Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ιεράπετρα FC


Ρούβας 0-2 Ιεράπετρα FC (video)

Άλωσε την Γέργερη η Ιεράπετρα

19 ΔΕΚ 2010

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Ιεράπετρα που κέρδισε τον Ρούβα μέσα στην Γέργερη σπάζοντας το αήττητο του Μύρωνα Σηφάκη που δεν ήταν στο πάγκο λόγω τιμωρίας.

Η ομάδα του απόντα λόγω υγείας Νίκου Δεδελετάκη παρουσιάστηκε “διαβασμένη” μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μια πανάξια νίκη - αποτέλεσμα που διατηρεί τον Ρούβα στην δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πάνε στην πρώτη θέση και να εκμεταλλευτούν με αυτόν τον τρόπο το ρεπό της Επισκοπής.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή και τις ευκαιρίες για γκολ με τον Μαστοράκη να σημαδεύει το δοκάρι.
Στο 16΄ ο Δεδελετάκης άνοιξε το σκορ με όμορφο τρόπο, βάζοντας τα θεμέλια για τη μεγάλη νίκη. Στην συνέχεια πάλι οι Ιεραπετρίτες έδειχναν καλύτερα στοιχεία και με επικίνδυνες αντεπιθέσεις είχαν πάλι ευκαιρίες για το 0-2.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή χωρίς όμως να απειλήσουν, κάτι που έκαναν οι φιλοξενούμενοι με επιβράβευση το 0-2 στο 95΄ με σκόρερ τον Γκινή.  
Σημειώνεται ότι αποβλήθηκαν στο τέλος του ματς ο Ανδρεαδάκης για τους γηπεδούχους και ο Κιλασίν για τους Ιεραπετρίτες.
ΡΟΥΒΑΣ: Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Κουτσάκης, Αναγνωστάκης, Χαραλαμπάκης, Πατέλης, Ξυλούρης, Αντωνακάκης, Φουκαράκης, Ανδρεαδάκης, Βαρούχας.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Ευαγγελινός, Δασκαλάκης, Μαστοράκης, Κιλασίν, Χατζάκης, Χατζηγιαννάκης, Γκινής, Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης, Σκύβαλος (82’ Κουγιουμτζάκης), Τοψιδέλης (88’ Τσομπανάκης).
Δείτε φάσεις απ΄τον αγώνα

Ρούβας 0-2 Ιεράπετρα FC
Ανέβηκε από 10osomilos.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ 4-1 (video)


Στιγμιότυπα από τον αγώνα ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ 4-1 για το 
περιφερειακό πρωτάθλημα στο Βουζουνεράκιο Στάδιο (5-12-2010)
Ανέβηκε απο www.anatolh.com

Δεδελετάκης: «Ο Ρούβας είναι η καλύτερη ομάδα».

Ο Κώστας Δεδελετάκης μίλησε για την νέα ομάδα που δημιουργήθηκε στην Ιεράπετρα και την στήριξη που χρειάζεται από όλους.

*Ενδιαφέρον για Τσελέπη

2 12 2010

Ο επιθετικός της Ιεράπετρας τόνισε στον Μανώλη Χρονάκη και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” οτι “ο χρόνος κυλά υπέρ της ομάδας αφού ήταν μια δύσκολη απόφαση και πρόκεται για μία νέα ομάδα που χρειάζεται υπομονή” ενώ δεν έκρυψε τα Ομιλίτικα του αισθήματα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Δεδελετάκη στον Athletic Radio 104,2

Για την ομάδα Ιεράπετρα που δημιουργήθηκε φέτος

”Είναι μια χρονιά-ορόσημο για την πόλη μας.Ενώθηκαν οι δυνάμεις της Ιεράπετρας λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν φέτος σε όλη την Ελλάδα. Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Τα 8/11 των παικτών είναι καινούργιοι παίκτες και πρόκεται για μία νέα ομάδα. Χρειάζεται υπομονή. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι δύσπιστοι που ακόμα δεν έχουν πειστεί οτι όλα έγιναν για το καλό της πόλης.Θα κάνουμε οτι γίνεται για να τους αλλάξουμε αυτό που σκέφτονται γιατί έχουμε ανάγκη όλη η πόλη να μας είναι στο πλευρό μας.”

Για την φετινή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα

”Τα αποτελέσματα δεν είναι μέχρι στιγμής καλά. Ήμασταν άτυχοι μέχρι τώρα.Δεν είμαστε καλοί εκτός έδρας φέτος.Αγωνιστικά προσπαθούμε να δέσουμε. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή.Όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα.Στηριζόμαστε στο ντόπιο υλικό.”

Για το φετινό περιφερειακό πρωτάθλημα

”Δεν είναι στο επίπεδο των πρηγούμενων ετών. Ο Ρούβας είναι η καλύτερη ομάδα. Βέβαια όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Κάθε λάθος πληρώνεται γιατί είναι μικρό σε αριθμό αγώνων το πρωτάθλημα. Είναι αμφίρροπο αλλά πολύ πιο πεσμένο από πέρυσι. Δίνονται ευκαιρίες και στα μικρά παιδιά.”

Για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Αετό Ανωγείων

”Στόχος μας οι τρείς βαθμοί. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.”

Για την ομάδα της καρδιάς του τον ΟΦΗ

”Είμαι Ομιλήτης μια ζωή. Εύχομαι την άνοδο.Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα μου. Ήμουν άτυχος στο ντεμπούτο μου τραυματίστηκα. Μετά έφυγε ο Γκέραρντ και δεν πηρα ευκαιρίες. Ήμουν άτυχος. Μετά πήγα εξωτερικό και έμαθα πολλά.Δεν πειράζει, πάλι κερδισμένος είμαι.”

Ενδιαφέρον της Ιεράπετρας για Τσελέπη


Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr η Ιεράπετρα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάννη Τσελέπη.


Ο 26χρονος μεσοαμυντικός αγωνίζεται φέτος στο Ναυπακτιακό Αστέρα που είναι ουραγός στον βόρειο όμιλο της Football League 2 ενώ είχε αγωνιστεί στο Λασίθι πριν από 4 χρόνια όταν φόρεσε την φανέλα του ΟΦΙ.

Τώρα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Κρήτη, όχι βέβαια για λογαριασμό των “ασπρόμαυρων” αλλά για τη νέα ομάδα που εκπροσωπεί το Λασίθι, την Ιεράπετρα F.C.

Το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για τον Γιάννη Τσελέπη δεν αποκλείεται να μετουσιωθεί και σε… γάμο αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον Δεκέμβριο.

Ο Τσελέπης (στην φωτογραφία διακρίνεται αριστερά με το νούμερο 9) διαθέτει μεγάλη εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε Φωκικό, Εορδαϊκό, Πολύκαστρο ενώ έχει παίξει και στην Β’ κατηγορία της Ολλανδίας φορώντας την φανέλα της Έμεν.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Δεδελετάκης έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, πέραν του Τσελέπη - εφόσον υλοποιηθεί - ώστε να δυναμώσει το ρόστερ της Ιεράπετρας ακόμα περισσότερο.
ΠΗΓΗ:www.athleticradio.gr

Νοκ άουτ ο Λευτέρης Κουτούζος

Επιτέλους ο πρώτος βαθμός εκτός έδρας ήρθε για την Ιεράπετρα F.C. μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες.

Η ομάδα του Νίκου Δεδελετάκη στάθηκε ικανοποιητικά στην δύσκολη έδρα του Κρουσσώνα και θα μπορούσε να αποσπάσει ακόμα και το τρίποντο, αφού ισοφαρίστηκε τρία λεπτά πριν από το τέλος. Ακόμα και έτσι όμως αυτός ο βαθμός έχει τεράστια αξία όχι τόσο βαθμολογικά αλλά κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, στον οποίο η Λασιθιώτικη ομάδα υστερούσε αρκετά.
Δυστυχώς τα δυσάρεστα για την Ιεραπετρίτικη ομάδα ήρθαν από το ιατρικό δελτίο, το οποίο έγραψε ότι ο Λευτέρης Κουτούζος έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο του και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να προβεί σε εγχείρηση στους χιαστούς. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής περιμένει σήμερα το βράδυ να δει τι θα δείξει η μαγνητική που έκανε αλλά όλες οι εκτιμήσεις κάνουν λόγω για σοβαρή ζημιά. Αυτό ήταν ότι χειρότερο για τον ίδιο και την ομάδα φυσικά, η οποία όπως όλα δείχνουν θα στερηθεί ένα υπέρ πολύτιμο εργαλείο στον χώρο του κέντρου.
Στα θετικά όμως είναι η εξαιρετική παρουσία της αμυντικής γραμμής με τους Μαστοράκη, Τσαμπανάκη, Κιλασίν και Χατζάκη να δείχνουν ότι δένει η χημεία. Μαζί φυσικά με τους Χατζηανδρέου-Κουτούζο στο «κουλούρι» και τον Σκύβαλο ελεύθερο μέσο. Οι Γκινής και Δασκαλάκης στα άκρα και ο Δεδελετάκης στην επίθεση συνέθεσαν το καλό στημένο σύνολο του Νίκου Δεδελετάκη την Κυριακή και φυσικά ο Ευαγγελινός κάτω από την εστία


Δύο μεταγραφές 11αδας κυνηγάνε στην Ιεράπετρα




Αυτή την ώρα λαμβάνει χώρα το καθιερωμένο διοικητικό συμβούλιο των μελών της Ιεράπετρας F.C. με θέμα συζήτησης τα τρέχοντας ζητήματα της μεγάλης ομάδας αλλά και των άλλων δύο που συμμετέχουν στο Α΄ τοπικό.
Οι παράγοντες βρίσκονται σε εγρήγορση και προσπαθούν να καλύψουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα κενά που ήταν λογικό να υπάρξουν από το καλοκαίρι αφού όλα έγιναν γρήγορα. Πέρα των πολλών οργανωτικών θεμάτων, τα οποία χρίζουν άμεσης διεκπεραίωσης όπως για παράδειγμα οι αλλαγές των ονομάτων, οι οποίες βρίσκονται σχεδόν προς την ολοκλήρωση τους, υπάρχει έντονη κινητοποίηση και στα αγωνιστικά. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ που βγαίνει, η διοίκηση της Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον τεχνικό Νίκο Δεδελετάκη βρίσκεται σε αναζήτηση δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά και θα είναι σε θέση να μπουν στην 11αδα και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή (άγνωστο αν θα είναι ακραίος ή κεντρικός) και ο άλλος στην επιθετική γραμμή. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες είναι σε εξέλιξη και αποτελούν εξαιρετικές λύσεις για την Ιεράπετρα όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» έτσι ώστε να έχουμε συμφωνία.
ΠΗΓΉ: anatolh.com


ΣΤΟ 87’ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΕ 1-1 Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
29 11 2010

Yπό άλλες συνθήκες μια εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Ιεράπετρα, θα ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, με βάση την χθεσινή απόδοση των μελανόλευκων αλλά και την εν γένει εικόνα του παιχνιδιού, το τελικό 1-1, κάθε άλλο παρά απογοήτευση έφερε στους γηπεδούχους. Αντιθέτως μάλλον ανακούφιση προκάλεσε μιας και η παρτίδα διασώθηκε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του κ. Χρυσού κι ενώ η σκιά της ήττας πλανιόταν πάνω από τον κρουσανιώτικο ουρανό.

Το ματς γενικά ήταν κακό ποιοτικά και στηριζόταν κυρίως στη δύναμη και το πάθος. Μια “ζεϊμπεκιά” του Μακατουνάκη στο 50’ επέτρεψε στον Δεδελετάκη να… ανοίξει σαμπάνιες γράφοντας το 0-1, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Πουλάκης απέτρεψε την τρίτη σερί εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν όλο το ρεζουμέ του παιχνιδιού. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Κουράκη, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ευαγγελινού.

Στο 30’ ο Καρβελάς δοκίμασε το πόδι του από 25 μέτρα σουτάροντας δυνατά και συρτά, αναγκάζοντας τον Ευαγγελινό να διώξει τη μπάλα κόρνερ με την άκρη των δακτύλων του.

Η Ιεράπετρα απείλησε στο 40’ σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ του Γκίνη, ο οποίος σημάδεψε τον Κιλασίν που έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ξυστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γεωργίου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 50’. Επειτα από τραγικό λάθος του Μακατουνάκη ο Δεδελετάκης έκλεψε τη μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ “κρέμασε” τον Γεωργίου, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Τελικά στο 87’ ο Πουλάκης έλυσε το γόρδιο δεσμό ισοφαρίζοντας σε 1-1. Προηγήθηκε κόρνερ από τα δεξιά, κεφαλιά του Κουράκη και σύγχυση στην άμυνα της Ιεράπετρας. Ο Πουλάκης ήταν αυτός που επωφελήθηκε και με προβολή έφερε το ματς στα ίσια.

Πολύ καλή η διαιτησία του Χρυσού και των βοηθών του, Πασσά και Καλφάκη.

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Κάββαλος, Ζαμπετάκης, Μακατουνάκης (79’ Μαρκάκης Λ.), Οικονόμου, Πουλάκης, Μπινιχάκης, Μαρκάκης Μπ., (61’ Σταθόγλου), Κουράκης, Μαμουλάκης (46’ Ρηγάκης), Καρβελάς.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Ευαγγελινός, Τσαμπανάκης, Μαστοράκης, Κιλασίν, Χατζάκης, Κουτούζος (71’ λ.τ. Παϋσανίδης), Γκίνης, Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης, Σκύβαλος (92’ Κουγιουμουτζάκης), Δασκαλάκης (81’ Χρυσοφάκης).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Δίκαιο χαρακτήρισαν το ισόπαλο αποτέλεσμα οι προπονηυτές των δύο ομάδων καθώς τόσο ο Βασίλης Καραΐσκος όσο και ο Νίκος Δεδελετάκης υποστήριξαν πως το τελικό 1-1 αποτύπωσε πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.

“Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς αφήσαμε ανεκμετάλλευτο το πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε τον αέρα με το μέρος μας αφού εκτός από 2-3 σουτ δεν κάναμε κάτι άλλο. Από ένα λάθος δεχτήκαμε το γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης και άλλαξαν τα σχέδια μας. Δυστυχώς αργήσαμε να ισοφαρίσουμε. Αν ισοφαρίζαμε νωρίτερα πιστεύω πως θα κερδίζαμε το παιχνίδι.

Πάντως όπως ήρθε το ματς το αποτέλεσμα είναι δίκαιο” τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βασίλης Καραΐσκος.

“Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Το πρόβλημα μας είναι ότι φτιάχνουμε μια εντελώς νέα ομάδα και γι’αυτό χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου ώστε να παρουσιάσουμε ένα ισχυρό σύνολο. Σήμερα (σ.σ. χθες) ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι δίκαιο” ήταν τα αντίστοιχα σχόλια του Νίκου Δεδελετάκη αναφορικά με το χθεσινό ματς.

Νίκη με πολύ άγχος η Ιεράπετρα F.C., 2-1 τον Πατούχα



21 NOE 2010
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Νίκου Δεδελετάκη, η οποία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Πατούχα με 2-1, ξεπερνώντας έτσι την αγωνιστική κρίση που βρισκόταν.

Οι «νερατζούρι» αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά, ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτεροι διάρκεια του αγώνα και με δύο τέρματα του πρώτου σκόρερ στο περιφερειακό Κώστα Δεδελετάκη έφτασε στην πηγή, πίνοντας και νερό ταυτόχρονα. Ο 31χρονος Ιεραπετρίτης επιθετικός σκόραρε στο 9΄ και στο 64΄ και τις δύο φορές προηγήθηκε έξοχος συνδυασμός από τους γηπεδούχους όμως στο 71΄ ο Κουνενάκης έκανε το παιχνίδι ντέρμπι. Τελικά οι ευκαιρίες που χάθηκαν και από τις δύο πλευρές δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ με αποτέλεσμα το 2-1 να μείνει μέχρι το τέλος.
Διαιτητής ήταν ο Μπουλερός.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Ευαγγελινός, Μαστοράκης (46 Δασκαλάκης), Τσαμπανάκης (65’ Χρυσοφάκης), Κιλασίν, Χατζηγιαννάκης, Παισανίδης, Γκινής, Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης, Σκύβαλος (55’ Κουτούζος), Τοψιδέλης.
ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Χωματάς, Βαρναδάκης (46 Λ. Λουλάκης), Κατέλας (64’ Δ. Λουλάκης), Σοργιάς, Κουνενάκης (82’ Μπιτσακάκης), Νικολάρας, Καραντινάκης, Καρτσώνης, Σαπαλίδης, Τσαγκαράκης, Καραταράκης.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC - ΠΑΤΟΥΧΑΣ 2-1 από το Βουζουνεράκιο Στάδιο (21-11-2010)

Παρελθόν από την Ιεράπετρα F.C οι Τσολακούδης, Αρσενίδης

17 Νοε 2010
Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι με πολλές περγαμηνές, κατηφορίζοντας στην Ιεράπετρα με πλούσιο βιογραφικό ήταν οι Τσολακούδης και Αρσενίδης, οι οποίοι από πολλούς θα είχαν ένα σημαντικό ρόλο στην ομάδα φέτος.
Τελικά οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες των ανθρώπων της διοίκησης αλλά και του προπονητή με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το σωματείο και να ψάξουν σε άλλες πολιτείες την δική τους ποδοσφαιρική «γη της επαγγελίας». Το σίγουρο είναι ότι στην Ιεράπετρα περίμεναν περισσότερα από αυτούς και περιμένουν από τα ντόπια παιδιά να δράξουν της ευκαιρίας και να προσπαθήσουν να δώσουν ότι καλύτερο μπορούν έτσι ώστε να καθιερωθούν και να βοηθήσουν έμπρακτά την ομάδα.
Την Κυριακή περιμένει την ομάδα ένα πολύ δύσκολοι παιχνίδι και όλοι στο Ιεραπετρίτικο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να πάρουν την ευεργετική νίκη που χρειάζεται για να ηρεμίσει λίγο κατάσταση βαθμολογικά.(Πηγή:anatolh.com)

 

“Πάνοπλη” η Ιεράπετρα F.C.

Με γεμάτο το “οπλοστάσιο” θα υποδεχθεί τον Πατούχα η Ιεράπετρα F.C. σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας.

165 ΝΟΕ 2010

Χωρίς προβλήματα θα υποδεχθεί τον Πατούχα η Ιεράπετρα F.C. σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Η κακή συγκομιδή βαθμών μέχρι στιγμής για τις δύο ομάδες κάνει το παιχνίδι-ο θάνατος σου η ζωή μου- κάτι που γνωρίζει πολύ καλά και ο τεχνικός της Ιεράπετρας, Νίκος Δεδελετάκης.
Ο τεχνικός της ομάδας της Ιεράπετρας μίλησε στο athleticradio.gr για το παιχνίδι κόντρα στον Πατούχα όπου και δήλωσε τα εξής:
“O αγώνας κόντρα στον Πατούχα είναι οριακός και θέλουμε τη νίκη πάση θυσία. Ξέρουμε πως θα έχσουμε δύσκολο έργο λόγω και της βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται ο Πατούχας, αλλά εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις και πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαρούμε σε λίγο”.
ΠΗΓΗ: athleticradio.gr

Δεδελετάκης: “Είμαι αισιόδοξος”

11/ΝΟΕ/2010

Ο προπονητής της Ιεράπετρας, Νίκος Δεδελετάκης, μίλησε στο periferiako.com για τη διακοπή του πρωταθλήματος και το πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα του.
Αναλυτικά:
“Εχουμε δουλέψει αυτές τις μέρες και βλέπω πως γινόμαστε μέρα με τη μέρα καλύτεροι. Η διακοπή θα βοηθήσει και με τον Πατούχα είμαι αισιόδοξος πως θα πάμε καλά και θα πάρουμε τη νίκη.
Είμαστε μια νέα ομάδα, εντελώς διαφορετική από πέρσι και για αυτό χρειαζόμαστε χρόνο για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Τώρα, έχουμε την ευκαιρία με τη διακοπή να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και είμαι αισιόδοξος πως στο επόμενο ματς, η ομάδα θα παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο”

Φιλικό Ιεράπετρα F.C.-Πύργος Καλού Χωριού 4-0

6/11/10
Στο γήπεδο της Γρα Λυγάς οι πιτσιρικάδες της Ιεράπετρας F.C. έπαιξαν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Α΄ κατηγορίας Λασιθίου, όπως είναι ο Πύργος, επικράτησαν με σκορ 4-0.
Στην αναμέτρηση αυτή αγωνίστηκαν μόνο πιτσιρίκια για τους Ιεραπετρίτες, καθώς όλοι σχεδόν οι βασικοί δεν χρησιμοποιήθηκαν με εξαίρεση 2-3.
Τα γκολ της ομάδας του Νίκου Δεδελετάκη πέτυχαν οι: Χατζηγιαννάκης με πέναλτι, ο Μπαριτάκης, ο Μίγγας και ο Αρχαγγελίδης.


Κώστας Δεδελετάκης: «Ας έχει ο κόσμος υπομονή».

Αποφασισμένοι να… σβήσουν τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και να χαράξουν μια καινούργια πορεία αντάξια των προσδοκιών του κόσμου είναι στο στρατόπεδο της Ιεράπετρας F.C.

Τα αρνητικά αποτελέσματα σε αγωνιστικό επίπεδο με ΠΟΑ και Γιούχτα έχουν πεισμώσει τους «νερατζούρι», οι οποίοι όμως έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους. Όχι μόνο δεν απογοητεύονται αλλά βάζουν κάτω το κεφάλι και ρίχνονται με τα μούτρα στην δουλειά, μαθαίνοντας από τα λάθη τους και με σκληρή προπόνηση να τα ελαχιστοποιήσουν στα επόμενα παιχνίδια.
Μπορεί το σοκ από την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα να ήταν μεγάλο και να στεναχώρησε πολύ κόσμο, καθώς όλοι πίστευαν πριν από το παιχνίδι ότι η ομάδα θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη, όμως το γεγονός ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να παίξουν εύκολα σε ψηλό επίπεδο σε αυτή την κατηγορία και σε μεγαλύτερη είναι αδιαμφισβήτητο κάτι που περιμένουν όλοι οι φίλαθλοι στην Ιεράπετρα και το Λασίθι να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου φέτος.
Την ευθύνη για την κακή εικόνα στα δύο τελευταία παιχνίδια την πήραν όλοι και θα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη συνέχεια.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές, ο οποίος έχει ηγηθεί εντός αγωνιστικού χώρου τις προσπάθειες της Ιεράπετρας F.C, είναι ο πρώτος σκόρερ του περιφερειακού Κώστας Δεδελετάκης, ο οποίος στα δύσκολα βγήκε μπροστά και μίλησε στην Ανατολή online χωρίς να δικαιολογηθεί, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Ιεράπετρας:
«Έχει γίνει μια καινούργια προσπάθεια ήταν λογικό και αναμενόμενο από τους φιλάθλους της Ιεράπετρας που υποστήριζαν ΟΦΙ, ΑΣΙ και Αναγέννηση να μην τους βγαίνει να μας υποστηρίξουν και να είναι ακόμα φρέσκα και νωπά για συναισθήματα που είχαν για τις ομάδες τους και χρειάζεται τον χρόνο τους για να ξεπεράσουν αυτή την ιδέα και αγάπη για την ομάδα τους. Είναι δύσκολο μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσουν αυτό το συναίσθημα και να φωνάξουν Ιεράπετρα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές το καταλαβαίνουμε ότι χρειάζονται χρόνο για τον κόσμο, όπως ο ποδοσφαιριστές χρειάζονται πίστωση χρόνου για να προσαρμοστεί έτσι και ο φίλαθλος χρειάζεται τον δικό του χρόνο προσαρμογής για να αφουγκραστεί την νέα προσπάθεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας και οι παίκτες και οι διοίκηση και ο κόσμος είναι να έχουμε ηρεμία και ψυχραιμία να μην φέρνουμε το παρελθόν στην επιφάνεια μετά το πρώτο κακό αποτέλεσμα και να λέμε ότι παίκτες του ΟΦΙ, Αναγέννησης και του ΑΣΙ έπαιξαν την Κυριακή.
Ορόσημο ο φετινός χρόνος.
Ας έχει λοιπόν ο κόσμος υπομονή, η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Είναι ένα κομβικό σημείο. Είναι ένας χρόνος ορόσημο ο φετινός. Ας προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε την φετινή χρονιά όσο πιο αξιοπρεπέστατα γίνεται και οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται είτε αγωνιστικό, είτε διοικητικό να λύνεται με υπομονή και ψυχραιμία διότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Με κινήσεις βίαιες, χωρίς ψυχραιμία και ηρεμία κάνουν κακό, διαταράσσουν το κλίμα στην ομάδα και δημιουργούν πολλά προβλήματα. Δυστυχώς επειδή ήμαστε μια μικρή πόλη και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο, οι σκληρές κριτικές, οι μουρμούρες και τα άσχημα λόγια στέκονται εμπόδιο στις προσπάθειες μας και την ψυχολογία μας».
ΠΗΓΗ: http://www.anatolh.com/
4/11/2010

Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕ 2–0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (video)

Του έφτανε ένα δίλεπτο


ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗ, ΔΕΛΗΘΩΜΑΪΔΗ ΣΤΟ 37’ ΚΑΙ 38’ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕ 2 – 0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Ζήτημα …δύο λεπτών ήταν για τον Γιούχτα το νικηφόρο του πέρασμα από την Ιεράπετρα. Η ομάδα των Αρχανών κατάφερε να σημειώσει τα 2 τέρματα που έκριναν τον αγώνα στο 37’ και 38’ με τους Τσαφαντάκη και Δεληθωμαΐδη βάζοντας νωρίς τα θεμέλια για την επικράτηση της.

Μια επικράτηση που ήταν δίκαιη και στηρίχτηκε στην αγωνιστική πειθαρχία και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών των «πρασίνων» που αφού ξεπέρασαν «ανώδυνα» την υπεροχή των γηπεδούχων στο ξεκίνημα του αγώνα επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και στο τέλος πήραν άνετα το τρίποντο.

Ο Γιούχτας εξακολουθεί να απέχει έτσι 4 βαθμούς από την κορυφή, ενώ η Ιεράπετρα έμεινε στους 6 πόντους και συνεχίζει τον αγώνα για να «ξεκολλήσει» όσο γίνεται γρηγορότερα από το δεύτερο μισό της κατάταξης.






Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 14’ όταν από μεταβίβαση του Σκύβαλου στον Δεδελετάκη ο τελευταίος ήρθε τετ – α – τετ με τον Τζωρμπατζάκη ο οποίος εξουδετέρωσε ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε.

Στο 28’ από σέντρα του Γκινή από τ’ αριστερά ο Δεδελετάκης σούταρε από τη μικρή περιοχή αλλά ο Τζωρμπατζάκης ήταν ξανά σε ετοιμότητα.

Ο Γιούχτας στη συνέχεια άρχισε να ανεβάζει «στροφές» και στο 36’ μετά από σέντρα του Πηγιάκη ο Τσαφαντάκης έπιασε κεφαλιά που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ευαγγελινού.

Ένα λεπτό αργότερα ο Γιούχτας άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσαφαντάκη, ενώ πριν κωπάσουν τα πανηγύρια έγινε το 0 – 2. Ήταν το 38’ όταν ο Λουλιάδης έβγαλε μπροστινή μπαλιά στην περιοχή των γηπεδούχων. Ο Ευαγγελινός έκανε άστοχη έξοδο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Δεληθωμαΐδης που δε δυσκολεύτηκε προ κενής εστίας να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Γιούχτας θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα, καθώς στο 47’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσαφαντάκη από το Χατζηγιαννάκη. Η εκτέλεση του κτυπήματος δεν απέφερε όμως το 0 – 3 καθώς ο Ευαγγελινός απέκρουσε το σουτ του Καινουργιάκη.

Η Ιεράπετρα προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο Γιούχτας ήλεγχε πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν πάντως να μειώσουν το σκορ στο 70’ όταν ο Σκύβαλος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 84’ σουτ του Κουτούζου κατέληξε άουτ, ενώ στο 92’ Τσαφαντάκης και Μεταξάκης έχασαν διπλή ευκαιρία για να τριπλασιάσουν τις επιτυχίες του Γιούχτα με τον Ευαγγελινό να δηλώνει ωστόσο «παρών» και στα δυο σουτ που έγιναν.

Καλή η διαιτησία του κ. Σταυρουλάκη από το σύνδεσμο Ρεθύμνου.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Ευαγγελινός, Μαστοράκης, Τσολακούδης, Κιλασίν (46’ Κουγιουμτζάκης), Χατζηγιαννάκης, Κουτούζος, Γκινής (66’ Παϊσανίδης), Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης, Σκύβαλος (66’ Χατζάκης), Τοψιδέλης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Τζωρμπατζάκης, Πηγιάκης, Καργιωτάκης, Λουλιάδης, Ιερωνυμάκης (84’ Ζουμπουλάκης), Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης, Ρουμελιώτης, Δεληθωμαΐδης (77’ Στάχτιαρης), Μεταξάκης, Τριάντης (59’ Τσαΐνης).


Όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους θα έχει ο Νίκος Δεδελετάκης

29/10/2010
sima-ierapetras-350Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Ιεράπετρας F.C. ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης στο Πέτρος Βουζουνεράκης. Ο έμπειρος τεχνικός είδε με ικανοποίηση να βγάζουν την προπόνηση όλοι οι παίκτες του χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αυτό συμβαίνει για 3η συνεχόμενη αγωνιστική μιας και αγωνίστηκε πλήρεις στις αναμετρήσεις με Πανακρωτηριακό, Ακρίτα και ΠΟΑ.
Έτσι λοιπόν δόθηκε και πάλι η ευκαιρία στον 62χρονο Ιεραπετρίτη προπονητή να προετοιμάσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας για την δύσκολη αναμέτρηση με τους Αρχανιώτες και μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι έχει στην διάθεση του δύο ισάξιες ενδεκάδες κάτι που αποτελεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για αυτόν.
Η πιθανή ενδεκάδα για το παιχνίδι της Κυριακής είναι:
Ευαγγελινός, Τσολακούδης δεξιά, Μαστοράκης αριστερά, Χατζηγιαννάκης λίμπερο, Χαλίλ θα είναι πάνω σε έναν εκ των Τσαφαντάκη ή Μεταξάκη ανάλογα με το ποιος θα παίξει στην επίθεση του Γιούχτα, Κουτούζος και Σκύβαλος αμυντικοί χαφ, Γκινής ελεύθερος μέσος δεξιά-αριστερά επιτελικός μέσος, Χατζηανδρέου δεξί χαφ, Τοψιδέλης δεξιά και μοναδικός φορ.
Στον πάγκο αναμένεται να είναι εφτά από τους 12 ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του ο έμπειρος τεχνικός και είναι οι: Χατζάκης, Κουγιουμουτζάκης, Παισανίδης, Δασκαλάκης, Χρυσοφάκης, Παισανίδης, Καπαράκης, Λαγουδάκης, Μίγγας, Μπαριτάκης, Αρχαγγελίδης, Σταυρακέλης.(ΠΗΓΗ: anatolh.com)

ΜΑΝ.ΣΚΥΒΑΛΟΣ: “Δεν είμαστε ακόμη ομάδα”


25 ΟΚΤ 2010
Ο Μανώλης Σκύβαλος ,ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Ιεράπετρας μίλησε στο Ανατολή online μετά την ήττα της ομάδας του στο Ατσαλένιο και αναφέρθηκε στον αγώνα και γενικά για τη φετινή παρουσία του Λασηθιώτικου συλλόγου στο πρωτάθλημα. 

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του
  • “Μας ανησυχεί το γεγονός ότι σε τρίτο εκτός έδρας αγώνα δεν πήραμε τίποτα και πρέπει να δούμε τι φταίει για να το διορθώσουμε σύντομα.
  • Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας, μάλλον απειρίας θα έλεγα. Είμαστε μια νέα ομάδα. Ψάχνουμε τα πατήματά μας και πιστεύω στη πορεία να βελτιωθούμαι.
  •  Σήμερα νομίζω ότι το πιό δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ηταν ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ηταν ένα κακό παιχνίδι. Καμμιά ομάδα δεν έκανε ουσιαστικές ευκαιρίες. Δεν απειληθήκαμε καθόλου και με το πρώτο σουτ του αντιπάλου δεχτήκαμε το γκολ. Η ομάδα σήμερα δεν έπαιξε ούτε το 50%. Δεν παίξαμε καλά και το αναγνωρίζουμε. Δεν θα κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας, αλλά παρ΄’ολα αυτά το παιχνίδι ήταν για Χ.
  • Στη συνέχεια έχουμε δυο παιχνίδια εντός έδρας με Γιούχτα και Πατούχα  και πρέπει να τα πάρουμε για να ανέβουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά. Αν δούμε τα προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Έχω την εντύπωση ότι εύκολα η δύσκολα στην Ιεράπετρα θα καθαρίσουμε όλα τα παιχνίδια ,αλλά το θέμα είναι τι θα κάνουμε εκτός έδρας που έχουμε τρεις στις τρεις ήττες και αυτό είναι που μας ανησυχεί. 
  • Η ομάδα ξεκίνησε με πολλά προβλήματα. Μέχρι τον Οκτώμβριο πέρναμε ακόμη παίχτες. Δηλαδή, είμαστε μια ομάδα υπό δημιουργία. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, δεν είμαστε ακόμη ομάδα. Αυτό προσπαθούμε να φτιάξουμε και η ομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες.Παιχνίδι το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι αν είμαστε όλοι μαζί απ΄ τον Ιούλιο θα μιλούσαμε τώρα για διαφορετικά πράγματα.”
Δείτε τα κυριότερα στιγμιότυπα του αγώνα ΠΟΑ-ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ




ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΕΚΤΟΣ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Αν  δεν  μπορείς  να  βάλεις  γκολ  μακριά  από  την  έδρα  σου , σίγουρα  δεν  μπορείς  να  έχεις  μεγάλες  αξιώσεις. Και  η  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ  FC  σε  τρεις  εκτός  έδρας  αγώνες (ΑΣΙΤΕΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΠΟΑ)  δεν  έχει  πετύχει  ούτε  ένα  γκολ  , ενώ  έχει  δεχθεί  έξι , μετρώντας  τρείς  ήττες. Αυτός  σίγουρα  είναι  ένας  απολογισμός  που  προβληματίζει. Είναι  ομάδα  έδρας  η  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC; Οχι  βέβαια  , γιατί  πότε  να  πρόλαβε  να  γίνει. Είναι  αποτέλεσμα  συγκυρίας  η  μέχρι  τώρα  πορεία της ομάδας ; (8-0 σκορ  στα  εντός  και  0-6  στα  εκτός  έδρας  παιγνίδια). Ισως . Θα  φανεί  στην  πορεία.
Ατσαλένιος-Ιεράπετρα F.C. 1-0
Σήμερα  λοιπόν  το  απόγευμα , στο  Ατσαλένειο , σε  ένα  μέτριο  ποιοτικά  παιγνίδι , η  ομάδα  της  πόλης , ηττήθηκε  από  τον  ΠΟΑ  με  1-0. Πιθανώς  να  άξιζε  την  ισοπαλία η  Ι.F.C. , όμως  ήταν  πολύ  κατώτερη  από  τις  δύο  προηγούμενες  εμφανίσεις  της . Σε  ένα  παιγνίδι  κέντρου , με  λιγοστές  φάσεις , όπου  υπερίσχυε  η  δύναμη , ήταν  εμφανές  ότι  θα  κέρδιζε  η  ομάδα  που  θα  έβαζε  ένα  γκολ. Το  κατάφερε  ο  ΠΟΑ  στο  72’  με  το  Συσκάκη. Το  πέτυχε  η  ομάδα  που  μάλλον  έδειξε  ότι  ήθελε  περισότερο  τον  αγώνα.

Μιά  ήττα  εκτός  έδρας  με  1-0  από  τον  Π.Ο.Α.  προφανώς  είναι  εντός  προγράμματος  και  προφανώς  δεν  χάλασε  ο  κόσμος.  Είναι  σίγουρα  νωρίς  για  να  οριοθετηθούν  επακριβώς  οι  στόχοι  της  χρονιάς , όμως  αυτό  που  πρέπει  να  οριοθετηθεί  άμεσα  είναι  να  διατηρηθεί  το  καλό  κλίμα  στην  ομάδα  ανεξαρτήτως  αποτελεσμάτων.

Το θέμα είναι απο το http://ofierapetras.blogspot.com

Ατσαλένιος: Συνάνης, Καπετανάκης, Α. Χαλκιαδάκης, Πετράκης, Λεμπιδάκης, Πολεμαρχάκης, Φραγκιαδάκης (47’ Σεραφειμίδης), Χατζηανδρέου, Καστελιαννάκης, Συσκάκης, Ν. Χαλκιαδάκης.
Ιεράπετρα FC: Ευαγγελινός, Μαστοράκης, Χατζάκης, Τσολακούδης, Χατζηγιαννάκης, Κουτούζος (72’ Κουγιουμουτζάκης), Γκινής, Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης, Σκύβαλος (62’ Παϊσανίδης), Τοψιδέλης (72’ Αρσενίδης).



Πανέτοιμη η Ιεράπετρα F.C. για το παιχνίδι με τον ΠΟΑ

22/10
Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί την Κυριακή 15:00 στο Ατσαλένιο η Ιεράπετρα F.C. απέναντι στον ΠΟΑ για την 6η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Νίκου Δεδελετάκη πηγαίνει πανέτοιμη και πάνοπλη στο πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι με τους «πράσινους» του Μανόλη Πατεμτζή.
 
Όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ της Ιεράπετρας η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι εξαιρετική όπως και η αυτοπεποίθηση τους μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν σήμερα το απόγευμα στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» με το Νίκο Δεδελετάκη να αποφασίζει ποιους παίκτες θα συμπεριλάβει στην αποστολή.
Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ακρίτα ο έμπειρος τεχνικός κατέβασε μια ενδεκάδα ανάλογα με τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα και ήταν η εξής: Ευαγγελινός, Χατζηγιαννάκης, Κιλασίν, Τσολακούδης, Μαστοράκης, Κουτούζος, Σκύβαλος, Γκινής, Τοψιδέλης, Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης. Προσαρμόζει λοιπόν ανάλογα με τον αντίπαλο, το σύστημα και την τακτική κάτι που αναμένεται να κάνει και την Κυριακή. Αυτό γίνεται από την στιγμή που υπάρχει πληρότητα στον πάγκο, όπως για παράδειγμα η μη χρησιμοποίηση του Νίκου Χατζάκη στην βασική ενδεκάδα που αν και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια είχε αγωνιστεί βασικός, έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση, στο παιχνίδι με τον Ακρίτα ο Νίκος Δεδελετάκης θεώρησε καλύτερο να τοποθετήσει τον Κιλασίν στην θέση του και δικαιώθηκε με αυτή του την επιλογή μιας και ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός ήταν εξαιρετικός.
Ο Νίκος Δεδελετάκης επισήμανε ότι η ομάδα χρειάζεται και πρέπει να ξεκινήσει να παίρνει και εκτός έδρας θετικά αποτελέσματα. «Είναι, είπε, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια ομάδα, η οποία έχει μεγάλη ιστορία και πείρα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο έχουμε ανάγκη κυρίως από πλευράς ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας. Χρειαζόμαστε τους εκτός έδρας βαθμούς οπότε και θα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και μακριά από την Ιεράπετρα. Για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε κάτι θετικό πρέπει να δείξουμε προσοχή και αυτοσυγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα, γιατί ο ΠΟΑ είναι μια ομάδα δυνατή με ποιότητα και διαθέτει τους παίκτες, έτσι ώστε να σου κάνουν την ζημιά από εκεί που δεν το περιμένεις».
Στο στρατόπεδο του Ατσαλένιου υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση, μιας και θεωρείται ορόσημο για την συνέχεια λόγω της βαθμολογική απόστασης την κορυφή (πέντε βαθμούς πίσω από τις Ασίτες). Ο Μανόλης Πατεμτζής ανέλαβε φέτος το χρέος να οδηγήσει και πάλι τους «πράσινους» από τον πάγκο στις επαγγελματικές κατηγορίας και παρόλο τις ριζικές αλλαγές που έγιναν στο ιστορικό σωματείου Ατσαλένιου, υπάρχουν οι δυνατότητες να πετύχει τον στόχο του. Στα αγωνιστικά δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο έμπειρος τεχνικός και έχουν κάνουν με τους τραυματίες Κατσούλη και Ανυφαντάκη. Ο πρώτος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αγωνιστεί παρόλο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο αλλά ο δεύτερος βρίσκεται σε πιο δυσμενή θέση και όλες οι πιθανότητες είναι να χάσει το παιχνίδι με την Ιεράπετρα.by:www.anatolh.com



ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC - ΑΚΡΙΤΑΣ (17-10-2010) from dante32 on Vimeo.


IERAPETRA FC-PANAKROTHRIAKOS (3-10-2010) from dante32 on Vimeo.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου