Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Χρήστος Καλομοίρης: Το κλίμα στο Γιούχτα είναι ιδανικό!

Η ομάδα των Αρχανών απέκτησε φέτος τον Χρήστο Καλομοίρη απο τη ομάδα της Χερσονήσου. Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στο periferiako.com για το φετινό πρωτάθλημα, του στόχους που έχουν θέσει στο Γιούχτα καθώς και για το κλίμα που επικρατεί στους πρασίνους απο τη αρχή της προετοιμασίας μέχρι σήμερα.
Αρχικά, ο 23χρονος επιθετικός μίλησε για το στόχο της ομάδα αλλά και για το στόχο που έχει θέσει ο ίδιος σαν άτομο δηλώνοντας: 'Η ομάδα δούλεψε αρκετά στη προ-αγωνιστική περίοδο. Ο στόχος που έχουμε απο την αρχή της προετοιμασίας σαν ομάδα είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή, η οποία θα έρθει μέσα απο το καλό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν θα είναι εύκολο για εμάς καθώς η κατηγορία διαθέτει πολύ καλές ομάδες, αλλά ευελπιστώ ότι με την ποιότητα που διαθέτουμε σαν ομάδα στο τέλος θα τα καταφέρουμε'.
Ακόμη, ο επιθετικός των πρασίνων πρόσθεσε: 'Ο στόχος που έχω είναι να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει το στόχο που έχει θέσει και μέσα απο αυτή θα προσπαθήσω να βοηθηθώ κι εγώ. Ασφαλώς, θα ήθελα να επιστρέψω στις επαγγελματικές κατηγορίες που αγωνιζόμουν μέχρι και πέρυσι'.
Στη συνέχεια, αναφερόμενος για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Γιούχτα, ο Χρήστος Καλομοίρης υπογράμμισε τα εξής: 'Γενικά όλοι οι παίκτες είμαστε ένα σύνολο. Το υπάρχον κλίμα είναι ιδανικό. Είναι το κλίμα που θα πρέπει να έχει η κάθε ομάδα που αγωνίζεται σε αυτή τη κατηγορία. Οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες βοηθάμε τους μικρότερους. Η ομάδα διαθέτει πολύ καλό υλικό αφού οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ είναι ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα. Προσωπικά νιώθω σαν να είμαι πολλά χρόνια στη ομάδα'.
Τέλος ο Χρήστος Καλομοίρης πραγματοποίησε και μια ευχή για το πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας: 'Ευχής έργον είναι να διεξαχθεί ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς παρατράγουδα και να επιβεβαιώσουν οι ομάδες βάσει των ονομάτων που διαθέτουν την ανταγωνιστικότητα τους'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου