Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ρέθυμνο Π.Ε


ΠΟΑ - Ρέθυμνο 2-0 (VIDEO)



poa 2-0 rethimno

Ανέβηκε από 10osomilos. 5/12 2010




Π.Ε.ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΑΚΡΙΤΑΣ 1 – 0 :

Χρυσή αλλαγή ο Αστρινάκης

28 11 2010

Το γκολ του Μαξιμου Αστρινάκη στο 94’ επέτρεψε στην Π.Ε.Ρεθύμνου να επιστρέψει με νίκη μετά από ένα μήνα αποχής στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο 28χρονος επιθετικός που είχε μπει αλλαγή στο 75’ πρόφτασε στο σύντομο χρονικό διάστημα που υπολείπονταν να αφήσει το στίγμα του στο παιχνίδι σκοράροντας το μοναδικό τέρμα που έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Η Π.Ε.Ρεθύμνου έφτασε έτσι τους 11 πόντους και απέκτησε άνεση ενόψει της συνέχειας, ενώ ο Ακρίτας εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση έχοντας 6 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος χάνοντας ευκαιρίες με τον Κουρνιανό στο 15’ και 25’, ενώ ο Ακρίτας απείλησε με τους Ορφανό στο 30’ και Μ. Πετράκη στο 45’ με τον Κιοσσέ να είναι σε ετοιμότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακρίτας ήταν καλύτερος ωστόσο υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Στο 80’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ματαραγκάσι, ενώ ο Καραδάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 92’ για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι στην τελευταία φάση του παιχνιδιού μετά από βαθιά μπαλιά του Τσακάλη ο Αστρινάκης εκμεταλλεύτηκε αναστάτωση στην περιοχή και με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Π.Ε.ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Κιοσσές, Κασσέλας, Κωστόπουλος, Τσακάλης, Μαραιθιανός, Μικρόπουλος (46’ Τζιλιγκάκης), Χνάρης (46’ Ματαραγκάσι), Μουρτζανός, Μανωλακάκης (75’ Αστρινάκης), Μιχελιδάκης, Κουρνιανός.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Συγγελάκης, Μάνος, Κακλατζής, Ροζάκης, Κονονένγκο, Τζαγκαράκης, Θεοδωρακάτος Ν., Πετράκης Μ. (61’ Παπαδημητρίου), Σφυρής, Ορφανός (61’ Καραδάκης), Πετράκης Π..

Hττα για το Ρέθυμνο με το «Αγγλικό» 4-3 απο την Επισκοπή


11/11/10

Το παιχνίδι ήταν βραδινό (6.30) και έγινε στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής. Ήταν ένα χορταστικό σε γκολ και φάσεις και από της δυο ομάδες το οποίο άφησε ικανοποιημένους του 50 περίπου φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Πρωταγωνιστής για ένα ακόμα παιχνίδι ο Κώστας Μιχελακάκης που πέτυχε 3 γκολ ενώ το τέταρτο τέρμα για τους νικητές πέτυχε ο Μιχάλης Φρατζεσκάκης με πέναλτι.
Φάσεις και γκολ:
10’
Σέντρα του Χαρατσή από δεξιά, ο Μιχελακάκης θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Παπαδάκη, 1-0.
13’ Καλή πάσα από τον Μουρτζανό στο Κασσέλα και αυτός από κοντά με πλασέ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα, 1-1.
34’ Μπαλιά «συστημένη» του Καρύμπα στο Μιχελακάκη με πλασε κάνει το 2-1.
63’ Σέντρα, σουτ Μανωλακάκη από αριστερά θα «κρεμάσει» τον Ο. Κελαϊδή 2-2.
69’ Ο Μιχελιδάκης θα ξεπεράσει τον αντίπαλο του έξω από την περιοχή της Επισκοπής και με σουτ θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα της Σοχώρας με 2-3.
71’ Ο Χαρατσή θα κερδίσει πεναλτι στο σκληρό μαρκάρισμα του Τσιλιγκάκη, το εκτελεί ο Φρατζεσκάκης εύστοχα, 3-3.
72’ Πάσα του Μιχελακάκη στον Βελονάκη αλλά το πλασέ του νεαρού επιθετικού θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι.
75’ Φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της ΠΕ Ρεθύμνου με συνεχόμενα κοντινά σουτ από του παίκτες της Επισκοπής να σταματάνε στα σώματα των αμυντικών και στον τερματοφύλακα Γαρτζολάκη αλλά το πλασέ από τον Μιχελακάκη ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 4-3.
Επισκοπή (Χ. Βασιλείου): Ο. Κελαιδής (80’ Α’ Κελαιδής), Β. Κατσαμάς (75’ Ξυνομηλάκης), Πετράκης, Σιόρε (65’ Καψαλάκης), Μανταδάκης,(83’Κυριτσιμπασάκης), Καραβιώτης (54’ Νικολάου), Φρατζεσκάκης, Καρύμπας(62’ Μ. Κατσαμάς), Χαρατσής (69’ Μουλίτσας), Αντιασβίλι (56’ Βελονάκης), Μιχελακάκης (81’ Αλεξάκης).
ΠΕ Ρεθύμνου (Η. Ασπρομάτης – Γ. Λυρώνης: Παπαδάκης (46’ Γαρτζολάκης), Κωστόπουλος (55’ Μαραθιανός), Τσιλιγκάκης, Δελήμπασης, Μπάρκας (50’ Α. Σπανουδάκης), Μουρτζανός, Μικρόπουλος (46’ Μιχελιδάκης), Χνάρης (50’ Μπαρκάτσας), Κασσέλας (55’ Μανωλακάκης), Κουρνιανός (55’ Ματαραγκάσι), Αστρινάκης (55’ Μ. Σπανουδάκης).
*Για την Επισκοπή έχει προγραμματιστεί ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα το οποίο θα είναι και το τελευταίο αφού από την επόμενη Κυριακή 21/11 έχουμε και πάλι πρωτάθλημα. Την Κυριακή λοιπόν στις 4.00 το απόγευμα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» η ομάδα του Βασιλείου θα υποδεχθεί τον Πανακρωτηριακό. Κάτι αντίστοιχο αναμένετε να γίνει και με την ΠΕ Ρεθύμνου με του Ασπρομάτη-Λυρώνη να βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για ένα παίξει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι και η ομάδα της Σοχώρας.

Φιλική τεσσάρα

Με πρωταγωνιστές τους Βλόνταρτσικ και Μανούσο, ο ΟΦΗ κέρδισε 4-0 το Ρέθυμνο “ξεμουδιάζοντας” εν όψει Δόξα Δράμας.



Με 4-0 ηττήθηκε το Ρέθυμνο από τον ΟΦΗ σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε σήμερα (3.30) στο Βαρδινογιάννειο προπονητικό κέντρο! O OΦΗ αγωνίστηκε κυρίως με παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
 Μετά από πολύ καιρό αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Κασμερίδης, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και σίγουρα η παρουσία του είναι σημαντική, από τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας είναι τραυματίας. Επίσης, στο φιλικό αγωνίστηκε και ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του Αναστόπουλου στο επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, εκεί που έχει δηλωθεί να απουσιάσει λόγω καρτών ο Μανόλης Μονιάκης.
Η ομάδα του Ρεθύμνου δεν μπόρεσε να αντισταθεί και η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου κέρδισε εύκολα,αλλά τα κέρδη ήταν πολλά για τους φιλοξενούμενους που τους χωρίζουν δυό κατηγορίες απ΄την ομάδα του Ηρακλείου.
Οι προπονητές του Ρεθύμνου  Ηλίας Ασπρομάτης και Γ.Λυρώνης έδωσαν την ευκαιρία σε 19 παίκτες να αγωνιστούν εναντίον του ΟΦΗ και τα συμπεράσματα τους είναι θετικά. Στο 35’ τραυματίστηκε ο Κλαψινός και αντικαταστάθηκε.
Η εξέλιξη του φιλικού

ΟΦΗ - Π.Ε Ρεθύμνου 4-0 

13΄Χαμένο πέναλτι από τον Μανούσο.Ο τερματοφύλακας του Ρεθύμνου Κιοσσές απόκρουσε την μπάλα.Το πέναλτι κέρδισε ο Βλόντασρτσικ.

32΄ 1-0 Σέντρα Πίτσου κεφαλιά Βλόνταρτσικ

40΄Σουτ Βλόνταρτσικ άουτ
  • Τέλος πρώτου ημιχρόνου 1-0
51΄ 2-0 Κεφαλιά Χαριτωνίδη πάλι μετά από σέντρα Πίτσου

62΄ 3-0 Δεύτερο γκολ από τον Βλόνταρτσικ στο ματς μετά από υπέροχο τακουνάκι του Μανούσου

65΄ 4-0 Με βολίδα του Μανούσου που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ έξω από την περιοχή

Τέλος αγώνα με σκορ 4-0.
  • Εύκολη φιλική νίκη για τον ΟΦΗ με σκορ 4-0 που φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ του Βλόνταρτσικ και ένα από Χαριτωνίδη και Μανούσο.
Συνθέσεις :

ΟΦΗ (Αναστόπουλος) : Ξενοδόχοφ (46΄Κασμερίδης) , Ψωμάς (46’ Χαριτωνίδης), Μπερτίν (46΄Ζορμπάς),Πίτσος (63’ Ζαχαράκης ) ,Κιάσσος (46΄Μονιάκης), Κατσικογιάννης , Βερόν(80΄ Σκουτέλης), Λιαπάκης , Μανούσος, Σοϊλέδης (67΄Κοκκινάκης ),Βλόνταρτσικ

Π.Ε.Ρεθύμνου ( Ηλ.Ασπρομάτης, Γ.Λυρώνης):
Κιοσσές(80΄Παπαδάκης) ,Τσικαλάς (46΄Μπαρκάτσας),Μαραθιανός,Μιχελιδάκης(80΄Σπανουδάκης Μ.), Κλαψινός(35΄λ.τ Μπάρκας),Σαριδάκης(80΄Κωστόπουλος) ,Μανταραγκάτσι, (46΄Κουνδουράκης) ,Χνάρης(75΄Σπανουδάκης Α.), Τσιλιγκάκης,Μουρτζανός(75΄Δελήμπασης),Μανωλακάκης

Πανακρωτηριακός-Ρέθυμνο 1-2

Ήταν η μέρα του …Κιοσσέ
Νίκη που τη φέρνει στη μέση της βαθμολογίας του 10ου ομίλου σημείωσε χθες εκτός έδρας με 2 – 1 απέναντι στον Πανακρωτηριακό η Π.Ε.Ρεθύμνου. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο γι’ αυτούς τρίποντο, ενώ η ομάδα του Ακρωτηρίου δικαιούνταν κάτι περισσότερο βάσει της εικόνας που παρουσίασε η αναμέτρηση. Πρωταγωντιστής των νικητών ήταν ο Κιοσσές που με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το σκορ. Η Π.Ε.Ρεθύμνου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 26’ με σουτ του Μικρόπουλου έξω από την περιοχή.

Νωρίτερα στο 15’ ο Λιονάκης είχε σουτάρει σχεδόν τετ α τετ με τον Κιοσσέ άουτ ενώ στο 43’ ο Παπαδομανωλάκης σούταρε αλλά ο Κιοσσές έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 51’ μετά από διπλή προσπάθεια του Αδαμόπουλου.

Στο 60’ από κόρνερ του Μουρτζανού και ολιγωρία των αμυντικών ο Αστρινάκης εξ’ επαφής σούταρε πάνω από το δοκάρι ενώ στο 64’ ο Πανακρωτηριακός ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Τσικαλά σε σουτ του Μιχαλακόπουλου.

Ο Κιοσσές στο 72’ απέκρουσε το σουτ του Λιονάκη και στο 79’ κρίθηκε ο αγώνας μετά από την σέντρα του Κουρνιανού και πλασέ του Μιχελιδάκη, κι ενώ η ομάδα των Χανίων διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ. Μεγάλη ευκαιρία για το 2 – 2 έχασε ο Παπαδομανωλάκης στο 88’ με τον Κιοσσέ να κάνει την επεμβαση του αγώνα.

Διαιτήτευσε ο κ. Γαρεφαλάκης απο το σύνδεσμο Ηρακλείου.

ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ: Τσικοβάνης, Καμίδης, Αδαμόπουλος, Περράκης, Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης, Πενταράκης (57’ Νικολαΐδης), Κριάρης (84’ Ψαράκης), Λιονάκης, Παπαδομανωλάκης, Μιχαλακόπουλος(74’Λυχνάκη)

Π.Ε.ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Κιοσσές, Κασσέλας, Τσικαλάς, Μαραθιανός, Βακάλης(59’ Σαριδάκης), Τσιλιγκάκης (56’ Κουρνιανός), Χνάρης, Μικρόπουλος, Μιχελιδάκης, Μουρτζανός, Αστρινάκης, (71’Μανωλακάκης).


Ρέθυμνο-Επισκοπή 0-1
Κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν η Επισκοπή, η οποία επικράτησε με σκορ 1-0 στην έδρα του Ρεθύμνου και πέρασε στην πρώτη θέση, αφού οι Ασίτες “γκέλαραν”.
Το χρυσό τέρμα σημείωσε ο Χαρατσής στο 63.
Ρέθυμνο: Κιοσές, Ξενικάκης (62’ Ματαραγκάτσι), Τσικαλάς, Τσακάλης, Μαραθιανός, Τσιλιγκάκης (82’ Αστρινάκης), Μικρόπουλος, Μουρτζανός, Κασέλας, Κουρνιανός (65’ Μανωλακάκης), Μιχελιδάκης.
Επισκοπή: Κελαηδής, Καψαλάκης, Σιώρας, Πετράκης, Καραβιώτης, Σουμπασάκης (12’ Αντιασβίλι), Φρατζεσκάκης, Καρίμπας (83’ Μουλίτσας), Μιχελακάκης, Νικολάου (76’ Βελονάκης), Χαρατσής.
24/10/2010


_______________________________________
Αντ. Τσακάλης: «Πιο πολύ θα μετρήσει το εγώ» Ο αρχιπιστός του περιφερειακού πρωταθλήματος εδώ και 20 χρόνια Αντ. Τσακάλης με 420 συμμετοχές εξακολουθεί να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, μίλησε στα αθλητικά «Ρεθεμνιώτικα Νέα» για το Ρεθεμνιώτικο ντέρμπι:
«Σε ένα τέτοιο τοπικό ντέρμπι εκείνο που θα μετρήσει περισσότερο είναι το εγώ της κάθε ομάδος. Η ομάδα του Ρεθύμνου δείχνει καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι, έχει ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήραμε στις Ασίτες.
Το Ρέθυμνο έχει δουλέψει πολύ καλά, ενώ έχουμε καταφέρει παρά το γεγονός ότι από τους 24 ποδοσφαιριστές του ρόστερ οι 16 είναι κάτω των 20 ετών, να «δεθούμε» σαν ομάδα και να κυνηγούμε το καλύτερο.
Η ομάδα έχει επίσης πολύ καλό προπονητικό τιμ που συνεργάζεται άψογα και με τους τρεις προπονητές να δίνουν θετικά δείγματα της δουλειάς τους που προέρχεται από τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους».


ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΟΧΩΡΑ
Ρέθυμνο και Επισκοπή προβάλλουν την Κυριακή το Ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο
Ο Γιαννουλάκης σφυρίζει το Ρεθεμνιώτικο ντέρμπι στις 3 μ.μ.
Το Ρεθεμνιώτικο ντέρμπι Ρέθυμνο-Επισκοπή ξεχωρίζει από την 6η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος την Κυριακή, τα παιχνίδια της οποίας ξεκινούν στις 3 μ.μ.
Τόσο η ομάδα της Επισκοπής όσο και η ομάδα του Ρεθύμνου προέρχονται από επιτυχίες της περασμένης αγωνιστικής με την ομάδα του Χ. Βασιλείου να κερδίζει τον ένα εκ δύο πρωτοπόρων, μέχρι τότε την ομάδα του Ρούβα με 3-2 και το Ρέθυμνο να παίρνει σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία στην έδρα της επίσης πρωτοπόρου ομάδα των Ασιτών.
Συνεπώς και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Σοχώρας με ανεβασμένη την ψυχολογία και ικανές για οποιοδήποτε αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου