Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Κώστας Δεδελετάκης: « Πάμε στις Μουρνιές για θετικό αποτέλεσμα»

Την προηγουμένη περίοδο αποτελούσε ένα από τα κανόνια του 10ο ομίλου στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Τα 17 τέρματα που πέτυχε πέρυσι δείχνουν, ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να παίξει και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Φυσικά το πρόσωπο στο οποίο αναφερόμαστε είναι αυτό του Κώστα Δεδελετάκη. Το periferiako.com επικοινώνησε με το Λασιθιώτη επιθετικό, ο οποίος μίλησε για την Αναγέννηση Ιεράπετρα αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Αρχικά, ο έμπειρος επιθετικός σχολίασε σχετικά με την πρεμιέρα: 'Παρόλο που στα τελευταία φιλικά φέραμε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα δεν έχει επηρεαστεί και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στο Μινώταυρο. Από την πλευρά μας σεβόμαστε τη ομάδα του Μινώταυρου, αλλά θα πάμε στις Μουρνιές για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα'.
Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το στόχο που έχουν θέσει στο σύλλογο, ο Δεδελετάκης τόνισε: Για εμάς πρωταρχικός στόχος είναι μια γρήγορη παραμονή, αφού όλες οι ομάδες εκτός του Ατσαλένιου και της Επισκοπής βρίσκονται στη ίδια κατάσταση με εμάς. Έτσι θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Η φετινή ομάδα αποτελείται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατάγονται από την Ιεράπετρα. Ούτως ή άλλως ας μη ξεχνάμε ότι η Αναγέννηση είναι μια ομάδα που κατά κόρον στηρίζεται σε ντόπια παιδιά. Έτσι αναγνωρίζετε κι εσείς ότι το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο'.
Οσο για τους προσωπικούς του στόχους, ο Κώστας Δεδελετάκης υποστήριξε: 'Θα προσπαθήσω να σκοράρω όσο περισσότερα γκολ μπορώ ώστε να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και να βοηθήσω με τη εμπειρία μου τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να προσφέρουν περισσότερα στη ομάδα. Οι πιο έμπειροι θα πρέπει να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά ώστε να πάνε ψηλά. Γιατί το ταλέντο υπάρχει αλλά θα πρέπει να δουλευτεί'.
Τέλος ο έμπειρος επιθετικός πραγματοποίησε μία ευχή για το πρωτάθλημα στη οποία υπογράμμισε: 'Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές. Να μπει τάξη σε αυτό το χάος που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει η πολιτεία το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου