Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Εκνευρίστηκε με τη διαιτησία και αποχώρησε η Χερσόνησος που έχασε 4-1 στο φιλικό με τον ΠΟΑ

Τέλειωσε πριν την ώρα του...

Άδοξο τέλος είχε το χθεσινό φιλικό παιχνίδι του ΠΟΑ με τη Χερσόνησο που έγινε στο Ατσαλένιο και τελείωσε πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι προβλεπόταν κι ενώ οι «πράσινοι» προηγούνταν με 4 – 1, καθώς οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν από το γήπεδο δηλώνοντας εκνευρισμένοι από τη διαιτησία του κ. Ξυπάκη που διεύθυνε το ματς.
Δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, κι ενώ είχαν προγραμματιστεί να παιχτούν δυο σαραντάλεπτα οι παίκτες της Χερσονήσου δε θέλησαν να συνεχίσουν θεωρώντας ότι το παιχνίδι μπορεί να ...ξέφευγε εξαιτίας του εκνευρισμού που τους διακατείχε.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο η Χερσόνησος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τέρμα του Καλογέρη, με τον ΠΟΑ να απαντά στην επανάληψη με τον Καστελιανάκη ο οποίος έκανε «χατ – τρικ» και τον Συσκάκη.

Οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν ότι τα δυο πρώτα γκολ του ΠΟΑ προήλθαν από θέση οφ – σάιντ και εκνευρίστηκαν, για να λάβουν οριστικά την απόφαση να δώσουν τέλος στο φιλικό δέκα λεπτά πριν τη λήξη του.



Ο ΠΟΑ ξεκίνησε με τους Μακαρώνα, Βρετό, Μαθιουδάκη, Γιακουμάκη Γ.Ν., Χαλκιαδάκη, Κατσούλη, Ανυφαντάκη, Καπετανάκη, Φραγκιαδάκη, Γιακουμάκη Γ.Ε., Μπαδιεριτάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Συσκάκης, Καστελιανάκης, Σεραφειμίδης, Χατζηανδρέου.

Από την πλευρά της η Χερσόνησος παρατάχθηκε αρχικά με τους Μουντράκη, Σωμαράκη, Τζιράκη, Αραβιάκη, Γενιτσαρίδη, Μπέρκη, Βλάχο, Περάκη, Καλομοίρη, Καλογέρη, Νύκταρη, ενώ έπαιξαν και οι Σπανουδάκης, Αριστεινίδης, Γιακουμάκης, Μηλάκης, Βασιλείου.

Και οι δυο ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα καθώς τους έχει δοθεί τετραήμερο ρεπό από την τεχνική ηγεσία. (patris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου