Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Δικαιώθηκε ο Κώστας Ταβλαδωράκης



Μπορεί στη Σαλαμίνα, να μην του έδιναν τα χρήματα που του οφείλονται, όμως ο Κώστας Ταβλαδωράκης βρήκε το δίκιο του στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Ο μεσοεπιθετικός του Ρούβα, θα πρέπει να πάρει άμεσα 1.907,00 ευρώ για μισθούς, 1.720,00 για μισθώματα οικίας, νομιμότοκα από την επίδοση της προσφυγής και μέχρις εξοφλήσεως, καθώς και ποσό των 200 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη. Συγχρόνως γίνεται γνωστό, ότι μέχρι ο Αίαντας να εξοφλήσει τα παραπάνω ποσά, θα τιμωρείται με αφαίρεση δύο βαθμών και κατακύρωση του αγώνα υπέρ του αντιπάλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗ κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ». Υποχρεώνει την καθής Π.Α.Ε. στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 1.907,00 ευρώ για μισθούς και επίδομα αδείας 2010, νομιμοτόκως από τότε που το κάθε κονδύλι κατέστη ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, πλέον ποσού 1.720,00 για μισθώματα οικίας, νομιμότοκα από την επίδοση της προσφυγής και μέχρις εξοφλήσεως, καθώς και ποσό εκ 200 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 797/2010 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει στην καθής Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 3.827,00 ευρώ, τις εξής ποινές:
α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και
β) της αφαίρεσης δυο βαθμών».Πηγή:sporfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου