Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Στις 16 Μαΐου τα «Ποδοσφαιρικά Βραβεία» στο Ρέθυμνο

O ραδιοφωνικός σταθμός «Ήχος Fm 94,2 Ρεθύμνου» διοργανώνει για 5η χρόνια τα «Ποδοσφαιρικά Βραβεία». 


  
Το αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης στηρίζει με ένα ακόμα τρόπο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο διοργανώνοντας αυτή τη γιορτή με στόχο την ανάδειξη, προβολή και βράβευση των κορυφαίων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ποδοσφαιρικής περιόδου, όπως τους επιλέγουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.
Φυσικά, όπως κάθε χρόνο και σε κάθε του βήμα, ο «Ήχος Fm 94,2» θέλει να αναδεικνύεται η απαιτούμενη κοινωνική διάσταση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε όλο το φάσμα της ζωής μας.
Για την πέμπτη χρονιά τέλεσης των «Ποδοσφαιρικών Βραβείων», το αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης στηρίζει το Ταμείο Αρωγής Τραυματισθέντων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Ρεθύμνου καταθέτοντας σε αυτό, το 50% από τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης, και το υπόλοιπο 50% των καθαρών εσόδων θα δοθούν σε υλικό στο Εθελοντικό Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρεθύμνου 50%.
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Μαΐου 2011, στις 19.00 στο  «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: «Τηλεόραση Κύδων - Κρητική Επιθεώρηση – Περιοδικό Magazino».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου