Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ενάμιση μήνα χωρίς Ντοκάκη !!

Μας έχει λείψει τις τελευταίες αγωνιστικές ο συμπαθής Χανιώτης διαιτητής Κυριάκος Ντοκάκης. Αιτία της απουσίας του από τα γήπεδα του Περιφερειακού είναι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας που για όλο αυτό το διάστημα τον "έχει στείλει σπίτι του" . 

Τελευταία φορά που σφύριξε εν λόγω ρέφερι ήταν στις Ασίτες, 13 Φεβρουαρίου, στον  αγώνα Ασίτες-Ρούβας 0-1 και για τη διαιτησία του εισέπραξε -επιεικώς- αποκλεισμό 45 ημερών.


Για όσους δεν θυμούνται στο συγκεκριμένο αγώνα ο Ντοκάκης ανακάλυψε πέναλτι-φάντασμα που διεκδικούσε όσκαρ ευρεσιτεχνίας, καθώς είναι η πρώτη φορά που δίνεται πέναλτι σε ανατροπή επιθετικού από συμπαίκτη του!!

Ο Χαραλαμπάκης ανατρέπει πεντακάθαρα τον συμπαίκτη του Ταμάμη
Συγκεκριμένα στο 44’  ο Ντοκάκης... ανακάλυψε πέναλτι όταν δύο παίκτες του Ρούβα συγκρούστηκαν στην αντίπαλη περιοχή. Ο Χαραλαμπάκης έριξε κάτω τον Ταμάμη και προ γενικής έκπληξης ο Χανιώτης έδειξε την άσπρη βούλα. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων η απόφαση δεν άλλαξε και ο Ταβλαδωράκης έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα για να εκτελέσει το πέναλτι. Ωστόσο ο Ζαχαριουδάκης μάντεψε σωστά και απέκρουσε τη μπάλα.
Δείτε το βίντεο για του λόγου το αληθές.


Η γκάφα του Ντοκάκη by 10osomilos

Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι κάπου κάπου η ΚΕΔ έχει ανοιχτά τα μάτια της και το δυσάρεστο , ότι η τιμωρία τέλειωσε και δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε σε κάποιο γήπεδο την τελευταία αγωνιστική. Πάλι καλά που τα πάντα έχουν κριθεί στη κατηγορία και το φινάλε θα είναι εντελώς διαδικαστικό. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου