Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η Χερσόνησος προηγήθηκε δυό φορές,αλλά οι Ασίτες μπορούσαν τη νίκη(VIDEO)

Με ένα θεαματικό πρώτο ημίχρονο, Χερσόνησος και Ασίτες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, μένοντας στο 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με γκολ του Κίτσα, αλλά οι “κιτρινοπράσινοι” είχαν την απάντηση και επανέφεραν το ματς στα ίσια. 

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Καπετανάκης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαχαριουδάκη, μετά από σέντρα του Τεπετού. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντοκάκης έδειξε την άσπρη βούλα, μετά από ανατροπή του Οικονομάκη, με τον Κίτσα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.
Η ισοφάριση απ’ τις Ασίτες ήρθε στο 19’, όταν σε αδράνεια της άμυνας της Χερσονήσου, ο Σταυρακάκης μεταβίβασε στον Ανδρεαδάκη, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Η αντίδραση ήταν άμεση για τους γηπεδούχους και ήρθε ξανά απ’ τον Κίτσα, ο οποίος μετά από βαθειά μπαλιά του Ανωγειανάκη, στόχευσε στο δοκάρι και στην επαναφορά σημείωσε ο ίδιος το 2-1.

Στο 37′ ο Σταυρακάκης έπιασε ωραία κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ανδρεαδάκη, αλλά ο Μουντράκης απέκρουσε. Ο τερματοφύλακας της Χερσονήσου όμως δεν είχε την ίδια αντίδραση στο 42’, όταν ο Τσερεβελάκης έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, με αποτέλεσμα ο Δομάζος στην επαναφορά να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους.
Η ισοπαλία φάνηκε να.. αρκεί στις δύο ομάδες, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήθηκε μόλις μια καλή ευκαιρία για τον καθένα. Στο 56, μετά από ωραία ενέργεια του Ανωγειανάκη, ο Κίτσας έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε 10 λεπτά αργότερα το δυνατό σουτ του Τσερεβελάκη για τις Ασίτες.
Χερσόνησος (Άγγελος Βαρδάκης): Μουντράκης, Σωμαράκης, Χαριστινίδης Π., Κουτσάκης, Χαλκιαδάκης, Πατελής, Ανωγειανάκης (81′ Χαριστινίδης Γ) , Βλάχος (62′ Γιουργιώτης), Κίτσας, Τεπετός, Καπετανάκης (76′ Βασιλείου)
Ασίτες: (Δαυίδ Φραγκιαδάκης ): Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ, Μπαμπουλάκης, Αντωνακάκης, Οικονομάκης, Μπερερής, Δομάζος (87′ Γιακουμάκης), Τσερεβελάκης, Ποτηράκης (80′ Δεληστεφανής), Ανδρεαδάκης, Σταυρακάκης (93′ Καρδαμίτσης)




Χερσόνησος 2-2 Ασίτες by 10osomilos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου