Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Κουράκης Vs. Δεδελετάκη

Τα δύο κανόνια του Περιφερειακού Κ.Δεδελετάκης και Ν.Κουράκης μίλησαν στο athleticradio.gr για τον …κοινό τους έρωτα με τα αντίπαλα δίχτυα και έστειλαν τις Πασχαλινές ευχές τους.


Τα γκολ είναι οι σπεσιαλιτέ των δύο ικανότατων επιθετικών αλλά αυτό που τους ενώνει εκτός από την έφεσή τους στο σκοράρισμα είναι η φιλία και το κοινό τους πέρασμα από τον ΟΦΗ΄94 όπου υπήρξαν συμπαίκτες. Ο Κώστας Δεδελετάκης αγωνίζεται στην Ιεράπετρα και ο Νίκος Κουράκης στον ΠΑΟΚρουσώνα.

   

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο athleticradio.gr οι δύο ικανότατοι σκόρερ.


Για τις μέρες του Πάσχα
Κ. Δεδελετάκης: “ Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο. Eύχομαι σε όλους υγεία πάνω απ΄όλα και να καταφέρουν να βρούν το κουράγιο να συνεχίζουν σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας. Για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου της Κρήτης εύχομαι να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών που υπάρχουν ”.
Ν. Κουράκης : ” Οι ευχές μου είναι για υγεία και υπομονή σε όλους. Βρισκόμαστε εν μέσω κρίσης και υπάρχουν δυσκολίες αλλά θα πάνε όλα καλά. Θα περάσω το Πάσχα οικογενειακά στον Κρουσώνα  μαζί με τα αδέρφια μου που θα έρθουν από Κύπρο (αδερφός μου) και Αθήνα ( αδερφή μου)”.
Για το φετινό πρωτάθλημα
Κ. Δεδελετάκης:” Το φετινό πρωτάθλημα δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα. Ήταν πιο αδύνατο. Υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες  γενικά. Ελπίζω η νέα χρονιά να πάει καλύτερα, ακόμα δεν ξέρω αν θα παραμείνω στην ομάδα της Ιεράπετρας αλλά θα ήθελα η τωρινή μου ομάδα να έχει του χρόνου πρωταγωνιστικούς στόχους και αν μείνω θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις γι΄αυτό”.
Ν. Κουράκης : ”Κατά γενική ομολογία εντυπωσιάσαμε στον φετινό δεύτερο γύρο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και ικανοποίησε τον κόσμο του Κρουσώνα τον οποίο ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Πιστεύω ότι δίκαια ανέβηκε ο Ρούβας. Η Επισκοπή ήταν και αυτή δυνατή. Όπως και μείς. Πίστευα ότι ο ΠΟΑ θα πάει καλύτερα ”.
Για τα γκολ που σκοράρουν συνεχώς:
Κ. Δεδελετάκης: ”Έφτασα τα 100 γκολ στο Περιφερειακό με το γκολ επί του Ρεθύμνου και είμαι χαρούμενος. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες που είχα σε όλες τις ομάδες (Αναγέννηση, Ιεράπετρα, Ηρόδοτο, Αρη Πετρούπολης, ΠΑΟ Ρουφ, Τερψιθέα και Ασπρόπυργο) που αγωνίστηκα και που με βοήθησαν τα μέγιστα. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει”.
Ν. Κουράκης : Toπρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεν ξέρω αν θα βγω και φέτος πρώτος σκόρερ στο Περιφερειακό αφού και ο Φουκαράκης φέτος είναι καταπληκτικός. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν και όλα τα γκολ μαζί τα σκοράρουμε. Ας έχουμε την υγεία μας και ας σκοράρω είτε εγώ είτε κάποιος άλλος, δεν έχει σημασία. Θα ήθελα να παίξω για άλλο έναν χρόνο ακόμα μπάλα. Το πιθανότερο να μείνω στον ΠΑΟΚ αν όλα πάνε καλά.
Τι πιστεύει ο Κώστας για τον Νίκο και ο Νίκος για τον Κώστα
 
Κ. Δεδελετάκης: ” Με τον Νίκο Kουράκη υπήρξαμε συμπαίκτες στον ΟΦΗ ΄94 και είμαστε καλοί φίλοι. Είναι πολύ καλός παίκτης και ικανός σκόρερ. Εύχομαι να είναι δυνατός, υγιής και γερός και να σκοράρει συνέχεια”.

Ν. Κουράκης : O Kώστας Δεδελετάκης είναι ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής. Έχει την αίσθηση του γκολ και τα γκολ μετράνε στο ποδόσφαιρο. Είναι τυχερές οι ομάδες που τον έχουν. Του εύχομαι να έχει την υγεία του και να βάζει συνεχώς γκολ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου