Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πήρε το ντέρμπι ο ΠΟΑ, τέσσερεις ομάδες ζευγάρωσαν τις νίκες τους

image
Ο ΠΟΑ ήταν ο μεγάλος νικητής στο σημαντικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος με την ομάδα του Μ. Πατεμτζή να κερδίζει με 1-0 στο γήπεδο του Ατσαλένιου την Επισκοπή.
«Χρυσός» σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν ο Πέτρος Γιακουμάκης με γκολ κυριολεκτικά από τα αποδυτήρια αφού άνοιξε το σκορ στο 1΄ και ο ΠΟΑ κατάφερε μέχρι το τέλος παρά την πίεση της αντιπάλου του να κρατήσει το τρίποντο της νίκης.
Όσον αφορά τα δύο Ηρακλειώτικα ντέρμπι ο ΠΑΟΚρουσώνα σημείωσε μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί του Πατούχα με 1-2 με ανατροπή «ρεφάροντας» με αυτό τον τρόπο την ήττα της πρεμιέρας από τον Ηρόδοτο. Από την άλλη το συγκρότημα του Λ. Καργιωτάκη έμεινε για δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και προβληματίζει στο ξεκίνημα της σεζόν.
Στις Ασίτες το ντέρμπι της τοπικής ομάδας με τον Ζαρό δεν ανέδειξε νικητή καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 79΄ με γκολ του Τσερεβελάκη.
Στη Νέα Αλικαρνασσό ο Ηρόδοτος μπορεί να ζορίστηκε αρκετά για να κερδίσει τον ΑΟΑΝ όμως τελικά τα κατάφερε με ένα τέρμα που πέτυχε στο 70΄ ο Κοκκινάκης χαρίζοντας τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του που έκανε το 2 στα 2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε και ο Γιούχτας που επικράτησε με 0-2 του Ρεθυμνιακού στη Σοχώρα , ενώ το δύο στα δύο πέτυχε και η Αναγέννηση Ιεράπετρας που κέρδισε στην έδρα της με 1-0 την Χερσόνησο που μετά από δύο αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει ένα βαθμό και έχει κάνει ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν παρά το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει.
Τέλος η Ασή Γωνιά εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της επικρατώντας με 2-0 του Μινώταυρου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής:
Ρεθυμνιακός - Γιούχτας 0-2 (65’ Καλομοίρης, 77΄ αυτ. Σαριδάκης).
Πατούχας - ΠΑΟ Κρουσώνα 1-2 (16΄ Καστελλιανάκης - 45΄Μαμουλάκης, 73΄Οικονόμου).
Ασή Γωνιά - Μινώταυρος 2-0 (48΄Μπαξεβάνης, 92΄ Κριαρής).
Ηρόδοτος - ΑΟΑΝ 1-0 (70΄ Κοκκινάκης).
Αναγέννηση Ιεράπετρας - Χερσόνησος 1-0 (87΄ Λιοντάκης).
ΠΟΑ - Επισκοπή 1-0 (1΄ Π. Γιακουμάκης).
Ασίτες - Ζαρός 2-2 (5΄ Οικονομάκης, 79΄ Τσερεβελάκης - 35΄Πλύγκος, 62΄Τσαϊνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου