Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου για Ασίτες και Πατούχα

Δύσκολα πέρασαν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης Ασίτες και Πατούχας αποκλείοντας Ηρακλή Ηρακλείου και Μινωϊκή αντίστοιχα.
Οι Ασίτες με ένα εύστοχο πέναλτι του Σταυρακάκη "έσπασε" την καλά οργανωμένη άμυνα του Ηρακλή, που αγωνίστηκε αξιοπρεπέστατα. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος στο 65' του αγώνα, όταν "τσίμπησε" την μπάλα μπροστά στον εξερχόμενο τερματοφύλακα του Ηρακλή Δεληγιάννη που τον ανέτρεψε. Στο 23' ο Ηρακλής απείλησε, όταν μετά από χτύπημα φάουλ του Σκαλιδάκη λίγο έξω απ΄τη μεγάλη περιοχή η μπάλα χτύπησε στο τοίχος και μετά στο κάθετο δοκάρι των Ασιτών.
Οι νικητές που είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αγωνίστηκαν με τους εξής: Χαραλαμπάκης, Ρουμπάκης Γ, Γιακουμάκης (75' Μπαμπουλάκης), Αντωνακάκης, Οικονομάκης, Μπερερής, Δομάζος (82' Ρουμπάκης Κ.), Λεμονάκης, Ποτηράκης (78' Τσερεβελάκης), Ανδρεαδάκης, Σταυρακάκης.

Ο Πατούχας χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να φύγει με την πρόκριση από το γήπεδο του Πανεπιστημίου με 3-4, συνολικό 4-5 αφού ο κανονικός αγώνας τέλειωσε 1-1. Στην παράταση δεν σημειώθηκε γκολ και οι διαφορές λύθηκαν απ΄τα 11 μέτρα.
Το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καραντινάκης στο 35' του πρώτου ημιχρόνου, δεν ήταν αρκετό για τον Πατούχα αφού λίγο πριν το τέλος του κανονικού αγώνα η Μινωϊκή ισοφάρισε. Στην παράταση το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η αποβολή του Καραντινάκη στο 96'. Για τον Πατούχα ευστόχησαν στη διαδικασία των πέναλτι οι Σουργιάς, Μπιτσακάκης Μιχ., Ζαφείρης και Τρουλάκης. Χαμένο πέναλτι για την ομάδα της Βιάννου είχε ο Αγγελος Καστελιανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου