Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τάκης Διακάκης: «Περιμένουμε το θαύμα»



Με μόνο στόχο την νίκη θα παραταχθεί ο Ακρίτας την Κυριακή κόντρα στην Επισκοπή, για να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή, που θα κριθεί περισσότερο στην Βιάννο (Πατούχας - Αετός).


Πλήρης θα είναι ο Ακρίτας με την Επισκοπή, με μοναδικό απών τον Θεοδωρακάτο που απουσίασε και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής.
Πάντως σε κάθε περίπτωση, η Επισκοπή μόνο αδιάφορη δεν θα παραταχθεί στον Βάμο. Μπορεί η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου να μην κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα, που ήταν ο στόχος της ομάδας, αλλά έχει ένα ακόμη μεγάλο κίνητρο. Και αυτό αφορά τους «μικρούς» της Επισκοπής του τερμάτισαν 3οι στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΡ και αν δεν υποβιβαστεί ομάδα από το Ρέθυμνο, οι «μικροί» αυτόματα θα πάρουν την άνοδο.

Ο προπονητής του Ακρίτα, Τάκης Διακάκης μίλησε στο xaniasportfm.gr


Για το ματς με την Εποσκοπή
«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Επισκοπή και θα περιμένουμε το αποτέλεσμα στην Βιάννο, που αν λήξει ισόπαλο θα σημαίνει «σωτηρία» για εμάς (εάν έχει κερδίσει ο Ακρίτας την Επισκοπή). Ξέρουμε πως είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ελπίζουμε και περιμένουμε σε ένα θαύμα».
Για την πορεία του Ακρίτα
«Φέτος είχαμε μια πορεία γεμάτη προβλήματα και ατυχίες. Στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα μας έπαιζε με πολλές απουσίες και σταθήκαμε άτυχοι σε πολλά ματς, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Σε συνδυασμό με τις λίγες αγωνιστικές που είχε φέτος το πρωτάθλημα, όταν βρεθήκαμε πλήρης δεν μπορούσαμε να καλύψουμε την διαφορά»
Επόμενη μέρα για την ομάδα και τον ίδιο 

Την επόμενη μέρα για την ομάδα, εάν δεν καταφέρουμε να σωθούμε, την γνωρίζει μόνο η διοίκηση. Όσον αφορά εμένα, είναι πολύ νωρίς για να πάρω αποφάσεις.
Για τον πρωταθλητή Ρούβα
Ο Ρούβας είναι δίκαια πρωταθλητής, είχε την καλύτερη ομάδα και το πληρέστερο ρόστερ. Προσωπικά πιστεύω πως η ομάδα που είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις και τις υποδομές για να ανέβει κατηγορία, ήταν η Επισκοπή.
Πηγή: xaniasportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου