Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Οι τιμωρημένοι για τη 3η αγωνιστική


Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα αυριανά παιχνίδια.

Μ. Μπελιμπασάκης (Πατούχα): Θα εκτίσει την 2η από τις 5 αγωνιστικές που του επιβλήθηκαν μετά την αποβολή του στις Αρχάνες την 1η αγωνιστική.
Γ. Δέλλιος (Αγ. Νικόλαος): Θα εκτίσει την μία αγωνιστική που του επιβλήθηκε μετά την αποβολή του στην Αλικαρνασσό την 2η αγωνιστική με 2η κίτρινη.
Λ. Διγενής και Σ. Πρινιανάκης (Ζαρού):  Θα εκτίσουν την 2η από τις 3 αγωνιστικές που τους επιβλήθηκαν μετά την αποβολή τους στην Επισκοπή την 1η αγωνιστική.
Μ. Καινουργιάκης (ΠΟΑ): Θα εκτίσει την μία αγωνιστική που του επιβλήθηκε μετά την αποβολή του στον αγώνα με την Επισκοπή στο Ατσαλένιο την 2η αγωνιστική με 2η κίτρινη.

  • Κατά τη 2η αγωνιστική 42 ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν με κίτρινη  κάρτα στους 7 αγώνες του 10ου Ομίλου, με μέσο όρο έξι κάρτες ανά παιχνίδι. Δύο αντίκρισαν την κόκκινη και οι δύο με δεύτερη κίτρινη και τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική.
  • Την πρώτη αγωνιστική οι διαιτητές έδειξαν 44 κίτρινες, 3 απ΄ευθείας κόκκινες και μια κόκκινη λόγω 2ης κίτρινης κάρτας.
  • Την πρώτη θέση στις κίτρινες κάρτες έχουν  Ασή Γωνιά και Αναγέννηση Ιεράπετρας που πήραν από δέκα (10) κάρτες τις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
  • Τις λιγότερες κάρτες (4) έχει ο Γιούχτας τους δυο αγώνες που έχει αγωνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου