Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ρίχνουν τους τόνους οι πρόεδροι Πατούχα και Αετού ενόψει του ντέρμπι




aetos

Όσο πλησιάζει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πατούχα και τον Αετό Ανωγείων, που θα κρίνει ως ένα μεγάλο βαθμό, ποιος θα παραμείνει στην Δ’ Εθνική, τόσο ανεβαίνουν και οι προετοιμασίες των φιλάθλων του Βιαννίτικου συλλόγου, που σύμφωνα με τις ενδείξεις και αν ο καιρός το επιτρέψει, αναμένεται να γεμίσουν το ιστορικό γήπεδο της Αγίας Μονής. 

Χαρτάκια, καπνογόνα, τύμπανα και πάθος για τη νίκη, είναι αυτό που βγαίνει από τον κόσμο των γηπεδούχων οι οποίοι από την περασμένη Δευτέρα το πρωί, δεν έχουν σταματήσει τις ετοιμασίες.
Κινητοποίηση υπάρχει και από τους φιλοξενούμενους. Στο καμάρι του Ψηλορείτη, υπάρχει κινητοποίηση καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Ανωγειανοί ετοιμάζουν να κατέβουν με πολύ κόσμο που θα βρεθεί δίπλα στην ομάδα.
Παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης: «Ελπίζω ο αγώνας να παιχτεί στο γήπεδο»

Για την Κυριακάτικη αναμέτρηση, μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων Πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ο οποίος τόνισε: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, «ζωής και θανάτου» θα το χαρακτήριζα. Δυστυχώς, κάποιος από τους δύο, είναι πολύ πιθανόν να αποχαιρετήσει την κατηγορία. Δύο ομάδες που εκπροσωπούν μαρτυρικούς τόπους, είναι αναγκασμένες να παλέψουν για την παραμονή. Φτάνουν στα αυτιά μας κάποιές φήμες περί θερμής υποδοχής. Ελπίζω να μην επαληθευτούν όσοι μιλούν για εχθρική ατμόσφαιρα. Εύχομαι ο αγώνας να παιχτεί στο γήπεδο και να κερδίσει ο καλύτερος» τόνισε ο Πατήρ Ανδρέας ενώ, αναφέρθηκε και στο κόσμο που αναμένεται να επισκεφτεί την Βιάννο: «Περιμένουμε πολύ κόσμο που θα έρθει μαζί μας για να στηρίξει τον Αετό. Είναι το κρισιμότερο παιχνίδι, ωστόσο θα ζητούσα κόσμια συμπεριφορά από απ’ όλους.
Μ. Παπαδημητράκης: « Καλώ τον κόσμο να δείξει κόσμια συμπεριφορά»

Ο πρόεδρος του Πατούχα Μανόλης Παπαδημητράκης, μίλησε επίσης στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 τονίζοντας ότι όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά με κόσμιο τρόπο: «Η Βιάννος είναι μια φιλόξενη περιοχή και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε την Κυριακή. Ο αγώνας είναι κρίσιμος, όμως δεν πρέπει  να φτάσουμε σε ακρότητες. Ναι, στην "ζεστή" ατμόσφαιρα, όχι στα επεισόδια. Καλώ τους πάντες να δείξουν κόσμια συμπεριφορά και ας κερδίσει ο καλύτερος».(sporfm.gr)

Σύμφωνα με πληροφορίες του 10ου ομίλου ο πρόεδρος του Πατούχα Μανόλης Παπαδημητράκης, τηλεφωνήθηκε σήμερα με  τον ομόλογό του πρόεδρο του Αετού και τον προσκάλεσε να γευματίσουν μαζί στη Βιάννο  πριν τον αγώνα και να δείξουν πρώτοι αυτοί  ότι είναι μόνο ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Μπορεί να καθορίζει το μέλλον των δυό σωματείων,αλλά δεν μπορεί να διχάσει δυό ιστορικά χωριά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου