Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πυρ και μανία με την διαιτησία στις Ασίτες - "Λίγο σεβασμό κύριοι..."

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν πριν λίγο οι Ασίτες, που αναφέρεται στην διαιτησία των δύο πρώτων αγωνιστικών και καταδεικνύει τα διαιτητικά σφάλματα, που όπως υποστηρίζει, στέρησαν από την ομάδα πολύτιμους βαθμούς, ζητώντας σεβασμό απέναντι στον κόπο των ανθρώπων της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Μανόλης Ζαχαριουδάκης που υπογράφει την ανακοίνωση, κάνει λόγο για πέναλτι που δεν δόθηκε στο ματς της πρεμιέρας με την Χερσόνησο, το οποίο διηύθυνε ο κ. Ντοκάκης, ενώ αναφέρετε σε παραβάσεις που σημειώθηκαν πριν τα δύο γκολ του Ζαρού στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που σφύριξε ο κ. Σωτηριάδης.
Αναλυτικά:
“Η ομάδα μπορεί να μην έχει χάσει ακόμη τις δυο πρώτες αγωνιστικές,αλλά για μένα η θέση της και τα αποτελέσματα είναι πλασματικά. Κυρίαρχο ρόλο στο χάσιμο των βαθμών έπαιξε η διαιτησία που και στους δύο αγώνες μέχρι στιγμής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να μιλάω για τους διαιτητές και συνήθως αποδέχομαι τα όποια λάθη τους, αλλά όταν όμως γίνονται επανειλημμένα και πάντα εναντίον των Ασιτών, ίσως κάποιοι να εκλάβουν τη σιωπή σαν αδυναμία. Κύριοι, σεβαστείτε επιτέλους τον αγώνα μας και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους στερεί όσα με κόπο κερδίζουν μέσα στο γήπεδο.
Στη Χερσόνησο ο κ. Ντοκάκης (!!!) έκλεισε τα μάτια στη διπλή ανατροπή του Τσερεβελάκη από τον Πατελή εντός της περιοχής στο 88′ του αγώνα και μας στέρησε μια δίκαιη νίκη ,κάτι που το είδαν όλοι οι φίλαθλοι στο γήπεδο και το βράδυ στην τηλεόραση.


Στις Ασίτες τη 2η αγωνιστική στον αγώνα με το Ζαρό,ήταν η σειρά του κ.Σωτηριάδη εκ Λασιθίου να βάλει τη δική του υπογραφή στην αδικία και στο χάσιμο των βαθμών, επηρεασμένος μάλλον από τις φωνές των αντιπάλων μας όλη τη βδομάδα λόγω του αγώνα τους στην Επισκοπή και των όσων διαδραματίστηκαν εκεί την πρώτη αγωνιστική.

Συγκεκριμένα: Στο 35ο λεπτό του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής του Ζαρού Πλίγκος κερδίζει με προβολή την μπάλα από τον ακραίο μας αμυντικό Ρουμπάκη σηκώνοντας το πόδι του επικίνδυνα στο ύψος του προσώπου του παίκτη μας ρίχνοντάς τον στο έδαφος και στη συνέχεια ..σκόραρε ανενόχλητος. Ο κ. Σωτηριάδης μέτρησε κανονικά το γκολ και ο Ζαρός ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 72ο λεπτό, πάλι από αβλεψία του κ. Σωτηριάδη ο Ζαρός πέτυχε το 2ο τέρμα του. Κόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ η ομάδα μας είχε την καθολική υπεροχή εκείνη τη στιγμή, ένα πεντακάθαρο πλάγιο άουτ υπέρ των Ασιτών μετατράπηκε σε φάουλ υπέρ του Ζαρού χωρίς να υπάρχει καμία παράβαση, οι φιλοξενούμενοι το χτύπησαν γρήγορα και ισοφάρισαν, την ώρα που ολόκληρο το γήπεδο ήταν ανάστατο από τις δίκαιες διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών και φιλάθλων των Ασιτών για το ανάποδο σφύριγμα.

Λίγο πριν ο κ. Σωτηριάδης “πήρε πίσω” πέναλτι που καταλόγισε υπέρ της ομάδας μας σε ανατροπή επιθετικού μας, σεβόμενος την υπόδειξη του βοηθού του , που είδε σε θέση οφ΄σάιντ άλλο ποδοσφαιριστή μας που δεν είχε καμιά συμμετοχή και ούτε επηρέαζε την συγκεκριμένη φάση.

Κύριοι. Δίνουμε ένα τίμιο αγώνα και αφιερώνουμε τα πάντα για να βλέπουμε την ομάδα μας να κατακτά όσα της αξίζουν. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα αυτό τον αγώνα, με αθέμιτα μέσα να τον μετατρέψει σε ..άνισο. Δεν έχουμε τίποτα εναντίον των αντιπάλων μας Ζαρού και Χερσονήσου, που είναι φιλικά σωματεία με όλη τη σημασία της λέξης, όπως και όλα τα υπόλοιπα σωματεία του 10ου Ομίλου.


Είμαστε μια ομάδα που σέβεται το fair play και την προκήρυξη του πρωταθλήματος, έχουμε εκμηδενίσει τα πρόστιμα και έχουμε μετατρέψει τις Ασίτες στην πιο φιλόξενη έδρα και ζητάμε μόνο ισονομία και σεβασμό από τους υπεύθυνους.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε Ασιτών

Μ.Ζαχαριουδάκης”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου