Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ο Αθηναίος Παπαπέτρου στο ντέρμπι παραμονής της Βιάννου

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από τον Σύνδεσμο Αθηνών θα «σφυρίξει» το μεγάλο ντέρμπι που θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μονής ανάμεσα στον Πατούχα και τον Αετό Ανωγείων. Βοηθοί του, θα είναι οι Κουτσόγιαννος και Ντάλας επίσης από την Αθήνα. 
Το Δ.Σ του Πατούχα με αίτημά του προς  την ΚΕΔ απ΄τη Δευτέρα είχε ζητήσει διαιτητή εκτός Κρήτης,επικαλούμενο τη σπουδαιότητα του αγώνα. Η ΚΕΔ ανταποκρίθηκε ορίζοντας τον έμπειρο Παπαπέτρου , διαιτητή Β΄ Εθνικής.

image
Τρεις φορές  έχει διευθύνει παιχνίδι του ΟΦΗ φέτος ο Αναστάσιος Παπαπέτρου που ορίστηκε να… μοιράσει το καρπούζι στη μέση στο ντέρμπι παραμονής της Βιάννου μεταξύ Πατούχα και Αετού.
Με τον Παπαπέτρου διαιτητή ο ΟΦΗ έχασε με 2-1 στο Αγρίνιο (11η αγωνιστική), κέρδισε με 2-0 την Καρδίτσα στο «Γεντί Κουλέ» (2η αγωνιστική) και με 0-1 τα Τρίκαλα εκτός έδρας (6η αγωνιστική). Ο Αθηναίος διαιτητής έχει «σφυρίξει» φέτος αρκετούς  αγώνες στη Football Lague.


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής του Περιφερειακού πρωταθλήματος:
Κυριακή – 17:00
Πατούχας – Αετός Ανωγείων: Αν. Παπαπέτρου, Κ. Κουτσόγιαννος, Π. Ντάλας (Αθηνών). Παρατηρητής: Σοφία Γρυλλάκη (Χανιά)
Ρούβας – ΠΑΟ Κρουσώνα: Μ. Βισκαδούρος, Β. Μαθιουδάκης, Ν. Πάγκαλος (Ηρακλείου). Παρατηρητής: Παναγιώτης. Γιανακάκης (Χανίων)
Ακρίτας – Επισκοπή: Χ. Σωτηριάδης, Μ. Παπαδοπετράκης, Εμμ. Φινοκαλιώτης (Λασιθίου). Παρατηρητής: Ν. Συριγωνάκης (Ηρακλείου)
Ρέθυμνο – Ιεράπετρα: Γ. Ζαχαριουδάκης, Αν. Μαυραντωνάκης, Ι. Δασκαλάκης (Ηρακλείου). Παρατηρητής: Γ. Αλογδιανάκης (Χανίων).
ΠΟΑ – Ασίτες: Ευ. Χαραλαμπάκης, Ι. Γρηγοράκης, Στ. Χριστοδούλου (Ηρακλείου). Γ. Βερυκάκης (Χανίων).
Ηρόδοτος – Γιούχτας: Γ. Χρυσός, Ν. Ανεζάκης, Κ. Μαρινάκης (Χανίων). Παρατηρητής: Ι. Κριθινάκης (Ηρακλείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου