Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Bασιλείου:«Έρχομαι στις Ασίτες για καλό ποδόσφαιρο και πρωταθλητισμό»

Ο Χρήστος Βασιλείου ετοιμάζει βαλίτσες για Ηράκλειο καθώς από το Σάββατο ήρθε σε συμφωνία με τις Ασίτες. Ο νέος τεχνικός των Ασιτών μίλησε στο athleticradio.gr για την συμφωνία με τη νέα του ομάδα αλλά και την δύσκολη πρεμιέρα με την Χερσόνησο.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Πήρα την απόφαση να έρθω στις Ασίτες γιατί γνωρίζω πως είναι ένα οργανωμένο σωματείο και έχει ένα συμβούλιο που ασχολείται σοβαρά με την ομάδα. Οι Ασίτες είναι μια πολύ καλή ομάδα, την οποία αντιμετώπισα πέρσι με την Επισκοπή και είδα κάποια πράγματα γι′αυτό και έστειλα τον Μπερερή εκεί. Έρχομαι στις Ασίτες για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και για να κάνουμε πρωταθλητισμό, καθώς με τα νέα δεδομένα είσαι υποχρεωμένος να κάνεις πρωταθλητισμό για να σωθείς. 
Μου αρέσει η δουλειά και αυτό είναι που θα κάνουμε» τόνισε ο  50χρονος τεχνικός για την απόφαση του να έρθει στις Ασίτες ενώ για το προσεχές παιχνίδι με την Χερσόνησο πρόσθεσε: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς παίζουμε με μια ομάδα που προέρχεται από ανώτερη κατηγορία και που διαθέτει παίκτες που έχουν εμπειρία από ανώτερη κατηγορία. Εμείς θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου