Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ: «Χρωστάω» πράγματα στο Ρούβα

 
«Η χρονιά δε χαλάει από έναν αποκλεισμό»
 
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ



Σε μια χρονιά γεμάτη ...υπερβάσεις με την ομάδα να κερδίζει για πρώτη φορά τόσο την άνοδο στη Γ’ Εθνική, όσο και το κύπελλο της ΕΠΣΗ, ο Ρούβας δε μπόρεσε να επεκτείνει την κυριαρχία του και στο κύπελλο Ερασιτεχνών, χάνοντας με 2 – 1 στην Ιεράπετρα από την ομώνυμη ομάδα.

Όπως τονίζει πάντως στην «Π» ο Κώστας Ταβλαδωράκης ο προχθεσινός αποκλεισμός δε μπορεί να επισκιάσει την πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία της ομάδας.

«Δε μπορώ να πιστέψω ότι ένα αποτέλεσμα θα «μουτζουρώσει» την πολύ καλή εικόνα μας στη διάρκεια της χρονιάς. Πήραμε με μεγάλη διαφορά το πρωτάθλημα που ήταν ο βασικός μας στόχος, ενώ κατακτήσαμε και το κύπελλο Ηρακλείου. Στενοχωρηθήκαμε για τον αποκλεισμό, όμως αυτός δε γίνεται να επηρεάσει στο ελάχιστο τη φετινή μας πορεία».

Σχολιάζοντας τον προχθεσινό αγώνα ο Κώστας Ταβλαδωράκης δεν κρύβει τη νωθρότητα με την οποία μπήκε στο γήπεδο η ομάδα του, αλλά και τη σκοπιμότητα που κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο.

«Δε μπήκαμε στον αγώνα όπως έπρεπε, παρά το γεγονός ότι ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της. Ήμασταν νωθροί και δεχτήκαμε δυο γκολ. Στη συνέχεια μειώσαμε όμως στη συνέχεια δε μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν ...παίχτηκε σχεδόν καθόλου ποδόσφαιρο εξαιτίας των σκοπιμοτήτων της Ιεράπετρας. Πιστεύω ότι αδικεί την Ιεράπετρα αυτό που έκανε».

Σύμφωνα με το μεσοεπιθετικό του Ρούβα η ομάδα της Γέργερης έχοντας λυμένο το οικονομικό της πρόβλημα, μπορεί να στοχεύει σε μια αξιοπρόσεκτη πορεία στη Γ’ Εθνική.

«Ο Ρούβας έχει ένα προσόν που το έχουν ελάχιστες ομάδες στη Β’ και Γ’ Εθνική. Είναι υγιής οικονομικά. Έτσι ξεκινάει από καλή αφετηρία και με μια σωστή διαχείριση, κρατώντας τον κορμό της φετινής ομάδας και με μερικές προσθήκες πιστεύω ότι θα μπορέσει να κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία στη Γ’ Εθνική».

Οι σκέψεις του Ταβλαδωράκη για το μέλλον δίνουν προτεραιότητα στο Ρούβα καθώς όπως τονίζει νιώθει ότι «χρωστάει» πράγματα στην ομάδα.

«Πέρασα μια καλή χρονιά στο Ρούβα που θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νέα χρονιά. Πιστεύω ότι «χρωστάω» πράγματα στην ομάδα. Μπορεί να συνέβαλα στην κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος, όμως είμαι ελάχιστα ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, καθώς δεν είχα διάρκεια εξαιτίας του τραυματισμού μου».(patris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου