Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Γιούχτας


Χάλασε του Σκουλούδη στον Γιούχτα!

23 12 2010

Δεν πάει στον Γιούχτα ο Σκουλούδης!


Φαίνεται πως κάποιοι βιάστηκαν να μεταγράψουν τον Σκουλούδη στον Γιούχτα, αφού ο «βραχύσωμος» επιθετικός δεν θα φορέσει τελικά την «πράσινη» φανέλα μιας και δεν έχει δικαίωμα να μετακομίσει σε ομάδα της Δ’ Εθνικής.
Όπως είναι γνωστό, ο Σκουλούδης ανήκει στον Ανταγόρα Κω που δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει στο πρωτάθλημα, όμως οι παίκτες που επιθυμούν να φύγουν μπορούν να πάνε μόνο σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών.
Από εκεί και πέρα, η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ έφερε και το αναμενόμενο δώρο του Γιάννη Ταουσιάννη προς τους ποδοσφαιριστές καθώς αμέσως μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ,  ο τεχνικός του Γιούχτα ανακοίνωσε το τετραήμερο ρεπό που θα τους δώσει προκειμένου να περάσουν ήρεμα τις γιορτές μαζί με τις οικογένειες τους.
Έτσι οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από εβδομάδα ενώ είναι πολύ πιθανόν να δοθούν και κάποια φιλικά με ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Πηγή: Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87,6

Ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας…

9 ΔΕΚ

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή; Η… μοίρα, έτσι, έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι στον Χριστόφορο Ανδριαδάκη
Ο μέσος του Γιούχτα είχε αποβληθεί στον αγώνα της πρεμιέρας του Περιφερειακού απέναντι στην Επισκοπή. Ο έμπειρος μέσος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για… απρεπή συμπεριφορά στο διαιτητή Μπουλερό και του είχε, άλλωστε, επιβληθεί ποινή οκτώ αγωνιστικών. Η απουσία του, μάλιστα, από τα γήπεδα στοίχισε στους “πράσινους”, αφού στο δημιουργικό κομμάτι οι Αρχανιώτες έχουν φανερά πρόβλημα.
Ο Ανδριαδάκης, βέβαια, επιστρέφει την Κυριακή στη… δράση, στην εκτός έδρας συνάντηση με το Ρέθυμνο. Η… διαβολική σύμπτωση, πάντως, είναι πως με την επανεμφάνιση του θα βρει και πάλι μπροστά του τον Χανιώτη ρέφερι, που ορίστηκε να διευθύνει αυτό το ματς.(neakriti.gr)

Γιούχτας-Ρούβας 0-1 (Video)




giouchtas 0-1 rouvas
Ανέβηκε από 10osomilos. 5/12 2010
 
Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 0 – 0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ (VID)
28 11 2010

Χωρίς νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική συνεχίζει ο Γιούχτας που χθες έμεινε στο 0 – 0 με τον Αετό στα Ανώγεια χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή. Η ομάδα των Αρχανών δεν αξιοποίησε όμως την ισοπαλία της Επισκοπής στη Βιάννο με τον Πατούχα και η διαφορά από την πρώτη θέση παρέμεινε στους 5 βαθμούς. Οι «πράσινοι» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο να πάρουν το τρίποντο στο τέλος όταν είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Σφακιανάκη.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι έγινε στο 4’ όταν ο Τζωρμπατζάκης απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Σούρσου. Ο Γιούχτας έχασε ευκαιρία για να προηγηθεί στο 11’ όταν μετά από λάθος του Καλομοίρη ο Τσαφαντάκης πλάσαρε προς την εστία με τον Παπαδόπουλο να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Στο 24’ ο Παπαδόπουλος είχε κεφαλιά άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 30’ σε μαρκάρισμα του Νικηταρά από το Ζουμπουλάκη.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 48’ έχασε διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν σουτ του Καινουργιάκη έξω από την περιοχή απέκρουσε ασθενώς ο Καλομοίρης με το Μανώλη Κασσωτάκη να επιχειρεί νέο σουτ που κατέληξε άουτ. Ο Μανώλης Κασσωτάκης είχε σουτ που δε βρήκε στόχο στο 51’, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 57’ κεφαλιά του Πηγιάκη από σέντρα του Γιακουμάκη. Ο Καλομοίρης απομάκρυνε κεφαλιά του Καινουργιάκη στο 81’, ενώ ο Αετός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι δυο λεπτά αργότερα όταν από σέντρα του Σταυρακάκη ο Σφακιανάκης έπιασε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Διαιτήτευσε ο κ. Σωτηριάδης από το σύνδεσμο Λασιθίου.

Να σημειώσουμε ότι πριν το παιχνίδι η διοίκηση του Αετού τίμησε τον πρώην παίκτη της ομάδας και νυν του Γιούχτα Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Μανιαδάκης, Παπαδόπουλος, Μουρτζάκης, Χαλικιόπουλος, Σφακιανάκης, Καστελιανάκης (85’ Χαραλαμπάκης), Νικηταράς (77’ Σπαχής Ε.), Σούρσος (66’ Γεωργαλής), Καπιζιώνης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Τζωρμπατζάκης, Πηγιάκης (76’ Δεληθωμαΐδης), Κασσωτάκης Ε., Ζουμπουλάκης, Ιερωνυμάκης, Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης, Ρουμελιώτης, Γιακουμάκης (70’ Καργιωτάκης), Τσαΐνης (15’ λ. τρ. Μεταξάκης), Κασσωτάκης Α.

aetos 0-0 giouchtas
Ανέβηκε από 10osomilos

Γιούχτας-ΠΑΟΚ 0-2 (Video)


21 11 2010
Ανετα επικράτησε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Γιούχτα με σκορ 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Μαρκάκης και Μαμουλάκης στο 23 και 42 αντίστοιχα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και καθάρισε το ματς. Στο δεύτερο ο Γιούχτας είχε τη κατοχή αλλά ουσιαστικά δεν απείλησε τους Κρουσσανιώτες παρά μόνο σε δυο άστοχες κεφαλιές του ΜεταξάκηΒασίλης Καραϊσκος στο ντεμπούτο του έκανε ένα μεγάλο διπλό και έφερε τα χαμόγελα στο Κρουσσώνα που βλέπει πλέον τη συνέχεια με αισιοδοξία.
Διαιτητής ήταν ο Χαραλαμπάκης που απέβαλε στο 88’ το Μπέρκη για ένα άτσαλο μαρκάρισμα πάνω στον Καρυωτάκη.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπέρκης είχε μπει στον αγώνα λίγα λεπτά νωρίτερα!
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Τζωρμπατζάκης, Γιάκης, Καρυωτάκης, Λουλιάδης, Ιερωνιμάκης (74’ Μ. Κασοτάκης), Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης, Ρουμελιώτης, Δεληθωμαδης (75’ Ζουμπουλάκης), Τριάντης (46’ Α. Κασοτάκης), Μεταξάκης.
ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Κάβαλος, Ζαμπετάκης, Μακατουνάκης, Οικονόμου, Πουλάκης (84’ Μπέρκης), Μπινιχάκης, Μαρκάκης, Κουράκης (90’ Θεοδωράκης), Μαμουλάκης (72’ Σταθόγλου), Καρβελάς.
Δείτε τα στιγμιότυπα

Giouchtas 0-2 PAOK
Ανέβηκε από 10osomilos

Τέρμα το διάλειμμα!

16 ΝΟΕ 2010
Οι εκλογές τελείωσαν και το πρωτάθλημα ξαναρχίζει. Έτσι άπαντες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων εν όψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Η προπόνηση χθες διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο ώστε να προφυλαχτεί το κεντρικό μετά και τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.
Συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές της  ομάδας μας συμπεριλαμβανομένων και των τραυματιών τον τελευταίο καιρό Σεληνιωτάκη και Κασσωτάκη που συμμετέχουν πλέον σε σχεδόν κανονικούς ρυθμούς και ετοιμάζονται να τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη.
Ο  Σεληνιωτάκης  ξεπέρασε το πρόβλημα με τη μέση του αλλά ο 21χρονος αμυντικός έχει χάσει αρκετό έδαφος και υπολογίζεται ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος σε περίπου ένα μήνα.Αν βέβαια συνυπολογίσουμε και τις επιστροφές του τιμωρημένου Ανδριαδάκη και του στρατιώτη Γιακουμάκη εντός του Δεκεμβρίου τότε κάλλιστα μπορούμε να μιλάμε για 4 εσωτερικές μεταγραφές και μάλιστα πρώτης γραμμής.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον ΠΑΝΟΜ στις Αρχάνες στις 15:30.

Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕ 2–0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (video)

Του έφτανε ένα δίλεπτο
ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗ, ΔΕΛΗΘΩΜΑΪΔΗ ΣΤΟ 37’ ΚΑΙ 38’ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕ 2 – 0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Ζήτημα …δύο λεπτών ήταν για τον Γιούχτα το νικηφόρο του πέρασμα από την Ιεράπετρα. Η ομάδα των Αρχανών κατάφερε να σημειώσει τα 2 τέρματα που έκριναν τον αγώνα στο 37’ και 38’ με τους Τσαφαντάκη και Δεληθωμαΐδη βάζοντας νωρίς τα θεμέλια για την επικράτηση της.

Μια επικράτηση που ήταν δίκαιη και στηρίχτηκε στην αγωνιστική πειθαρχία και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών των «πρασίνων» που αφού ξεπέρασαν «ανώδυνα» την υπεροχή των γηπεδούχων στο ξεκίνημα του αγώνα επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και στο τέλος πήραν άνετα το τρίποντο.

Ο Γιούχτας εξακολουθεί να απέχει έτσι 4 βαθμούς από την κορυφή, ενώ η Ιεράπετρα έμεινε στους 6 πόντους και συνεχίζει τον αγώνα για να «ξεκολλήσει» όσο γίνεται γρηγορότερα από το δεύτερο μισό της κατάταξης.




Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 14’ όταν από μεταβίβαση του Σκύβαλου στον Δεδελετάκη ο τελευταίος ήρθε τετ – α – τετ με τον Τζωρμπατζάκη ο οποίος εξουδετέρωσε ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε.

Στο 28’ από σέντρα του Γκινή από τ’ αριστερά ο Δεδελετάκης σούταρε από τη μικρή περιοχή αλλά ο Τζωρμπατζάκης ήταν ξανά σε ετοιμότητα.

Ο Γιούχτας στη συνέχεια άρχισε να ανεβάζει «στροφές» και στο 36’ μετά από σέντρα του Πηγιάκη ο Τσαφαντάκης έπιασε κεφαλιά που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ευαγγελινού.

Ένα λεπτό αργότερα ο Γιούχτας άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσαφαντάκη, ενώ πριν κωπάσουν τα πανηγύρια έγινε το 0 – 2. Ήταν το 38’ όταν ο Λουλιάδης έβγαλε μπροστινή μπαλιά στην περιοχή των γηπεδούχων. Ο Ευαγγελινός έκανε άστοχη έξοδο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Δεληθωμαΐδης που δε δυσκολεύτηκε προ κενής εστίας να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Γιούχτας θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα, καθώς στο 47’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσαφαντάκη από το Χατζηγιαννάκη. Η εκτέλεση του κτυπήματος δεν απέφερε όμως το 0 – 3 καθώς ο Ευαγγελινός απέκρουσε το σουτ του Καινουργιάκη.

Η Ιεράπετρα προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο Γιούχτας ήλεγχε πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν πάντως να μειώσουν το σκορ στο 70’ όταν ο Σκύβαλος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 84’ σουτ του Κουτούζου κατέληξε άουτ, ενώ στο 92’ Τσαφαντάκης και Μεταξάκης έχασαν διπλή ευκαιρία για να τριπλασιάσουν τις επιτυχίες του Γιούχτα με τον Ευαγγελινό να δηλώνει ωστόσο «παρών» και στα δυο σουτ που έγιναν.

Καλή η διαιτησία του κ. Σταυρουλάκη από το σύνδεσμο Ρεθύμνου.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Ευαγγελινός, Μαστοράκης, Τσολακούδης, Κιλασίν (46’ Κουγιουμτζάκης), Χατζηγιαννάκης, Κουτούζος, Γκινής (66’ Παϊσανίδης), Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης, Σκύβαλος (66’ Χατζάκης), Τοψιδέλης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Τζωρμπατζάκης, Πηγιάκης, Καργιωτάκης, Λουλιάδης, Ιερωνυμάκης (84’ Ζουμπουλάκης), Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης, Ρουμελιώτης, Δεληθωμαΐδης (77’ Στάχτιαρης), Μεταξάκης, Τριάντης (59’ Τσαΐνης).


Τελευταία προπόνηση πριν την Ιεράπετρα.

Με την παρουσία όλων των ετοιμοπόλεμων ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Γιούχτα για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ιεράπετρα στην ομώνυμη πόλη την Κυριακή.
Παρόν ήταν ακόμη και ο στρατιώτης Γιακουμάκης που προπονήθηκε όλη την εβδομάδα και ο Γιάννης Ταουσιάνης τον υπολογίζει για το προσεχές ματς.
Η προπόνηση ξεκίνησε στο βοηθητικό με το απαραίτητο ζέσταμα και τις συνοδευόμενες ασκήσεις, ώστε να προφυλαχθεί το κεντρικό γήπεδο λόγω της βροχής .
Συνεχίστηκε στο κεντρικό γήπεδο όπου και έγιναν οι ασκήσεις τακτικής και δοκιμάστηκαν τα κατάλληλα σχήματα για τον κυριακάτικο αγώνα.
Ο προπονητής μπορεί να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές πλην των γνωστών απόντων Κασσωτάκη Μ. και Ανδριαδάκη.
Στόχος των “πρασίνων” είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε η ομάδα να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία  εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Α.ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ: «Η άσχημη εμφάνιση… αντέχεται όταν νικάς»

Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΩΝ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΟΥΧΤΑ ΣΤΟ 2-1 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΧΑ ΜΙΛΑΕΙ  ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΝΩΝ

Τα δυο πρώτα γκολ του Αντώνη Μεταξάκη στο πρωτάθλημα έφεραν τη νίκη του Γιούχτα με 2-1, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πατούχα.

Ο 23χρονος επιθετικός που είχε σκοράρει και στο νικηφόρο τελικό του «σούπερ – καπ» της ΕΠΣΗ απέναντι στις Ασίτες επισημαίνει στην εφημερίδαα «Πατρίς»του Ηρακλείου  ότι η ομάδα του έκανε προχθές το χειρότερο της παιχνίδι.

Κάτι που …αντέχεται ωστόσο όταν το αποτέλεσμα είναι νικηφόρο, εν αντιθέσει με τον αγώνα κόντρα στον ΠΟΑ την προηγούμενη εβδομάδα όταν η πολύ καλή εμφάνιση δε μπόρεσε να «γλυκάνει» την ισοπαλία που προέκυψε.

«Η νίκη απέναντι στον Πατούχα ήρθε πιο δύσκολα απ’ ό,τι περιμέναμε. Πραγματοποιήσαμε τη χειρότερη μας εμφάνιση από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ήταν μια κακή μέρα που μπορεί να συμβεί σε όλους το σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε. Απέναντι στον ΠΟΑ την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι και ήρθαμε ισοπαλία. Μεταξύ των δυο περιπτώσεων προτιμώ όμως τη νίκη έστω και αν δε συνοδεύεται από καλή απόδοση».

Ο ίδιος αναφέρεται στο πόσο πολλή ανάγκη είχε τα 2 γκολ που σημείωσε: «Είχα ανάγκη τα 2 γκολ που σημείωσα απέναντι στον Πατούχα. Θα με βοηθήσουν ψυχολογικά. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχα σκοράρει κι όταν ένας επιθετικός δε βρίσκει δίχτυα η ψυχολογία του πέφτει. Έψαχνα το γκολ, όμως δεν ερχόταν. Τώρα πιστεύω τα πράγματα να γίνουν καλύτερα».

Ο Αντώνης Μεταξάκης υποστηρίζει ότι η ομάδα του έχει τις προϋποθέσεις για να γίνει η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα στο φετινό πρωτάθλημα.

«Την ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα την έχουμε, αυτό δεν είναι όμως αυτοσκοπός. Το θέμα είναι αν θα έχουμε τη διάρκεια και την τύχη για να τα καταφέρουμε. Φέτος το πρωτάθλημα είναι δυσκολότερο, εξαιτίας της μείωσης των ομάδων. Υπάρχουν λίγες και καλές. Ειδικά στο Ηράκλειο, όλα τα παιχνίδια που γίνονται είναι ντέρμπι».

Σύμφωνα με τον 23χρονο πρώην επιθετικό του ΠΟΑ, η ομάδα των Αρχανών πρέπει να βελτιώσει τις επιδόσεις της στα τελειώματα των φάσεων που δημιουργεί, για να κυνηγήσει το στόχο της με καλύτερες προϋποθέσεις. «Δεν έχουμε καμιά τρανταχτή αδυναμία. Το μόνο που πρέπει να βελτιώσουμε είναι τα τελειώματα των φάσεων αν και πιστεύω ότι όταν δημιουργείς ευκαιρίες όπως κάνουμε εμείς κάποια στιγμή θα έρθει και το εύκολο γκολ».
Αναδημοσίευση:Εφημ.ΠΑΤΡΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


24/10/10

Αγχωτική νίκη με 2-1 επί του Πατούχα


Αγχωτική νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του Γιούχτα επικρατώντας με 2-1 του Πατούχα στις Αρχάνες.
¦ά÷ ±À Ä¿½ ±³ώ½±
Η νίκη ήρθε με άγχος καθώς ο Πατούχας ισοφάρισε στο 50΄ δίνοντας στο παιχνίδι χαρακτήρα ντέρμπι εκμεταλλευόμενος τις πολλές χαμένες ευκαιρίες από πλευράς Γιούχτα χωρίς όμως ευτυχώς γιατους γηπεδούχους ο νόμος του ποδοσφαίρου αυτήν την Κυριακή να επιβεβαιωθεί.
Ο Γιούχτας προηγήθηκε στο 23΄με σουτ του Μεταξάκη μέσα από την περιοχή ενώ στη συνέχεια χωρίς να φτάσει σε υψηλά στανταρ απόδοσης είχε αρκετές ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς.
Κι έτσι αφού δεν ήρθε το 2-0 έγινε το 1-1 στο 51΄ με ωραία κεφαλιά του Σαπαλίδη στην καρδιά της περιοχής  έπειτα από εκτέλεση φάουλ και σέντρα του Παπαδημητρίου.
Η συνέχεια ήταν αρκετά αγχωτική μέχρι το 75΄όταν και πάλι ο Αντώνης Μεταξάκης έκανε το 2-1 που ήταν και το νικητήριο.
Το τελευταίο τέταρτο είχε αρκετή ένταση αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βισκαδούρος με βοηθούς τους Πάγκαλο και Ξυπάκη του συνδ. Ηρακλείου.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ, ΠΗΓΙΑΚΗΣ, ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ, ΛΟΥΛΙΑΔΗΣ, ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΚΗΣ, ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ(65΄ΤΣΑΙΝΗΣ), ΔΕΛΗΘΩΜΑΙΔΗΣ(65΄ΤΡΙΑΝΤΗΣ), ΜΑΤΑΞΑΚΗΣ, ΚΑΣΣΩΤΑΚΗΣ (85΄ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ).
ΠΑΤΟΥΧΑΣ:ΧΩΜΑΤΑΣ, (80΄ΛΟΥΛΑΚΗΣ), ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ, ΛΟΥΛΑΚΗΣ, ΚΟΥΝΕΝΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ (90΄ΜΟΥΡΤΖΑΚΗΣ), ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ, ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ (80΄ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ)
24/10/2010

22/10/10

Προπόνηση Παρασκευής


Με την τελευταία προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο των Αρχανών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας  για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Πατούχα την Κυριακή στις 15:00

Η προπόνηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και επικεντρώθηκε κυρίως στη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά καθήκοντα τους ώστε στο προσεχές παιχνίδι να μην εμφανιστούν παρόμοια προβλήματα σαν αυτά που στοίχισαν την ισοπαλία στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΟΑ.
Προβλήματα δεν υπάρχουν πέραν των γνωστών απώντων Κασσωτάκη Μανώλη και Ανδριαδάκη Χριστόφορου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου