Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Επισκοπή


Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Κώστα Κοκκινάκη στην Επισκοπή μέχρι το τέλος της σαιζόν.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πρόεδρο του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου Μιχάλη Νικολιδάκη και χρειάζεται να ολοκληρωθούν τα τυπικά από την πλευρά του ΟΦΗ ώστε να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του.

Πάντως στην Επισκοπή είναι διατεθειμένοι να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα εν όψει του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας όπου βρίσκεται και τώρα.

Πάνω στα πλαίσια αυτά, ο Χρήστος Βασιλείου βρίσκεται σε επαφή με διάφορους μεταγραφικούς στόχους και νεότερα θα υπάρχουν μετά τα Χριστούγεννα.
πηγή: athleticradio


Την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις με το Χρηστό Βασιλείου και τους συνεργάτες του να μένουν ικανοποιημένοι από την βελτίωση που παρουσιάζουν οι παίκτες τους.

Καθημερινά συνεχίζονται οι προπονήσεις χωρίς προβλήματα, μάλιστα ο Μιχάλης Φρατζεσκάκης που το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα πλέον και αυτός προπονείτε κανονικά. Η αγωνιστική απραξία της ομάδας της Επισκοπής λόγω του ρεπό της περασμένης Κυριακής αλλά και της διακοπής του πρωταθλήματος για τις αγίες μέρες των Χριστουγέννων οδήγησε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να «κλείσει» φιλικά παιχνίδια για να κρατήσει τους παίκτες σε ετοιμότητα μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Έτσι το πρώτο φιλικό θα γίνει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 16:00 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με αντίπαλο την ΠΕ Ρεθύμνου, ενώ την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα αντιμετωπίσει η Επισκοπή τον Μινώταυρο και πάλι εντός έδρας.


Ο εκ’ των αρχηγών της Επισκοπής, Στέλιος Ξυνομηλάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την μέχρι τώρα πορεία της Επισκοπής.

Για την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων της Επισκοπής.
Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. είμαστε στις πρώτες θέσεις στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και έχουμε προκριθεί στους 4 του κυπέλλου. Είμαστε μέσα και στους δυο στόχους, νομίζω ότι τα πήγαμε καλά μέχρι τώρα.

Τι περιμένεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;
Μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα με αισιοδοξία. Έχουμε δουλέψει πολύ και αναμένετε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στη διακοπή των γιορτών για να παραμείνουμε ετοιμοπόλεμοι. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος κάποιες ομάδες θα γυρίσουν επηρεασμένες από την διακοπή. Εμείς δεν θέλουμε και δεν πρέπει είμαστε μέσα σε αυτές αν θέλουμε να πάμε ψηλά.

Ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός;
Ο στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή, είναι η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως είναι εφικτός, έχουμε καλή ομάδα, παρόλο που δεν έχουμε παίξει ακόμα όπως μπορούμε. Και μην ξεχνάμε ότι έχουμε την υποδομή και στους υπολοίπους τομείς που χρειάζεται μια ομάδα για να παίξει σε παραπάνω κατηγορία. Προσωπικά πιστεύω πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά για εμάς.

Ποιες είναι οι εκτιμήσεις σου για τον τίτλο αλλά και για της ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό;
Η ομάδα μας μαζί με τον Ρούβα και τον ΠΟΑ κάποια στιγμή θα ξεχωρίσουν από τις υπόλοιπες. Εύχομαι να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας και να τερματίσουμε εμείς πρώτοι. Στην μάχη της ουράς, και εκεί θα είναι δύσκολο, δείχνουν πιο αδύναμες προς το παρόν οι ομάδες του Πανακρωτηριακού και του Αετού, αλλά δεν ξέρουμε τι θα κάνουν με μεταγραφές, και αυτές οι δυο αλλά και οι υπόλοιπες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη κάτι. Είναι νωρίς και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.


Ο  Χρήστος Βασιλείου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον αγώνα με το Πατούχα,για την ομάδα του αλά και για το φετινό πρωτάθλημα.


 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο στη Βιάννο, όμως σημασία έχει ότι είμαστε πρώτοι. Στην Επισκοπή έχουν αλλάξει πολλά και ειδικά προς το καλύτερο. Διαθέτουμε ένα γήπεδο – στολίδι και υπάρχει πολύ καλή οργάνωση, που θα την ζήλευε κάθε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας. Βαδίζουμε σε άλλα μονοπάτια και κάνουμε μια προσπάθεια να την οδηγήσουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Για το περιφερειακό πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι ο Ρούβας, οι Ασίτες, ο ΠΟΑ, ο Γιούχτας και μαζί με εμάς θα διεκδικήσουμε τον τίτλο. Όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να διατηρήσουμε την ομάδα στην πρώτη θέση».


Έξω ο Φραντζεσκάκης, αμφίβολος ο Πετράκης

Χωρίς τον Φραντζεσκάκη που συμπλήρωσε κάρτες θα παραταχθεί η Επισκοπή κόντρα στον Πανακρωτηριακό.Αμφίβολος ο Πετράκης.


Ο έμπειρος αμυντικός μέσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Πατούχα και κατά συνέπεια δεν υπολογίζεται από τον Χρήστο Βασιλείου για την αναμέτρηση με την Χανιώτικη ομάδα.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Αγρινιώτη τεχνικό αφορά την παρουσία του Μανώλη Πετράκη. Ο δυναμικός αμυντικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση με τις Ασίτες και προς το παρόν κρίνεται αμφίβολος για να αγωνιστεί.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον ΠατούχαΣτο μεταξύ, η διοίκηση της Επισκοπής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Πατούχα για την φιλοξενία αλλά και για την φροντίδα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που τραυματίστηκαν στην Βιάννο.


Στο 1-1 έμεινε το παιχνίδι του Πατούχα με την Επισκοπή, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να πάρουν τον έναν πόντο στο τέλος.
Το 0-1 έγινε από τον Αντιασβίλι στο 9, για να ισοφαρίσει στο 75 ο Παπαδημητρίου.
ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Χωματάς, Καρτσώνης (72’ Μπιτσακάκης), Καραταράκης, Σουργιάς, Δ. Λουλάκης, Νικολάρας (82’ Ελ. Λουλάκης), Καραντινάκης, Κουνενάκης (53’ Σαπαλίδης), Τσαγκαράκης, Παπαδημητρίου, Μπελίτσας.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Κελαηδής, Καψαλάκης, Σιόρε (75’ Μουλίτσας), Β. Κατσαμάς, Μανταδάκης, Φραντζεσκάκης, Χαράτσης (73’ Μ. Κατσαμάς), Μιχελακάκης, Βελονάκης (54’ Καραβιώτης), Καρίμπας, Αντιασβίλι.


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με θέληση για επιστροφή στις νίκες συνεχίζεται η προετοιμασία της Επισκοπής εν όψει της αναμέτρησης με τον Πατούχα.

Η ισοπαλία με τις Ασίτες ήταν ένα αποτέλεσμα που ούτε ικανοποίησε αλλά ούτε και θεωρείται κακό για την Επισκοπή, η οποία βέβαια θέλει να επιστρέψει στις νίκες, στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πατούχα. Ο τεχνικος της ομάδας του Ρεθύμνου, Χρήστος Βασιλείου για τον αγώνα κόντρα στον Πατούχα στην Βιάννο, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Νικολάου, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τις Ασίτες, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Πετράκη. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Καψαλάκης ο οποίος εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής που του έιχε επιβληθεί λόγω καρτών στο ματς με τις Ασίτες

Η Επισκοπή για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών της οι οποίοι οργανώνουν εκδρομή για το παιχνίδι κόντρα στον Πατούχα.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων Επισκοπής διοργανώνει εκδρομή στην Βιάννο για τον εκτός έδρας αγώνα της με τον Πατούχα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 15:00.Tο Λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί στις 11:15 από το γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» και θα πραγματοποιήσει στάση στο γήπεδο Μισιρίων στις 11:45 για του φίλους της ομάδας από το Ρέθυμνο που θέλουν να ακολουθήσουν την εκδρομή. ‘Όσοι από τους φίλους ενδιαφερονται για συμμετοχή μπορούν να ενημερωθούν από το επίσημο site της ομάδας  στο www.aoepiskopis.gr


Το ντέρμπι της αγωνιστικής, δεν είχε σκορ, αφού Ασίτες και Επισκοπή αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

«Το μη χείρον βέλτιστον» H EΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΙΤΕΣ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ… ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ 0-0
Mια χαρά αποτέλεσμα αποδείχθηκε το τελικό 0-0 με το οποίο έληξε το ντέρμπι των Ασιτών τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για την Επισκοπή αφού και οι δύο ομάδες μετρούσαν κέρδη μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι, η πρωτοπόρος Επισκοπή πήρε ένα πόντο σε μια δύσκολη έδρα κι έτσι διατηρήθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Ασίτες ναι μεν υποχώρησαν στην τρίτη θέση, ωστόσο κράτησαν το αήττητο σερί τους - που παρεπιπτώντος έφτασε πλέον τα 30 ματς και συνάμα πήραν βαθμό από ένα ντέρμπι στο οποίο παρατάχθηκαν με πολλές βασικές απουσίες.

Το παιχνίδι είχε τα περισσότερα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπι, με το πάθος και τη δύναμη να είναι αυτά που κυριάρχησαν. Οι λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες σίγουρα δεν ικανοποίησαν το φιλοθεάμον κοινό, ωστόσο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κι όπως φάνηκε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι δύο μονομάχοι είχαν ως πρώτο μέλημα να μην δεχτούν γκολ και όχι να πετύχουν. Στο 7’ μετά από λάθος του Λεκάκη, ο Χαρατσής έκλεψε τη μπάλα, όμως μόνος προς του Ζαχαριουδάκη, πλάσαρε άψυχα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο πορτιέρο των Ασιτών. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη φορά στο 22’ χάνοντας διπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστή και στις δύο περιπτώσεις το Γιώργο Σταυρακάκη. Ο έμπειρος επιθετικός αφού είδε αρχικά τους αμυντικούς της Επισκοπής να διώχνουν σε κόρνερ το κοντινό πλασέ που επιχείρησε, στην εξέλιξη της φάσης, πήρε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση του Μανιαδάκη, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι της Ρεθεμνιώτικης ομάδας.

Στο 40’ η Επισκοπή λίγο έλλειψε να ανοίξει το σκορ όμως οι Μιχελακάκης, Αντιασβίλι και Καραβιώτης δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν φάσεις μπροστά στην εστία των Ασιτών τόσο στο 54’ όσο και στο 66’, χωρίς ωστόσο να γευτούν το νέκταρ κάποιου γκολ. Στόχο δεν βρήκε ούτε η κεφαλιά του Πετράκη στο 75’ έπειτα από ένα φάουλ που εκτέλεσε από πλάγια θέση ο Φραντζεσκάκης, στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού στο 83’ αποβλήθηκε ο Γιώργος Ρουμπάκης των Ασιτών και στο 89’ τον ακολούθησε από την Ρεθυμνιώτικη ομάδα ο Νικολάου.

Καλή η διαιτησία του Μπινιχάκη.

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ., Κοζορώνης, Μανιαδάκης, Τσερεβελάκης (90+ Ιατράκης Γ.), Ρουμπάκης Εμ., Χούτρης, Λεκάκης, Ποτηράκης (85’ Αποστολάκης Γ.), Δασκαλάκης (59’ Σουλτάτος), Σταυρακάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ:  Κελαϊδής, Σιόρε, (85’ Βελονάκης), Μανταδάκης Κ., Κατσαμάς, Πετράκης, Φραντζεσκάκης, Χαράτσης (76’ Κατσαμάς Μ.), Καραβιώτης (63’ Νικολάου), Μιχελακάκης, Καρύμπας, Αντιασβίλι.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αντώνης Καλογεράκης: “Αλλους στόχους, όχι τον τίτλο”

Σαφώς για τους φετινούς στόχους των Ασιτών, ήταν ο Αντώνης Καλογεράκης που τόνισε ξανά πως η ομάδα του δεν αποσκοπεί στην διεκδίκηση του τίτλου, αλλά στο να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να “βγάλει” παίκτες από τα σπλάχνα της. Παράλληλα, ο νεαρός τεχνικός χαρακτήρισε επιτυχία το γεγονός πως οι Ασίτες αν και νεοφώτιστες, μπορούν να κοιτούν στα μάτια τους διεκδικητές του τίτλου, ενώ έδειξε ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς όπως είπε, η ομάδα του αγωνίστηκε με 3 βασικές απουσίες με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην έχει ικανές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο.

“Ευχαριστώ και συγχαίρω τις Ασίτες για τη φιλοξενία της και υπόσχομαι να ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Οσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, όμως στην επανάληψη κυριαρχήσαμε ολοκληρωτικά. Αν όμως δεν βάλεις γκολ, δεν γίνεται να νικήσεις κι έτσι απλά πήραμε την ισοπαλία. Καλός κι ο ένας βαθμός αφού μας κρατάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και όλες οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο είναι δυνατές και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Το καλό είναι πως οι παίκτες μου τα δίνουν όλα σε κάθε ματς προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα”, δήλωσε ο προπονητής της Επισκοπής Χρήστος Βασιλείου.



ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δεν ξέρουμε αν το έκανε για να αποφύγει το… κακό μάτι, αλλά η εμφάνιση του Μανώλη Ρουμπάκη με ένα γαλάζιο παπούτσι και ένα κόκκινο, σίγουρα έκανε εντύπωση.
Δείτε το Video
asites 0-0 episkopi
Ανέβηκε απο 10osomilos.

Με την παρουσία των φιλάθλων της θα ταξιδέψει η Επισκοπή στις Ασίτες για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής.



Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας θα προσπαθήσουν να “αποδράσουν” από την απόρθητη έδρα των γηπεδούχων προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και δίχως συγκάτοικο. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Χρήστου Βασιλείου δεν θα είναι μόνοι τους αφού θα βρεθεί στις Ασίτες αρκετός κόσμος.

Όπως, ανακοίνωσε η Επισκοπή, διοργανώνεται εκδρομή που θα ξεκινήσει από το “Θόδωρος Βαρδινογιάννης” με προορισμό τις Ασίτες.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χρήστος Βασιλείου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γιακουμάκη, Σουμπασάκη και Κυριτσιμπασάκη ενώ θα μείνει εκτός και ο τιμωρημένος Καψαλάκης που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.


Μετά από 20 ημέρες επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση στον Κρητικό όμιλο της Δ’ Εθνικής με την διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής.Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, πάντως να δούμε πως θα παρουσιαστούν οι 12 ομάδες μετά από αυτή την μακράς διάρκειας διακοπή των 20 ημερών και ποιες θα εμφανιστούν περισσότερο και ποιες λιγότερο επηρεασμένες.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στις Ασίτες, όπου η ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη, θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Επισκοπή. Οι νεοφώτιστες Ασίτες μετά από 7 αγωνιστικές παραμένουν αήττητες, βρισκόμενες στην 2η θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες και τρεις ισοπαλίες.Είναι η ομάδα που έχει κλέψει τις  εντυπώσεις στις πρώτες επτά αγωνιστικές και έχει κερδίσει φίλους. Έχει καλό ρόστερ, δέχεται δύσκολα γκολ (διαθέτει τη καλύτερη άμυνα με 3 γκολ παθητικό), παίζει χωρίς άγχος και με άγνοια κινδύνου και παίρνει αυτό που θέλει. Μη ξεχνάμε ότι οι Ασίτες έχουν ξεχάσει τι θα πει ήττα στο πρωτάθλημα αφού διανύουν αυτή τη στιγμή το 13ο αήττητο μήνα τους.
Από την άλλη η Επισκοπή μετράει 6 σερί νίκες και έδειξε στα φιλικά που έδωσε μέσα στην διακοπή να συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πάντως, η Κυριακάτικη αναμέτρηση αποτελεί ένα δυνατό τεστ εκτός Ρεθύμνου για την Επισκοπή, μετά από αυτό της πρεμιέρας στις Αρχάνες όπου γνώρισε τη μοναδική της ήττα. Μετά από 6 αγώνες η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου, θα κληθεί να επιβεβαιώσει την καλή της κατάσταση στο ντέρμπι κορυφής με τις Ασίτες.
Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν στις Ασίτες στο ντέρμπι κορυφής που θα διευθύνει ο Λασιθιώτης Γιάννης Μπινιχάκης.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα του ομίλου





















Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έπαιξε η Επισκοπή επωφελουμένη την διακοπή του πρωταθλήματος για δεύτερη εβδομάδα. Αντίπαλος ήταν η ομάδα του Πανακρωτηριακού η οποία αγωνίζεται και αυτή στο 10 όμιλο της Δ’ εθνικής κατηγορίας. Ο Χρήστος Βασιλείου σίγουρα πριν την έναρξη του ματς έκανε σκέψεις να «προβάρει» 11αδα εν όψη του εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τους Ασίτες. Όμως η παίκτες της Επισκοπής μπήκαν με μεγάλη «φόρα» στο παιχνίδι, κάνοντας το από «τεστ ντέρμπι» σε «διαδικαστικό φιλικό» αφού μόλις στο 6’ το σκορ ήταν 3-0 και στο 19’ 5-0.

Έχοντας ως πρώτο «βιολί» για ένα ακόμα παιχνίδι το Κώστα Μιχελακάκη που πέτυχε 3 τέρματα, ενώ είχε συμμετοχή σε ένα ακόμα. Από εκεί και πέρα ο τεχνικός της ομάδας μας έδωσε αρκετό χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στον πάγκο. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Σουμπασάκης, Γιακουμάκης, Μαραγκουδάκης και Κυριτσιμπασάκης.
Φάσεις και γκολ:
2’
Μόλις στην πρώτη φάση του παιχνιδιού με έξυπνο πλασέ ο Μιχελακάκης ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας, 1-0.
3’ «Κλέψιμο» του Μιχελακάκη μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς με πλασέ θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της Επισκοπής, 2-0.
6’ Σουτ από το Μιχελακάκη η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αντιασβίλι θα πετύχει το 3-0.
15’ Ο Καρύμπας θα βρει τον Μιχελακάκη μέσα στην περιοχή και ο νεαρός θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0 κάνοντας χατ τρικ..
19’ Καταπληκτική μπαλιά του Καρύμπα πίσω από την σέντρα, θα βρει τον Χαρατσή μόνο του στην επίθεση που δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 5-0.
50’ Ο Λιονάκης αποφεύγει ωραία δυο αντιπάλους και θα σουτάρει δυνατά αλλά ο Βογιατζιδάκης θα πέσει και θα μπλοκάρι.
52’ Ο Νικολάου θα μπει στην περιοχή αλλά πριν σουτάρει θα ανατραπεί από τον τερματοφύλακα Μουστάκα, με την διαιτητή Βοσκάκη να δείχνει αμέσως την «άσπρη βούλα». Ο Φρατζεσκάκης αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά θα νικηθεί από τον πορτιέρο ντου Πανακρωτηριακού.
67’ Σέντρα από αριστερά με τον Λιονάκη για τους φιλοξενούμενους στην καρδιά της άμυνας της Επισκοπής, εκεί θα βρεθεί ο Περάκης που θα πλασάρει εύστοχα για μειώνοντας σε 5-1.
71’ Δυνατό σουτ του Βελονάκη θα φύγει λίγο έξω από την εστία.
76’ Με κοντινό σουτ του Ψαράκη οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 5-2.
Επισκοπή (Βασιλείου): Ο. Κελαιδής (46’ Βογιατζιδάκης) (70’ Α’ Κελαιδής), Β. Κατσαμάς  (50’ Ξυνομηλάκης), Πετράκης, Σιόρε  (53’ Καψαλάκης),  Μανταδάκης (53’ Αλεξάκης), Καραβιώτης (46’ Μ. Κατσαμάς), Φρατζεσκάκης (53’ Μουλίτσας),  Καρύμπας (67’ Παλιουδάκης), Χαρατσής (22’ Βελονάκης), Αντιασβίλι (46’ Νικολάου), Μιχελακάκης (65’ Γασπαράκης).
Πανακρωτηριακός(Πηγουνάκης): Μουστάκας, Αδαμόπουλος, Περάκης, Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης, Λιονάκης, Δαμανάκης, Παπαδομανωλάκης, Ράπτης, Μαυριγιαννάκης, Μιχαήλ. Έπαιξαν ακόμα: Τσικοβάνι, Λουκόπουλος, Πατελάκης, Τομαδάκης, Νικολαίδης, Κλάδος, Ψαράκης, Παπαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου