς στο οποίο δε χωρούν προγνωστικά. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στην έδρα τους περίπου 20 μήνες, ενώ φέτος έχουν δεχτεί εκεί μόνο ένα γκολ . Ο Γιούχτας φέτος κάνει κάτι ανάλογο -αλλά εκτός έδρας- όπου παραμένει αήττητος με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες
Ο Ρούβας, που είναι δεύτερος, φιλοξενεί τον Αετό Αν. και θέλει το "τρίποντο", ενώ θα περιμένει και "στραβοπάτημα" της Επισκοπής στο προσφυγικό προάστιο μήπως και μπορέσει να πιάσει την πρώτη θέση. 
Να επιστρέψουν στις νίκες , θέλουν  Ρέθυμνο και ΠΑΟ Κρουσώνα στο ενδιαφέρον παιχνίδι που γίνεται στη Σοχώρα,με τον ΠΑΟΚ να ελπίζει στη 5η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του. 
Ο Ηρόδοτος έχει να δεχτεί γκολ 4 αγωνιστικές και ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια. Αντιμετωπίζει στην Αλικαρνασσό τη φορμαρισμένη και για πέντε αγώνες αήττητη Ιεράπετρα.
Τέλος στο Βάμο σε ένα σπουδαίο χανιώτικο ντέρμπι , ο τοπικός Ακρίτας υποδέχεται τον Πανακρωτηριακό με τον οποίο θα βρεθούν και αντιμέτωποι και στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Αναλυτικά:
Κυριακή (15.00)
Ρούβας-Αετός Αν. (γήπ. Γέργερης): Μπουλερός, Μανιατάκης, Ανεζάκης (Χανίων).
Ακρίτας-Πανακρωτηριακός (γήπ. Βάμου): Βισκαδούρος, Γαρεφαλάκης, Μαθιουδάκης (Ηρακλείου).
Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ (γήπ. Σοχώρας): Κανελάκης, Μαρκετάκης, Καρφάκης (Χανίων).
ΠΟΑ-Επισκοπή (γήπ. Ατσαλένιου): Γιαννουλάκης, Δρακακάκης, Μαρνέζος (Χανίων).
Ηρόδοτος-Ιεράπετρα (γήπ. Ν. Αλικαρνασσού): Τσαγκαράκης, Συνιοράκης, Κομκοτός (Ρεθύμνου).
Ασίτες-Γιούχτας (γήπ. Ασιτών): Σταυρουλάκης, Βυζιργιαννάκης, Καπετάνιος (Ρεθύμνου).
Ρεπό: Πατούχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου