Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πανακρωτηριακός


Πατούχας 1-1 Πανακρωτηριακός (video)

19 ΔΕΚ 2010

Ασύμφορη ισοπαλία στην Βιάννο

Με σκόρερ τον Σαπαλίδη, ο Πατούχας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Πανακρωτηριακό με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Και οι δυό ομάδες φωνάζουν για το διαιτητή Σταυρουλάκη που ήταν απαράδεκτος.

Η ομάδα των Χανίων διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι το 80ο λεπτό με σκόρερ τον Καβακόπουλο, αποτέλεσμα που αν έμενε θα έδινε μια μεγάλη νίκη στον Πανακρωτηριακό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την φάση του τέρματος του Καβακόπουλου υποστηρίζοντας ότι πριν τη φάση του κόρνερ που απέφερε το γκολ του Πανακρωτηριακού υπήρχε οφσάιντ. Η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος βοηθός του αγώνα υπέδειξε τη παράβαση αλλά ο διαιτητής τον αγνόησε. Συγκεκριμένα, σε σέντρα μέσα στη περιοχή του Πατούχα στο 65’ του αγώνα, ο Νικολάρας με υπερένταση απομάκρινε σε κόρνερ.Δίπλα από το παίχτη του Πατούχα υπήρχε ακάληπτος ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων αλλά, κατά το διαιτητή, δεν έκανε προσπάθεια να συμμετάσχει στη φάση άρα δεν επηρέασε την εξέλιξη. Στη συνέχεια, το καλοχτυπημένο κόρνερ εκμεταλεύτηκε ο πολύ καλός σήμερα Καβακόπουλος και με κεφαλιά “κεραυνό” μέσα στη καρδιά της άμυνας του Πατούχα έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του.
Στο 72’ άναψαν για καλά τα αίματα όταν ο Μπελίτσας μπήκε στη περιοχή των φιλοξενουμένων από δεξιά,επιχείρησε σέντρα αλλά η μπάλα σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Αδαμόπουλου. Το καταφανέστατο πέναλτι αγνόησε ο διαιτητής του αγώνα και πυροδότησε τη κερκίδα που ήδη είχε αναβρασμό από τη φάση του γκολ. Στη συνέχεια της φάσης ο ρέφερι στάθηκε τυχερός όταν ο Μιχαλακόπουλος εκμεταλεύτηκε τη σύγχιση του Πατούχα και τις διαμαρτυρίες,πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά μπροστά στο Χωματά αδράνησε και έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 και να έχουμε “εμφράγματα”.

Τελικά, οι Βιαννίτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 78ο λεπτό με τον Σαπαλίδη σε μια ισοπαλία που δεδομένα αφήνει πικρή γεύση και στις δύο ομάδες. Και η φάση αυτή ήταν κωμικοτραγική και ήταν συνέπεια των αλλοπρόσαλλων προηγούμενων σφυριγμάτων. Ο Μπελίτσας σέντραρε από δεξιά και ο Σαπαλίδης με κεφαλιά πέτυχε το τέταρτο φετινό του γκολ. Αμέσως ο δεύτερος επόπτης σήκωσε τη σημαία δείχνοντας ότι η μπάλα είχε βγει απο τον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως δέχτηκε ομαδική επίθεση από τους παίχτες του Πατούχα και στις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν μεταξύ διαιτητή και βοηθού το γκολ κατακυρώθηκε.
Συμπερασματικά,σε ένα ματς που δυο ομάδες έπαιξαν ένα ήσυχο παιχνίδι παίζοντας την ύπαρξή τους στη κατηγορία, η τριάδα των “κριτών” τα έκανε θάλασσα.
ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Χωματάς, Μπιτσακάκης, Κάτελας, Σουργιάς, Κουνενάκης (72’ Τσαγγαράκης), Νικολάρας, Καραντινάκης, Καραταράκης (75’ Καρτσώνης), Σαπαλίδης, Παπαδημητρίου, Μπελίτσας.
ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ: Ορφανουδάκης, Καμίδης, Αδαμόπουλος, Περράκης, Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης, Κριάρης (75’ Ράπτης), Μίντζα (36’ Νικολαδης), Λιονάκης, Παπαδομανωλάκης, Μιχαλακόπουλος (84’ Κλάδος).
 Δείτε τις φάσεις του αγώνα.

Πατούχας 1-1 Πανακρωτηριακός
Ανέβηκε από 10osomilos

Επαφές για ενίσχυση στο Ακρωτήρι

15 12 2010

Στον Πανακρωτηριακό  ο προπονητής της ομάδας Νότης Ματιγάκης θα στερηθεί τον τραυματία Πενταράκη στον αγώνα της Κυριακής με το Πατούχα.

Από κει και πέρα είναι δεδομένη η επιθυμία διοίκησης και προπονητή για απόκτηση παικτών που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας, ώστε αυτή να είναι ανταγωνιστική για να διεκδικήσει την παραμονή της.
Εν τούτοις, οι καταστάσεις είναι δύσκολες αυτή την περίοδο, αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες και περιορίζονται ακόμα περισσότερο, αφού είναι δύσκολο να αποκτηθούν παίκτες από τη Γ’ Εθνική. Πέραν του γνωστού νόμου του 6μήνου, οι παίκτες των νεοφώτιστων ομάδων της Γ’ Εθνικής που έγιναν επαγγελματίες δεν μπορούν άμεσα να επιστρέψουν σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, με συνέπεια να μπλοκάρεται η μεταγραφή τους σε ερασιτεχνική ομάδα.
Οι άνθρωποι του Πανακρωτηριακού έχουν μιλήσει τόσο με τον Εργοτέλη, όσο και με τις Χερσόνησο και Κεραυνό Κερατέας για το ενδεχόμενο να πάρουν κάποιους παίκτες, χωρίς όμως να υπάρξει κάτι θετικό μέχρι στιγμής.(neatv.gr)

Τη Κυριακή το ντέρμπι ουραγών

15 12  2010

Την Κυριακή θα γίνει και το παιχνίδι του Πατούχα με τον Πανακρωτηριακό.

Για να φτάσει, βέβαια η ΕΠΟ στον τελικό ορισμό της αναμέτρησης, προηγήθηκε ένα μπαράζ συνεννοήσεων μεταξύ των δύο ομάδων αλλά και μεταξύ της ομοσπονδίας με τις διοικήσεις Πατούχα και Πανακρωτηριακού.

Η επιτροπή πρωταθλήματος όρισε το παιχνίδι την Κυριακή στο μεσημέρι στις 3.00 ωστόσο αυτή η απόφαση συνάντησε τις ενστάσεις του Πατούχα επειδή το βράδυ του Σαββάτου είναι προγραμματισμένος για να γίνει ο ετήσιος χορός του συλλόγου.

Οι Βιαννίτες επικοινώνησαν με την ΕΠΟ λέγοντας ότι αν συμφωνήσει ο Πανακρωτηριακός, τότε το παιχνίδι θα αναβαλλόταν.

Η ομάδα των Χανίων λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών της, τόνισε ότι δεν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι καθημερινή.

Τελικά το παιχνίδι ορίστηκε για το μεσημέρι της Κυριακής αφού πέρασε από όλη αυτήν την διαδικασία.

Έμφραγμα στις καθυστερήσεις

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΣΤΟ 95’ ΟΙ ΑΣΙΤΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟ
28 11 2010

Tο γκολ του Οικονομάκη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων επέτρεψε στις Ασίτες να πάρουν την εκτός έδρας νίκη με 1 – 0 απέναντι στον Πανακρωτηριακό που τους επιτρέπει να πλησιάσουν ξανά σε απόσταση μόλις ενός βαθμού από την κορυφή της κατάταξης.

Μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες η ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη επέστρεψε στα τρίποντα με δραματικό τρόπο εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία που έφερε χθες στη Βιάννο η Επισκοπή. Η αναμέτρηση ανάμεσα στους δυο νεοφώτιστους δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις, όμως οι Ασίτες επιβραβεύτηκαν χθες για την επιμονή τους να κυνηγάνε το γκολ ακόμα και μετά το 90ο λεπτό.

Έτσι ο Οικονομάκης «χτύπησε» στην τελευταία φάση του αγώνα μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πανακρωτηριακό που έδειχνε ότι επρόκειτο να φύγει από το γήπεδο με το βαθμό της ισοπαλίας στην «πρώτη» του Νότη Ματιγάκη στον πάγκο του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Ζαχαριουδάκη στο 18’ με το Λιονάκη να επιχειρεί σουτ που κατέληξε άουτ. Στο 38’ ο Νίκος Τσερεβελάκης εκτέλεσε φάουλ που δε βρήκε στόχο, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μιχαλακόπουλος ελίχθηκε από τα δεξιά, μπαίνοντας στη μεγάλη περιοχή όμως το σουτ που δοκίμασε δε βρήκε στόχο.

Η εικόνα της αναμέτρησης δε βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι Ασίτες θα μπορούσαν να είχαν μπει μπροστά στο σκορ στο 65’ όταν ο Σταυρακάκης βρέθηκε σε εξαιρετικά ευνοϊκή θέση απέναντι στον Τσικοβάνη όμως το πλασέ που έκανε κατέληξε άουτ.

Στο 71’ ο Κριάρης έβγαλε τον Παπαδομανωλάκη σε πολύ καλή θέση όμως ο Ζαχαριουδάκης έπεσε στα πόδια του Χανιώτη κρατώντας το “μηδέν” ενώ στο 77’ ο Κριάρης είχε διαγώνιο σουτ άουτ.

Ετσι φθάσαμε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ρουμπάκη ο Οικονομάκης με σουτ έδωσε την πολύτιμη νίκη στις Ασίτες που βρίσκονται ξανά σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Διαιτήτευσε ο κ. Τσαγκαράκης από το σύνδεσμο Ρεθύμνου.

ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ: Τσικοβάνης, Καμίδης, Αδαμόπουλος, Περράκης(91’Ράπτης), Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης, Δαμανάκης (54’Κριάρης), Μαυριγιαννάκης (74’Ψαράκης), Λιονάκης, Παπαδομανωλάκης, Μιχαλακόπουλος

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Σφακιανάκης (55’Αποστολάκης), Κοζορώνης, Μανιαδάκης (17’, λ.τρ. Τσερεβελάκης Μ.), Οικονομάκης, Τσερεβελάκης Ν. (Ποτηράκης), Ρουμπάκης, Λεκάκης, Χούτρης, Δασκαλάκης, Σταυρακάκης

Ηρόδοτος-Πανακρωτηριακός 4-0 (VID)

21 NOE 2010
Ο Ηρόδοτος συνέτριψε τον Πανακρωτηριακό με 4-0 και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο εν όψει της συνέχειας. Οι Χανιώτες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο δεύτερο ημίχρονο κατέρευσαν .
Τα γκολ σημείωσαν οι Φωτόπουλος (9’), Μαυρίδης (52), Ζαφείρης (73) και Καραφωτιάς (81’).
Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Χατζής στο 23.
Διαιτητής ήταν ο Σταυρουδάκης.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κάργατζης, Δροσάκης, Κοντοζής, Μαυρίδης, Χατζής (62’ Ανδρεαδάκης), Διγενής, Φωτόπουλος (84’ Ατσαλής), Φράγκος, Ζαφείρης, Παπαδάκης (74’ Καταφωτιάς), Μαγάκης.
ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ: Τσικοβάνης, Περράκης, Αδαμόπουλος, Καμίδης (62’ Μαυρογιαννάκης), Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης, Παπαδομανωλάκης (83’ Μιχαήλ), Κριάρης (55’ Δαμανάκης), Λιονάκης, Μιχαλακόπουλος, Ράπτης.

Irodotos 4-0 Panakrotiriakos
Ανέβηκε απο 10osomilos

Φιλική ήττα στην Επισκοπή του Πανακρωτηριακού με 5-2

 






















15 ΝΟΕ 2010Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έπαιξε η Επισκοπή επωφελουμένη την διακοπή του πρωταθλήματος για δεύτερη εβδομάδα. Αντίπαλος ήταν η ομάδα του Πανακρωτηριακού η οποία αγωνίζεται και αυτή στο 10 όμιλο της Δ’ εθνικής κατηγορίας. Ο Χρήστος Βασιλείου σίγουρα πριν την έναρξη του ματς έκανε σκέψεις να «προβάρει» 11αδα εν όψη του εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τους Ασίτες. Όμως η παίκτες της Επισκοπής μπήκαν με μεγάλη «φόρα» στο παιχνίδι, κάνοντας το από «τεστ ντέρμπι» σε «διαδικαστικό φιλικό» αφού μόλις στο 6’ το σκορ ήταν 3-0 και στο 19’ 5-0.

Έχοντας ως πρώτο «βιολί» για ένα ακόμα παιχνίδι το Κώστα Μιχελακάκη που πέτυχε 3 τέρματα, ενώ είχε συμμετοχή σε ένα ακόμα. Από εκεί και πέρα ο τεχνικός της ομάδας μας έδωσε αρκετό χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στον πάγκο. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Σουμπασάκης, Γιακουμάκης, Μαραγκουδάκης και Κυριτσιμπασάκης.
Φάσεις και γκολ:
2’
Μόλις στην πρώτη φάση του παιχνιδιού με έξυπνο πλασέ ο Μιχελακάκης ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας, 1-0.
3’ «Κλέψιμο» του Μιχελακάκη μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς με πλασέ θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της Επισκοπής, 2-0.
6’ Σουτ από το Μιχελακάκη η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αντιασβίλι θα πετύχει το 3-0.
15’ Ο Καρύμπας θα βρει τον Μιχελακάκη μέσα στην περιοχή και ο νεαρός θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0 κάνοντας χατ τρικ..
19’ Καταπληκτική μπαλιά του Καρύμπα πίσω από την σέντρα, θα βρει τον Χαρατσή μόνο του στην επίθεση που δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 5-0.
50’ Ο Λιονάκης αποφεύγει ωραία δυο αντιπάλους και θα σουτάρει δυνατά αλλά ο Βογιατζιδάκης θα πέσει και θα μπλοκάρι.
52’ Ο Νικολάου θα μπει στην περιοχή αλλά πριν σουτάρει θα ανατραπεί από τον τερματοφύλακα Μουστάκα, με την διαιτητή Βοσκάκη να δείχνει αμέσως την «άσπρη βούλα». Ο Φρατζεσκάκης αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά θα νικηθεί από τον πορτιέρο ντου Πανακρωτηριακού.
67’ Σέντρα από αριστερά με τον Λιονάκη για τους φιλοξενούμενους στην καρδιά της άμυνας της Επισκοπής, εκεί θα βρεθεί ο Περάκης που θα πλασάρει εύστοχα για μειώνοντας σε 5-1.
71’ Δυνατό σουτ του Βελονάκη θα φύγει λίγο έξω από την εστία.
76’ Με κοντινό σουτ του Ψαράκη οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 5-2.
Επισκοπή (Βασιλείου): Ο. Κελαιδής (46’ Βογιατζιδάκης) (70’ Α’ Κελαιδής), Β. Κατσαμάς  (50’ Ξυνομηλάκης), Πετράκης, Σιόρε  (53’ Καψαλάκης),  Μανταδάκης (53’ Αλεξάκης), Καραβιώτης (46’ Μ. Κατσαμάς), Φρατζεσκάκης (53’ Μουλίτσας),  Καρύμπας (67’ Παλιουδάκης), Χαρατσής (22’ Βελονάκης), Αντιασβίλι (46’ Νικολάου), Μιχελακάκης (65’ Γασπαράκης).
Πανακρωτηριακός(Πηγουνάκης): Μουστάκας, Αδαμόπουλος, Περάκης, Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης, Λιονάκης, Δαμανάκης, Παπαδομανωλάκης, Ράπτης, Μαυριγιαννάκης, Μιχαήλ. Έπαιξαν ακόμα: Τσικοβάνι, Λουκόπουλος, Πατελάκης, Τομαδάκης, Νικολαίδης, Κλάδος, Ψαράκης, Παπαδάκης.

Πανακρωτηριακός-Ρέθυμνο 1-2

Ήταν η μέρα του …Κιοσσέ
Νίκη που τη φέρνει στη μέση της βαθμολογίας του 10ου ομίλου σημείωσε χθες εκτός έδρας με 2 – 1 απέναντι στον Πανακρωτηριακό η Π.Ε.Ρεθύμνου. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο γι’ αυτούς τρίποντο, ενώ η ομάδα του Ακρωτηρίου δικαιούνταν κάτι περισσότερο βάσει της εικόνας που παρουσίασε η αναμέτρηση. Πρωταγωντιστής των νικητών ήταν ο Κιοσσές που με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το σκορ. Η Π.Ε.Ρεθύμνου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 26’ με σουτ του Μικρόπουλου έξω από την περιοχή.

Νωρίτερα στο 15’ ο Λιονάκης είχε σουτάρει σχεδόν τετ α τετ με τον Κιοσσέ άουτ ενώ στο 43’ ο Παπαδομανωλάκης σούταρε αλλά ο Κιοσσές έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 51’ μετά από διπλή προσπάθεια του Αδαμόπουλου.

Στο 60’ από κόρνερ του Μουρτζανού και ολιγωρία των αμυντικών ο Αστρινάκης εξ’ επαφής σούταρε πάνω από το δοκάρι ενώ στο 64’ ο Πανακρωτηριακός ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Τσικαλά σε σουτ του Μιχαλακόπουλου.

Ο Κιοσσές στο 72’ απέκρουσε το σουτ του Λιονάκη και στο 79’ κρίθηκε ο αγώνας μετά από την σέντρα του Κουρνιανού και πλασέ του Μιχελιδάκη, κι ενώ η ομάδα των Χανίων διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ. Μεγάλη ευκαιρία για το 2 – 2 έχασε ο Παπαδομανωλάκης στο 88’ με τον Κιοσσέ να κάνει την επεμβαση του αγώνα.

Διαιτήτευσε ο κ. Γαρεφαλάκης απο το σύνδεσμο Ηρακλείου.

ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ: Τσικοβάνης, Καμίδης, Αδαμόπουλος, Περράκης, Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης, Πενταράκης (57’ Νικολαΐδης), Κριάρης (84’ Ψαράκης), Λιονάκης, Παπαδομανωλάκης, Μιχαλακόπουλος(74’Λυχνάκη)

Π.Ε.ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Κιοσσές, Κασσέλας, Τσικαλάς, Μαραθιανός, Βακάλης(59’ Σαριδάκης), Τσιλιγκάκης (56’ Κουρνιανός), Χνάρης, Μικρόπουλος, Μιχελιδάκης, Μουρτζανός, Αστρινάκης, (71’Μανωλακάκης).


Ρούβας-Πανακρωτηριακός 4-0
Ενα ημίχρονο άντεξε η ομάδα του Ακρωτηρίου χθες στη Γέργερη όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης δέχτηκε δύο τέρματα και ουσιαστικά εκεί έχασε κάθε ελπίδα της για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Ρούβας είχε κάποια υπεροχή στο α’ ημίχρονο με καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σ’ αυτό το διάστημα το δοκάρι του Ταμάμη στο 30ο λεπτό.
Από την πλευρά του ο Πανακρωτηριακός είχε μια καλή στιγμή με τον Δαμανάκη.
Η ροή του αγώνα άλλαξε με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου όταν στο 47’ από σουτ του Αντωνάκη ο Ορφανουδάκης δε μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα και από κοντά ο Γουργιώτης την προώθησε στα δίχτυα.  Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιάννης Φουκαράκης ο οποίος έκανε το 2 – 0 στο 48’ με σουτ μέσα από την περιοχή.  Ο ίδιος παίκτης ανέβασε περισσότερο το δείκτη του σκορ στο 70’ εκμεταλλευόμενος σέντρα του Ξύλουρη από τη δεξιά πλευρά.  Το «σόου» του 22χρονου επιθετικού στο χθεσινό παιχνίδι ολοκληρώθηκε 2 λεπτά αργότερα με νέα κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Βαρούχα.  Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του κ. Σταυρουλάκη από το σύνδεσμο Ρεθύμνου. 
Ρούβας: Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Κουτσάκης, Λαγουδάκης, Αργυράκης, Πατελής, Ανδρεαδάκης, Φουκαράκης, Ταμάμης (62’ Βαρούχας), Γουργιώτης (61’ Ξυλούρης), Αντωνάκης (73’ Τζορακολευτεράκης)
Πανακρωτηριακός: Ορφανουδάκης, Κριάρης, Σεληνιωτάκης, Περάκης, Πενταράκης, Αδαμόπουλος, Καβακόπουλος, Δαμανάκης (47’ Ψαράκης), Μιχαλακόπουλος (63’ Μαυριγιαννάκης), Παπαδομανωλάκης (72’ Νικολαδης), Λιονάκης.

24/10/2010

 Ρούβας - Πανακρωτηριακός
Ισως να του ταιριάζουν τα… δύσκολα του συλλόγου του Ακρωτηρίου που αύριο στις 3μμ στην Γέργερη θέλει να επαναλάβει τις επιτυχίες με ΠΟΑ και Γιούχτα. Νοκ άουτ οι Λυχνάκης, Τσικοβάνης για την ομάδα του Μανώλη Πηγουνάκη που όμως έχει ξανά στην διάθεσή του τους Δαμανάκη, Περράκη και Ράπτη που εξέτισαν την ποινή της 1 αγωνιστικής.
Διαιτητής θα είναι ο Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) με βοηθούς τους Μουρούτσο - Βυζιργιανάκη με παρατηρητή τον Λιάγκο (Λασιθίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου