Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Λάκης Καργιωτάκης:«Mατς δίχως αύριο»


Στον Πατούχα, προσπαθούν να συνέλθουν από την εντός έδρας ήττα που γνώρισαν την περασμένη Κυριακή στην Βιάννο (με ΠΑΟ Κρουσώνα 0-2) και να συγκεντρωθούν, για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που έρχεται με τον Πανακρωτηριακό.


Με ήττα οι «κυανόλευκοι» αποχαιρετούν ως ένα μεγάλο βαθμό την κατηγορία αφού μετά, μόνο με θαύμα προλαβαίνουν το «τρένο» της παραμονής.
image
Σημαντική απώλεια για τον Πατούχα ο Νίκος Σουργιάς την Κυριακή.

Πέρα από το πρόβλημα που υπάρχει με τον Έρικ Παπαδημητρίου (υπέπεσε σε παράπτωμα) με ότι αυτό συνεπάγεται, εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Σουργιάς ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Μπιτσακάκης που τραυματίστηκε και την ερχόμενη Παρασκευή περιμένει να μάθει το μέγεθος του προβλήματος.
Στην ενδεκάδα θα βρίσκεται ο Στέφανος Νοκολάρας που εξέτισε την τιμωρία του και θα αναλάβει ξανά ρόλο στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.
«Είναι ένα ματς δίχως αύριο το οποίο πρέπει να το πάρουμε αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για παραμονή. Έχω ξαναπεί ότι οι λάθος επιλογές έχουν φέρει τον Πατούχα σε αυτή την κατάσταση. Είμαστε αναγκασμένοι να παλέψουμε με τα δεδομένα που υπάρχουν» είπε ο προπονητής του Βιαννίτικου συλλόγου Λάκης Καργιωτάκης μιλώντας στον Kρήτη Σπορ FM 87.6 (Sporfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου