Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - Η έδρα έσωσε φέτος τα ..προσχήματα !

Ο Ηρόδοτος ξεκίνησε  τη χρονιά με πολλά όνειρα διάκρισης στο φετινό πρωτάθλημα αλλά όπως φαίνεται θα καταλάβει μία εκ των 7ης και 8ης θέσης, μακριά φυσικά απ΄ τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας.

Κύριος παράγοντας της μέτριας χρονιάς της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, ήταν η εμφανής αδυναμία της ομάδας όταν αγωνιζόταν εκτός έδρας. Σε σύνολο 11 αγώνων (εκκρεμεί ο αγώνας την τελευταία αγωνιστική στην Ιεράπετρα) , ο Ηρόδοτος ηττήθηκε 8 φορές, κέρδισε τους δύο (Ανώγεια και Βιάννο) και πήρε μια ισοπαλία στις Αρχάνες απ΄το Γιούχτα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το δεύτερο γύρο, η εκτός έδρας παρουσία της ομάδας ήταν άκρως απογοητευτική, αφού έξι φορές που έφυγε μακριά απ΄ την Αλικαρνασσό ...έχασε και τις έξι (!!).
Η επίθεση σ΄ αυτούς τους έξι αγώνες πέτυχε μόνο δύο τέρματα, το ένα μάλιστα με πέναλτι στις Ασίτες και η άμυνα δέχτηκε 13.
Στα θετικά της χρονιάς ήταν η παραδοσιακά δυνατή έδρα που και  φέτος ήταν μία απ΄ τις καλές έδρες του πρωταθλήματος. Στην Αλικαρνασσό έχασε μόνο απ΄ το πρωταθλητή Ρούβα τη τρίτη αγωνιστική και έχει την δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα με πέντε γκολ παθητικό. Στη πρώτη θέση με τέσσερα γκολ παθητικό είναι οι Ασίτες και ο Ρούβας.
Μπορεί ο Ηρόδοτος το δεύτερο γύρο να πήρε ένα μηδενικό στα εκτός έδρας παιχνίδια, στην έδρα του όμως πήρε άριστα. Η ομάδα του Τάσου Κοιλιάρα σε έξι αγώνες μάζεψε 15 βαθμούς. Αξίζει να αναφέρουμε ακόμη ότι, δεν δέχτηκε κανένα γκολ σ΄αυτούς τους έξι αγώνες.

Επιμέλεια : 10osomilos.com

 Διαβάστε ακόμη:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - Θα μπει το «μαχαίρι στο κόκκαλο» το καλοκαίρι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου