Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Στη παράταση απέκλεισε η Επισκοπή τον Ακρίτα

«Χιτσκοκικό» φινάλε έκρυβε ο αγώνας, ανάμεσα στον Ακρίτα και την Επισκοπή, με τους Ρεθυμνιώτες να παίρνουν στην παράταση την πρόκριση με 2-5, για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Και βέβαια με το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα επακολουθούσε. 



Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 61’ με το γκολ του Μιχελακάκη. Μέχρι το 79’ τα ματς ήταν στο 1-1, όμως ο Ακρίτας με εκπληκτική ανατροπή τα γύρισε όλα «τούμπα. Στο 80’ ο Κονονένκο με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 88’ ο Θεοδωρογλάκης με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα (το κέρδισε ο Παπαδημητρίου από τον Μανταδάκη) έκανε το 2-1.
Η απάντηση ήρθε στις καθυστερήσεις. Στο 90’+1’ ο Βελονάκης, ισοφάρισε σε 2-2 στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί, ο Βασιλείου έβγαλε τον άσσο στο μανίκι. Ο Αγρινιώτης τεχνικός είχε περάσει λίγο νωρίτερα τον νεαρό Αλεξάκη. Ο πιτσιρικάς, στο πρώτο λεπτό της παράτασης έδωσε το προβάδισμα στην Επισκοπή και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη, μιας και οι παίκτες του Ακρίτα δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα για την επιστροφή στο ματς.
Στο 108’ ο Μιχελακάκης σημείωσε το 2-4 και στο 116’ ο Αλεξάκης και πάλι, διαμόρφωσε το τελικό 2-5.
Ακρίτας: Σαπουνάκης, Θεοδωρογλάκης, Κονονένκο, Μουμίν, Κελαϊδής, Νενεδάκης, Μάνος (46’ Σφυρής), Καλπάκης (63’ Πετράκης), Σηφακάκης, Παπαδημητρίου, Αννιτσάκης (73’ Ν. Θεοδωροκάτος)
Επισκοπή: Κελαϊδής, Κοκκινάκης, Μουλίτσας, Μανταδάκης, Πετράκης, Σουμπασάκης (73’ Αλεξάκης), Βελονάκης, Καραβιώτης (63’ Σιόρε), Νικολάου (55’ Αντιασβίλι), Μιχελακάκης, Χαρατσής.



                               πηγή: sporfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου