Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

H Iεράπετρα 2-1 τον Ρούβα και περιμένει στο τελικό την Επισκοπή (VID)




Το πίστεψαν, το διεκδίκησαν και εν τέλει το κατάφεραν με την αξία τους οι παίκτες της Ιεράπετρας, παίρνοντας πανάξια την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Κρήτης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 5 Μαΐου στο Πέτρος Βουζουνεράκης.


 Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πέρασε η Ιεράπετρα, κερδίζοντας τον πρωταθλητή Ρούβα με 2-1. Το συγκρότημα του Νίκου Δεδελετάκη, προηγήθηκε 2-0 και με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Ρούβας όχι μόνο μείωσε σε 2-1 αλλά έπαιξε και με παίκτη παραπάνω για τα υπόλοιπα 60 λεπτά.Παρ΄όλα αυτά όμως η Ιεράπετρα άντεξε στη πίεση του δευτέρου ημιχρόνου και πήρε την πρόκριση.

Την πρώτη καλή ευκαιρία την είχε ο Ρούβας με τον Αντωνάκη στο 7΄να σουτάρει σούταρει άουτ.Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους έφερε και το γκολ στο 12΄όταν ο Τοψιδέλης έδωσε πάσα στον Δεδελετάκη, και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. 
Με την συμπλήρωση 28’ παιχνιδιού, οι ρόλοι άλλαξαν με τον Δεδελετάκη να δίνει την ασίστ στον Σκύβαλο ο οποίος  δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0
Ο Ρούβας απάντησε στο 30’ όταν από την λάθος έξοδο του Αλευρά, ο Χαραλαμπάκης έπιασε την κεφαλιά στην άδεια εστία, ο Χατζηγιαννάκης την απομάκρυνε με το χέρι και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γουργιώτης που μείωσε σε 2-1. 
Στο Β ημίχρονο ο Ρούβας έχοντας την αριθμητική υπεροχή πίεσε είχε την μπάλλα στην κατοχή του χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ουσιαστικό. Μάλιστα, στο 73’ η Ιεράπετρα έχασε ευκαιρία με τον Μαστοράκη που μπήκε μόνος στην περιοχή, σούταρε, όμως ο τερματοφύλακας Χριστοδουλάκης απέκρουσε σωτήρια. 
Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία γαι τον Ρούβα ήταν με τον Γουργιώτη που δεν κατάφερε να κερδίσει στο τετ-α-τετ τον Αλευρά και έτσι, το 2-1 παρέμεινε, 
Ιεράπετρα: Αλευράς, Μαστοράκης, Χατζηγιαννάκης, Κουγιουμουτζάκης;, Χατζάκης, Τζελέπης, Γκινής (93’ Χρυσοφάκης), Παισανίδης, Σκύβαλος 78’ Ταμπανάκης), Τοψιδέλης.
Ρούβας: Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Κοζωρόνης (56’ Ανδρεαδάκης), Κουτσάκης, Μπριλάκης, Πατέλης, Ταβλαδωράκης (87’ Βαρούχας), Φουκαράκης, Γουργώτης, Αντωνάκης (78’ Ξυλούρης).

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC - Α.Σ. ΡΟΥΒΑΣ 2-1 (20-4-2011) from dante32 on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου