Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Πρώτη του Βασιλείου στις Ασίτες με φιλική νίκη.

Την πρώτη του παρουσία στο γήπεδο των Ασιτών είχε σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας, Χρήστος Βασιλείου. Εκεί, είδε για πρώτη φορά το υλικό της ομάδας, στο φιλικό που έγινε με το Γοργολαϊνι υπό το φως των προβολέων και οι Ασίτες επικράτησαν με 4-1.

Μάλιστα, αρκετός κόσμος βρέθηκε στην κερκίδα παρά το τσουχτερό κρύο, στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού. Ο κ. Βασιλείου έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα και ιδιαίτερα από τα νέα παιδιά, αλλά σίγουρα τους περιμένει πολύ δουλειά αύριο και μεθαύριο, προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην κυριακάτικη πρεμιέρα στη Χερσόνησο.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι στο σημερινό φιλικό, το Γοργολαϊνι προηγήθηκε με τον Μακατουνάκη και στη συνέχεια οι Ασίτες έβαλαν τέσσερα γκολ με τους Τσερεβελάκη Μιχ., Ποτηράκη, Καρδαμίτση και Ρουμπάκη Κ.
Οι Ασίτες αγωνίστηκαν με τους: (α΄ημίχρονο) Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ., Μπαμπουλάκης, Οικονομάκης, Αντωνακάκης, Μπερερής, Τσερεβελάκης, Ανδρεαδάκης, Ποτηράκης, Δομάζος, Σταυρακάκης.
(β΄ημίχρονο) Χαραλαμπάκης, Κοτζαδάκης, Γιακουμάκης, Κοζορώνης, Φάρκωνας, Δεληστεφανής, Λεμονάκης, Ζουριδάκης, Καρδαμίτσης,Ρουμπάκης Κ., Ιατράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου