Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ


ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ 0-5 ΠΑΟΚ

”Πεντάσφαιρος” ο ΠΑΟΚ στα Ανώγεια

19 ΔΕΚ 2010

Σαν “σίφουνας” πέρασε από τα Ανώγεια ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε του τοπικού Αετού με το επιβλητικό 5-0.

Ο ΠΑΟΚ επέβαλε από την αρχή το ρυθμό του και ήταν κυρίαρχος του αγώνα. Η ομάδα του Κρουσσώνα πήρε την πιο εύκολη  νίκη της στο πρωτάθλημα, επί μιας ομάδας που εν πολύς και σε αυτό το παιχνίδι έπαιζε την σωτηρία της και δεν έδειξε την ανάλογη σοβαρότητα.
Ο Πουλάκης στο 28΄άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ για να έρθει 6 λεπτά αργότερο ο Καρβελάς πετυχαίνοντας το πρώτο φετινό του γκολ και να διαμορφώσει το 0-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Ενα γκολ του συνήθη ύποπτου Κουράκη στο 58΄και άλλα 2 από τον Ρηγάκη (66’, 77’), διαμόρφωσαν το τελικό 0-5.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι Πουλάκης, Κουράκης και Ρηγάκης σκόραραν και τη προηγούμενη αγωνιστική επί του Πατούχα.
Αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους στο 70’ ο Μουρτζάκης.

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Μανιαδάκης, Παπαδόπουλος, Μουρτζάκης, Χαλικιόπουλος, Σφακιανάκης (64’ Γ. Σπαχής), Καστελλιανάκης (38’ Γεωργαλής), Νικηταράς (34’ Ε. Σπαχής), Σούρσος, Καπιζιώνης.
ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Κάββαλος, Ζαμπετάκης, Μακατουνάκης, Οικονόμου, Μπινιχάκης, Ρηγάκης, Χ. Μαρκάκης, Κουράκης (77’ Γ. Μαρκάκης), Πουλάκης (66’ Μπέρκης), Καρβελάς (71’ Μαμουλάκης).

Χωρίς Σταθόγλου στα Ανώγεια ο ΠΑΟΚ .

16 12 2010


Ο Βασίλης Καραίσκος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βαγγέλη Σταθόγλου, για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αετό Ανωγείων, καθώς ο παίκτης θα μεταβεί στην Γερμανία για να διευθετήσει μία προσωπική του υπόθεση. Ο Σταθόγλου έχει δύο υπηκοότητες, την Ελληνική και την Γερμανική και θα ταξιδέψει στην Γερμανία για να διευθετήσει το στρατιωτικό του.

Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας,  μετά την επιβλητική νίκη επί της Φαιστού στο κύπελλο η οποία συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ πάει με ανεβασμένο το ηθικό στα Ανώγεια.

ΠΑΟΚ - Πατούχας 3-1 (Video)


paok 3-1 patouchas
Ανέβηκε από 10osomilos. 5/12 2010

Και νέα κερκίδα στο γήπεδο


29 11 2010
Ξεκίνησαν τα έργα στο γήπεδο του Κρουσώνα για την κατασκευή και μιας δεύτερης κερκίδας, η οποία θα ανεγερθεί στην ανατολική πλευρά του γηπέδου. Η νέα κερκίδα θα είναι χωρητικότητας 300 θεατών και θα έχει και η μελέτη προβλέπει και στέγαστρο.
Ως γνωστόν, στην αρχή της περιόδου παραδόθηκε για χρήση η βόρεια κερκίδα και με τη προσθήκη της νέας το γήπεδο του Κρουσώνα θα αλλάξει εντελώς όψη. Να μη ξεχνάμε ότι το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι από τα λίγα στο νομό που διαθέτουν οικοδομική άδεια.



Και πάλι καλά να λέει!  
ΣΤΟ 87’ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΕ 1-1 Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
29 11 2010

Yπό άλλες συνθήκες μια εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Ιεράπετρα, θα ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, με βάση την χθεσινή απόδοση των μελανόλευκων αλλά και την εν γένει εικόνα του παιχνιδιού, το τελικό 1-1, κάθε άλλο παρά απογοήτευση έφερε στους γηπεδούχους. Αντιθέτως μάλλον ανακούφιση προκάλεσε μιας και η παρτίδα διασώθηκε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του κ. Χρυσού κι ενώ η σκιά της ήττας πλανιόταν πάνω από τον κρουσανιώτικο ουρανό.

Το ματς γενικά ήταν κακό ποιοτικά και στηριζόταν κυρίως στη δύναμη και το πάθος. Μια “ζεϊμπεκιά” του Μακατουνάκη στο 50’ επέτρεψε στον Δεδελετάκη να… ανοίξει σαμπάνιες γράφοντας το 0-1, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Πουλάκης απέτρεψε την τρίτη σερί εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν όλο το ρεζουμέ του παιχνιδιού. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Κουράκη, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ευαγγελινού.

Στο 30’ ο Καρβελάς δοκίμασε το πόδι του από 25 μέτρα σουτάροντας δυνατά και συρτά, αναγκάζοντας τον Ευαγγελινό να διώξει τη μπάλα κόρνερ με την άκρη των δακτύλων του.

Η Ιεράπετρα απείλησε στο 40’ σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ του Γκίνη, ο οποίος σημάδεψε τον Κιλασίν που έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ξυστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γεωργίου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 50’. Επειτα από τραγικό λάθος του Μακατουνάκη ο Δεδελετάκης έκλεψε τη μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ “κρέμασε” τον Γεωργίου, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Τελικά στο 87’ ο Πουλάκης έλυσε το γόρδιο δεσμό ισοφαρίζοντας σε 1-1. Προηγήθηκε κόρνερ από τα δεξιά, κεφαλιά του Κουράκη και σύγχυση στην άμυνα της Ιεράπετρας. Ο Πουλάκης ήταν αυτός που επωφελήθηκε και με προβολή έφερε το ματς στα ίσια.

Πολύ καλή η διαιτησία του Χρυσού και των βοηθών του, Πασσά και Καλφάκη.

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Κάββαλος, Ζαμπετάκης, Μακατουνάκης (79’ Μαρκάκης Λ.), Οικονόμου, Πουλάκης, Μπινιχάκης, Μαρκάκης Μπ., (61’ Σταθόγλου), Κουράκης, Μαμουλάκης (46’ Ρηγάκης), Καρβελάς.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Ευαγγελινός, Τσαμπανάκης, Μαστοράκης, Κιλασίν, Χατζάκης, Κουτούζος (71’ λ.τ. Παϋσανίδης), Γκίνης, Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης, Σκύβαλος (92’ Κουγιουμουτζάκης), Δασκαλάκης (81’ Χρυσοφάκης).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Δίκαιο χαρακτήρισαν το ισόπαλο αποτέλεσμα οι προπονηυτές των δύο ομάδων καθώς τόσο ο Βασίλης Καραΐσκος όσο και ο Νίκος Δεδελετάκης υποστήριξαν πως το τελικό 1-1 αποτύπωσε πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.

“Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς αφήσαμε ανεκμετάλλευτο το πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε τον αέρα με το μέρος μας αφού εκτός από 2-3 σουτ δεν κάναμε κάτι άλλο. Από ένα λάθος δεχτήκαμε το γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης και άλλαξαν τα σχέδια μας. Δυστυχώς αργήσαμε να ισοφαρίσουμε. Αν ισοφαρίζαμε νωρίτερα πιστεύω πως θα κερδίζαμε το παιχνίδι.

Πάντως όπως ήρθε το ματς το αποτέλεσμα είναι δίκαιο” τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βασίλης Καραΐσκος.

“Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Το πρόβλημα μας είναι ότι φτιάχνουμε μια εντελώς νέα ομάδα και γι’αυτό χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου ώστε να παρουσιάσουμε ένα ισχυρό σύνολο. Σήμερα (σ.σ. χθες) ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι δίκαιο” ήταν τα αντίστοιχα σχόλια του Νίκου Δεδελετάκη αναφορικά με το χθεσινό ματς.

Γιούχτας-ΠΑΟΚ 0-2 (Video)


21 NOE 2010
Ανετα επικράτησε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Γιούχτα με σκορ 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Μαρκάκης και Μαμουλάκης στο 23 και 42 αντίστοιχα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και καθάρισε το ματς. Στο δεύτερο ο Γιούχτας είχε τη κατοχή αλλά ουσιαστικά δεν απείλησε τους Κρουσσανιώτες παρά μόνο σε δυο άστοχες κεφαλιές του ΜεταξάκηΒασίλης Καραϊσκος στο ντεμπούτο του έκανε ένα μεγάλο διπλό και έφερε τα χαμόγελα στο Κρουσσώνα που βλέπει πλέον τη συνέχεια με αισιοδοξία.
Διαιτητής ήταν ο Χαραλαμπάκης που απέβαλε στο 88’ το Μπέρκη για ένα άτσαλο μαρκάρισμα πάνω στον Καρυωτάκη.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπέρκης είχε μπει στον αγώνα λίγα λεπτά νωρίτερα!
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Τζωρμπατζάκης, Γιάκης, Καρυωτάκης, Λουλιάδης, Ιερωνιμάκης (74’ Μ. Κασοτάκης), Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης, Ρουμελιώτης, Δεληθωμαδης (75’ Ζουμπουλάκης), Τριάντης (46’ Α. Κασοτάκης), Μεταξάκης.
ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Κάβαλος, Ζαμπετάκης, Μακατουνάκης, Οικονόμου, Πουλάκης (84’ Μπέρκης), Μπινιχάκης, Μαρκάκης, Κουράκης (90’ Θεοδωράκης), Μαμουλάκης (72’ Σταθόγλου), Καρβελάς.
Δείτε τα στιγμιότυπα

Giouchtas 0-2 PAOK
Ανέβηκε από 10osomilos



Πέρασε ο ΠΑΟΚ στους 16 με άριστα 10 !!

18 NOE 2010

Με πρωταγωνιστή τον Μαμουλάκη που πέτυχε 4 γκολ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 10-0 την Δαμάστα παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης.



Το ντεμπούτο του Βασίλη Καραΐσκου στον πάγκο των Κρουσανιωτών ήταν θετικό και το ευχάριστο για το νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ ήταν ότι ο Μαμουλάκης ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του πετυχαίνοντας τα 4 από τα 10 γκολ της ομάδας.

Δύο γκολ πέτυχε ο Καρβελάς και από μια φορά σκόραραν οι Μαρκάκης Λ., Πουλάκης, Ρηγάκης και Μιαούλης.

Δαμάστα: Ζερβός, Περάκης Σ.(46’ Λαντζουράκης), Λαμπράκης, Περάκης Β., Ρουμελιώτης, Σαρρής Δ.(Σαρρής Αν.), Βαγκές, Κοκαράκης(46’ Πουλάκης), Τσούκος, Τσιριγωτάκης, Χαρίτος

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Κάββαλος, Ζαμπετάκης, Μακατουνάκης, Οικονόμου, Πουλάκης, Ρηγάκης, Μαρκάκης Μπ.(46’ Σταθόγλου), Μπέρκης (50’ Μιαούλης), Μαμουλάκης, Καρβελάς (50’ Μαρκάκης Λ.)


ΠΑΟΚ: Στο “χακί” ο Μάνος Λεμονάκης

17/11/2010

Ήρθε η ώρα ο Μανώλης Λεμονάκης να εκτελέσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και ο ΠΑΟ Κρουσσώνα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τις υπόλοιπες αγωνιστικές. Ο Βασίλης Καραϊσκος πρέπει τώρα να βρει λύσεις για να τον αντικαταστήσει εκ των έσω.
Ο Λεμονάκης πρόσφερε τις υπηρεσίες του σαν “μικρός” (Ημ. γέννησης 14 Ιουνίου 1989 ) δίνοντας λύσεις σε αρκετές θέσεις στην ομάδα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, είτε σαν δεξί μπακ, είτε σαν προωθημένος επιθετικός. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί τη Κυριακή στις Αρχάνες στο δύσκολο ντεμπούτο του Βασίλη Καραϊσκου στο πάγκο της Ηρακλειώτικης ομάδας.

 

Φιλική ισοπαλία 3-3 Ηρόδοτου-ΠΑΟ Κρουσώνα

14 ΝΟΕ 2010

Καλό τεστ για Ηρόδοτο και ΠΑΟΚ ήταν το χθεσινό μεταξύ τους φιλικό που έγινε στη Νέα Αλικαρνασσό και ολοκληρώθηκε με το χορταστικό 3 – 3. Ο Κρουσσώνας προηγήθηκε δυο φορές, ισοφαρίστηκε σε 2-2,βρέθηκε να χάνει 3-2 και τελικά έσωσε τη παρτίδα στο τελευταίο λεπτό με αυτογκόλ.

Σημαντικό γεγονός για τον Ηρόδοτο ήταν η έντονη δραστηριότητα του Βασίλη Παπαδάκη ο οποίος ήταν μέσα και στα τρία γκολ, ενώ με τους «κυανόλευκους» αγωνίστηκε σε θέση στόπερ και ο Μπαλάφας που είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Καλές εντυπώσεις άφησε επίσης και ο 16χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Ζαφείρης.

Από την πλευρά της η ομάδα του Κρουσώνα έδειξε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο όταν θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα τέρματα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 25’ με κεφαλιά του Κουράκη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με πλασέ του Ζαφείρη στο 55’. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν ξανά το προβάδισμα με πέναλτι του Κουράκη στο 48’, όμως ο Ηρόδοτος έκανε το 2 – 2 με πλασέ του Ατσαλή στο 65’ και πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του Καλομοίρη στο 80’. Το σκορ έκλεισε στο 90’ με αυτογκόλ του Μαγάκη.

Καραΐσκος: «Για όλους και ..όλα»

8/11/10
Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στον Κρουσσώνα έπειτα από πέντε μήνες και όπως τόνισε πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα πρόσθεσε λέγοντας ότι «θεωρώ πως όλες οι ομάδες είναι περίπου ισάξιες. Δεν με πείθει η Επισκοπή και θεωρώ ότι μαζί με ΠΟΑ, Γιούχτα και Ρούβα θα διεκδικήσουν την άνοδο».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Καραΐσκου στον Athletic Radio 104,2

Για τον ΠΑΟΚ: «Είχα καλές εντυπώσεις από την πρώτη θητεία μου στον Κρουσσώνα και είναι μια ομάδα που την συμπαθώ. Πάντα είναι δύσκολο για έναν προπονητή όταν αναλαμβάνει μια ομάδα στα μέσα της περιόδου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα με άριστη φυσική κατάσταση και λόγω κάποιων τραυματισμών η ομάδα έμεινε πίσω. Έφτασε ο ΠΑΟΚ να είναι στην θέση που βρίσκεται τώρα μετά από όλα αυτά τα λάθη που έγιναν μέσα στα παιχνίδια».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Οι νίκες είναι που φέρνουν την καλή ψυχολογία. Όταν κερδίζεις, είναι όλα καλά. Ο Κρουσσώνας είχε ένα πρόβλημα. Διαθέτει έναν καλό παίκτη όπως είναι ο Κουράκης. Αλλά αυτός δεν είναι θεός. Φτάσαμε στο σημείο να κερδίζει ο ΠΑΟΚ μόνο όταν πετύχαινε γκολ ο Κουράκης. Νομίζω ότι ο Κρουσσώνας για να ορθοποδήσει θα πρέπει να σκοράρουν και άλλοι παίκτες και ο ΠΑΟΚ διαθέτει αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: «Στόχος μου είναι να βρεθεί γρήγορα η ομάδα σε καλή βαθμολογική θέση και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος κάπου «κρύωσε» βλέποντας τις συνεχόμενες ήττες και θέλουμε να τον γυρίσουμε στο γήπεδο. Το να λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα, είναι ακόμα νωρίς για να ειπωθεί κάτι τέτοιο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Μέχρι στιγμής, βλέπω ότι στο πρωτάθλημα όλες είναι περίπου ισάξιες. Οι δύο ομάδες που δεν δείχνουν να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο είναι ο Πανακρωτηριακός και ο Αετός Ανωγείων. Θα γίνονται δύσκολα ματς και θα παίξει ρόλο η έδρα. Και ο Πατούχας που είναι χαμηλά δεν είναι για να βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Όσο για την κορυφή, δεν με πείθει η κορυφή. Για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να δουλεύεις δύο ή τρία χρόνια. Πιστεύω ότι ο Ρούβας, ο Γιούχτας και ο ΠΟΑ βρίσκονται μέσα στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Πιστεύω ότι το περιφερειακό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κρήτη και ο κόσμος το αγαπάει».

Για την πρόταση του Πατούχα: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πατούχα όμως το γεγονός ότι είναι μακριά και τα πολλά χιλιόμετρα με έκαναν να μην δεχτώ την πρόταση. Περισσότερο θα έκανα προπόνηση μέσα στο αυτοκίνητο παρά στο γήπεδο».

Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι ξανά ο συμπαθητικός Εργοτέλης. Μην ακούω για Ευρώπη και τέτοια. Θα τερματίσει πάλι, λίγο πάνω από τις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Δεν θα κινδυνεύσει αλλά θα τερματίσει εύκολα πάνω από αυτές τις θέσεις. Ο Εργοτέλης θέλει αγώνα για να κάνει το κάτι παραπάνω στην Σούπερ Λίγκα. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα με αυτόν τον κόσμο που έχει».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα της Κρήτης. Βλέπεις, ο κόσμος συζητάει μόνο για τον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι θα βγει στην Σούπερ Λίγκα. Ο Αναστόπουλος ξέρει την κατηγορία, παίρνει άνετα τους τρεις βαθμούς. Αυτό που έχει πετύχει στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα είναι ότι δεν δέχεται εύκολα γκολ και ειδικά εκτός έδρας.

Για την Χερσόνησο: «Το οικονομικό παίζει μεγάλο ρόλο στις ομάδες της Γ΄ Εθνικής. Θεωρώ ότι η πιο εύκολη κατηγορία είναι αυτή γιατί όταν έχεις μια ομάδα με νεαρούς παίκτες τότε εύκολα κάνεις το κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι η Χερσόνησος θα σωθεί άνετα».

Για τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών: «Όλοι οι παράγοντες κάνουν τους προπονητές και απορώ γιατί τους παίρνουν κιόλας; Δυστυχώς, έτσι συμβαίνουν τα πράγματα στην Ελλάδα και δεν λειτουργεί τίποτα. Γιατί δεν παίρνουν έναν γυμναστή να τον βάζουν στον πάγκο και εκείνοι να κάνουν τους προπονητές;»
ΠΗΓΗ:athleticradio.gr


Επιστροφή Καραϊσκου

Η αποχώρηση του Μανώλη Παπαματθαιάκη και του βοηθού του Γιώργου Βελανδάκη από τη τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Κρουσσώνα οδήγησε τη διοίκηση της ομάδας στην αναζήτηση άμεσης λύσης. 

Πληροφορίες της σελίδας μας αναφέρουν ότι η λύση ακούει στο όνομα Βασίλης Καραϊσκος και αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται σε λίγη ώρα στο Κρουσσώνα και θα κάνει τη πρώτη προπόνηση με το ΠΑΟΚ. 
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ επαναλαμβάνει τις περσινές της αποφάσεις,όπου το Δημήτρη Βολανάκη αντικατέστησε πάλι ο Βασίλης Καραϊσκος μετά από ένα προβληματικό ξεκίνημα και οδήγησε την ομάδα στη πρώτη εξάδα  της βαθμολογίας.
Σήμερα ο Βασίλης Καραϊσκος Βρέθηκε στο Κρουσσώνα και παρακολούθησε τη προπόνηση της ομάδας.Κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα αναλάβει και επίσημα τη τεχνική ηγεσία και θα γίνει η σχετική ανακοίνωση. 
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 4 βαθμούς (έχει -2 από πέρυσι) και μετράει ήδη σε έξι αγώνες τέσσερις ήττες .
2 ΝΟΕ 2010

Παρελθόν ο Παπαματθαιάκης από τον ΠΑΟΚ!


Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Μανώλης Παπαματθαιάκης. Μέχρι την Τετάρτη κλείνει ο αντικατάστης του.

2 11 10
Το κλίμα για τον 39χρονο τεχνικό ήταν “βαρύ” από την έναρξη της περιόδου λόγω των κακών αποτελεσμάτων που είχαν οι Κρουσσανιώτες. Και μπορεί οι δύο σερί νίκες επί των Πανακρωτηριακού, Ακρίτα να βελτίωσαν τα πράγματα ωστόσο η ήττα από τον ΠΟΑ ήταν αρκετή για να επιφέρει το διαζύγιο.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Γιάννη Πρικάκη όπου και αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους με την διοίκηση του συλλόγου να βγάζει ευχαριστήρια ανακοίνωση για τις υπηρεσίες του έμπειρου προπονητή.

Ήδη, πάντως στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να χάσουν χρόνο και άμεσα ξεκινούν οι επαφές για την εύρεση του αντικαταστάτη του ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα με τον κατάλληλο τρόπο μέσα στην 15νθημερη διακοπή που ακολουθεί.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες στόχος της διοίκησης είναι να πάει σε δοκιμασμένη λύση για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.
By:athleticradio.gr

ΠΑΟΚ-ΠΟΑ 0-1

31 10 10
“Επαγγελματική” νίκη για τον Ατσαλένιο, που νίκησε με 1-0 στον Κρουσώνα τον ΠΑΟΚ.
Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 82 ο Σεραφειμίδης.
Διαιτητής ήταν ο Κρασαγάκης.
ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Μπινιχάκης, Μαρκάκης (66’ Μαμουλάκης), Μακαντουνάκης, Οικονόμου, Σταθόγλου, Θεοδωράκης (53’ Ρηγάκης), Πουλάκης, Καρβελάς, Μπέρκης (46’ Λεμονάκης), Κουράκης.
ΠΟΑ: Σινάνης, Καπετανάκης, Λεπιδάκης, Πετράκης, Ανυφαντάκης, Πολεμαρχάκης, Φραγκιαδάκης (64’ Σεραφημίδης), Χατζηανδρέου, Καστελλιανάκης (72’ Κατσούλης), Συσκάκης (90’ Μπαζιαριεριτάκης), Χαλκιαδάκης.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


Ακρίτας-ΠΑΟΚ 0-1

Σπουδαίο “διπλό” πήρε ο ΠΑΟΚ στα Χανιά, επικρατώντας του τοπικού Ακρίτα με σκορ 1-0.
Το χρυσό τέρμα, που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε ο Θεοδωράκης στο 50’.
Αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Ακρίτα Μπραουδάκης στο 64’.
Ακρίτας: Μπραουδάκης, Κοκονέγκο, Κάγκλατζης (47’ Β. Θεοδωρακάτος), Κελαηδής, Τσαγκαράκης, Χαλκιαδάκης, Μάνος, Σφυρής, Σηφακάκης (72’ Σαπουνάκης), Ν. Θεοδωρακάτος (54’ Πετράκης), Παπαδημητρίου.
ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Κάβαλος, Ζαμπετάκης (85’ Μαθιουδάκης), Μακατουνάκης, Μπινιχάκης, Πουλάκης, Θεοδωράκης (83’ Μαμουλάκης), Σταθόγλου, Κουράκης, Μπέρκης (65’ Λεμονάκης), Καρβελάς.

Ακρίτας 0-1 ΠΑΟΚ


Έμφαση στην τακτική στον ΠΑΟΚ

22/10/10

Το βάρος στην τακτική έδωσε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης εν όψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ακρίτα.


Οι Κρουσσανιώτες επιστρέφουν από το ρεπό τους και βέβαια η αποστολή που έχουν δεν είναι εύκολη για το παιχνίδι των Χανίων. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει εμπιστοσύνη στο υλικό της ομάδας και βέβαια η εμφάνιση απέναντι στον Πανακρωτηριακό έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον σωστό δρόμο για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης έριξε το βάρος στον τομέα της τακτικής την Πέμπτη όπου βέβαια τα ευχάριστα νέα για τον ίδιο είχαν έρθει μέσα στην εβδομάδα. Καρβελάς, Πουλάκης προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς και μοναδικός απών είναι ο γνωστός τραυματίας Ρηγάκης.
ΠΗΓΗ:www.athleticradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου