Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΡΟΥΒΑΣ : Δυνατά φιλικά με Πλατανιά – Εργοτέλη.


Σε εγρήγορση θέλει να διατηρήσει ο Μύρος Σηφάκης τους ποδοσφαιριστές του Ρούβα θέλοντας παράλληλα να λάβει τις τελικές του αποφάσεις για την παρουσία τους στην ομάδα την ερχόμενη σεζόν, κι έτσι μετά το φιλικό με τη Χερσόνησο τα τεστ θα συνεχιστούν με τους Πλατανιά και Εργοτέλη.


Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν πρώτα τον Πλατανιά εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή στις 6μ.μ., ενώ την Τετάρτη θα παίξουν στις 5.30μ.μ. με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Στους αγώνες αυτούς αναμένεται να δοκιμαστεί και ο νεαρός τερματοφύλακας Πάτρικ Ανδρέου ο οποίος έπαιξε προχθές κόντρα στη Χερσόνησο. Ο Ανδρέου είναι 21 ετών ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Μυρος Σηφάκης που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών στο προηγούμενο φιλικό με τη Χερσόνησο τονίζει στους παίκτες ότι παρά την επίτευξη των φετινών στόχων σε πρωτάθλημα και κύπελλο το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι σημαντικό για πολλούς σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία τους στην ομάδα.

«Το θέμα είναι να καταλάβουν όλοι ότι έχει αρχίσει μια νέα εποχή για την ομάδα και θα κριθούν απ’ αυτή. Πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση καθώς η εικόνα της ομάδας στο φιλικό με τη Χερσόνησο δεν ήταν αυτή που περίμενα» επεσήμανε ο κ. Σηφάκης. (patris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου