Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Καλογεράκης: 'Πάμε για νίκη στην Επισκοπή'

Ο Ζαρός μπαίνει από νωρίς στα βαθειά, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει με το καλημέρα την Επισκοπή. Η ομάδα του Ηρακλείου δείχνει να είναι έτοιμη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Καλογεράκης, στο periferiako.com για το παιχνίδι της πρεμιέρας παραθέτοντας τα ακόλουθα:
' Σίγουρα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Αναγνωρίζουμε τη ανωτερότητα που έχει σαν ομάδα. Στόχος της ομάδας μας είναι η νίκη. Οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές. Σκοπός μας δεν είναι να κλειστούμε αλλά να παίξουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο.'
Σε ερώτηση για το ποια θα είναι τα όπλα, που θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ο Ζαρός, προκειμένου να αποδράσει με το τρίποντο, ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε: ' Τα στοιχεία που θα πρέπει να έχουμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είναι η αυτοσυγκέντρωση και η νοοτροπία νικητή. Με αυτά τα δύο στοιχεία θα πορευτούμε στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου